2009 Kasm Anneleri

yaa herkes tutturmuş bi sıraaa:umursamaz: girmiyom işte sıraya falann :dilcikar:

amaaann o don koymasada olurr kaydirigubbakcemile3 zira sen onun donlarını görsen ne gerek war giyme dersin :roflol:

delüüüü :roflol: :roflol:
özel hayatımı neen gözler önüne seriyon gıı :mymeka:

zaten kocasını anasını danasını gören bizi unutıyiii Çok üzgünüm çoook
anaa hastane çantası yok doğurcam deyüü delüüüü
önce çantanı hazırla nan :mymeka:

ne olmuş nan eskiden hastane çantası mı warmış karular tarladaa şalwarının içine pırtlatıwerirlermişş
gerekirse bende ölee yapacam ama doğurcaaammmmmmmm delikafadulden

anaa hastane çantası yok doğurcam deyüü delüüüü
önce çantanı hazırla nan :mymeka:

kaydirigubbakcemile3
hastane çantası yok doğurcan diyennin de donu yokkk heee dikkatinizi çekerimmm kaydirigubbakcemile3

evi topladım bebişimin son aldığım kıyafetlerini ütüledimm
hastane çantamı ve kızımın çantasını tekrar kontrol ettim tek tek
poşetlere geçirdimm ve geldimmmm
yaa bi nefes darlığı çekiyorum kii sormayınnn ağzım hep açıkkk
çok komik oluyorum böyle yaaaa acep doğumda problem olur mu
nefes darlığııı bilen varmı kii

sağolun teyzeleri, şaka gibi geliyo hala bu benim mi diyorum, allah hepinizi tez zamanda sağlıcakla kavuştursun meleklerine opuyorumnanaktan

bu arada hızlıca bahsedeyim;
sabah 9 dan akşam 10 a kadar suni sancı verdiler açılma olmadı, doktorum bebeğin durumu kritik bu kadar sancı onu iyice yordu, belli ki bir sorun var sezaryen yapalım dedi, biraz ağladım sızlandım ama iş ciddiye binince tamam dedim.
22:07 de bayıldığımı hatırlıyorum 22:15 de levini çıkarmışlar. Meğer garibim yüz boyun gelişi denilen bi pozisyondaymış yani kanala yüzü denk gelmiş ve biraz daha zorlasak kaybedebilirmişiz ( allah korudu)
sonra benle uğraşırken ceviz büyüklüğünde miyoma rastlamışlar, onu da almışlar.
Yani dediklerien göre kendimi paralayıp normal doğum yapabilseymişim bile miyom kanama ve ağrı yapacak eninde sonunda yine ameliyat olacakmışım.
Her işte bir hayır vardır derler, gerçekten de doğruymuş. Yine onca sıkıntıya rağmen üstesinden gelebildik kızımla, darısı buğdayı başınıza, tüm iyi dilekerim sizin için artık. Sizi seviyom nannnnopuyorumnanaktan

hee gııı tarlada doğurup eve koyup geliilermiş soora da geri çalışmaya gelilermiş hatta kaynanaları da şimdi sırasımıydı doğurmanın o kaa işin arasında diimiş akannehir
anam ben çantaya ne koduumu bilen unuttum hee bi gözden geçiremm

:roflol: :roflol:
bacım bişe olmaz normal dii dr.lar o nefes darlıına korkmaaa

ayy nesliimmm ne güzeell allah korumuş bebişiniii
ayy yazacüm tekrar nazarım değmez inş. levin hatın çok datluu çookk
kaç kilo doğdu annesiiii

tamam sıra yok emme sen gitte ilk önce çantanı hazırla delüüüü
çantan yokmuş daha ne derdin doğuracam deyüüüü

ahanda şimdi drlan konuştum kanım çok iimişşş
kan hapını da eleviti de kesecemişim zaten aklıma gelince içiidim haftada 2-3 anca yaani zemuszemus
kuru üzüm yiyin gıı çok faydalı fallaa
anaa benim kanım naaal acep bende haftada 1-2 içiim midem bulanii napam
ben eleviti çook önceden bıraktım dr a sölemedim adanadaki dr içme yemen iyiyse dediydi

bağa bak kafamı kızdırma o özel hayatının fotolarını boy boy buraya koyarum haaaaa kötükedihüso

:roflol: :roflol:
o donlardan bikaç dene daha mı alsamışım gıı hastanede giyerdim :roflol: hani zeytin bi geelik beğenmişmiş ama inceymişş kilodunun izi belli olmasın deyü almamış ya bunnardan giyerse iz miz belli olmaz

nesliiii canımmmm gözünaydınnnnn
ayyy çok datluymuşşş senin tosunnnnnn
gerçektenhiçte yeni doğmuş bebiş gibi değilll sanki 1-2 aylıkkkk
41 kere maaşalallh...

benimde oluyoo özellikle gecelerii
böölee nefesim yetmiyoo
ağzım açık uyuyomuşum bende bu yüzdendee horluyomuşumm benim herif ülee diyii :1ninca:
ayy gerçekten Allah korumuş canım yaaa :teselli: olsun sağlıcakla geldiyaa annesinin kucağınaa kuzusuu gerisi boşş yerimseniben
darısı başımızaaa :Saruboceq:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: demek bide fırça yiyolarmış heee nen doğurdun diyee :roflol:

kız biz 6 kardeşiz,anneme helal olsun..ne çamaşır ne bulaşık makinesi heç bişey yok tabe..bez de yok..hepimizde arka aarkaya yaşları maşallah..güzdüz bizim peşimizde koşarmış,gece uyumazmış hamile haliylen temizlik yapıp,elinde çamaşır yıkarmış,bez kaynatırmış:1shok:helal olsun ya..kimsesi de yokmuş yanında..
şimdi bizi çıt kırıldım ydavranıyo,onu yapma bunu yapma diye,ben sen nası yapıyodun o kaa çocukla deyince biz eski toprağız,köy kızıyız der:roflol:siz narinsiniz yapamazsınız der..

nesliii canımmm çok geçmişşş olsunnnn
iykiii inat edipteee illa normal doğurucam dememişsinnnn
herşeyde bi hayırr var gerçektennnn
benim bi arkadaşşş öylee inat etmiştiii deee
çok kötü şeyler yaşamıştııı
kızlarrr siz sizzz olunnnn vallaa riskee atmayın bebişleriiiii
diretmeyin normal diyee...

canım benim Allah korumuş levini
iyikide sez. olmuş yoksa tekrardan bu sıkıntıları çekecektin
bazen öle olii benim yengemde doğumda kocaman bi miyomm çıkarmışlardıı
iyiki sez oldun demişti onada dr miyom bebişten dolayı görünmüyomuş
ve bebiş old. için çok çabuk büyüyomuşş
Hepimiz için Hakkımızda Hayırlısı olsun

tamam sıra yok emme sen gitte ilk önce çantanı hazırla delüüüü
çantan yokmuş daha ne derdin doğuracam deyüüüü

ne yanii hastane çantası olmayanlar doğuramaz mıı bööle bi kaide mi war Çok üzgünüm çoook
bu repliğide vizonteleden çaldım kaydirigubbakcemile3 cem yılmaz diyo yaa
ne yanii hayvansever bi insandan ağa olamaz mı bööle bi kaide mi war kaydirigubbakcemile3 be bayulurundaa vizonteleyee :kedi: :lepi:

biz nihayet evimize geldik teyzoşlar, ahan da bu da levin sıpası, biraz kendimize gelelim uzun uzun yazarız , hepinizi öpüyoruz :ecrin_bebek::lepi:

oyyyyy maşallah ona bu ne güzel bir melek Allahım analı babalı büyütsün. Nazarlardan saklasın çok tatlı çoookkkk opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…