yaa herkes tutturmuş bi sıraaa:umursamaz: girmiyom işte sıraya falann :dilcikar:
amaaann o don koymasada olurr kaydirigubbakcemile3 zira sen onun donlarını görsen ne gerek war giyme dersin :roflol:
zaten kocasını anasını danasını gören bizi unutıyiii Çok üzgünüm çoookbende böğünn evimi süpürdüm sildim balkonu yıkadım kociş geldi yimeğini yidi gitti
şincikte az biraz ütü yapam kocişin kıyafetlerinden deyoomm
haftasonu anama gidicim yaaa pazarteside adanadaki dr a gitcez kocişte izin aldıı
belkim haftasonu pek uğrayamam hem oğluşumun 1-2 eksiği var onları halledecem
hemde minik yiğenimi sevecem derken sizleri belkim unutabilirim
anaa hastane çantası yok doğurcam deyüü delüüüü
önce çantanı hazırla nan :mymeka:
ne ettin kız hepsi birarada yapılırmı o kadar işin,yüklenme öyle dinlen biraz daaklava:
anaa hastane çantası yok doğurcam deyüü delüüüü
önce çantanı hazırla nan :mymeka:
zaten kocasını anasını danasını gören bizi unutıyiii Çok üzgünüm çoook
ne olmuş nan eskiden hastane çantası mı warmış karular tarladaa şalwarının içine pırtlatıwerirlermişş
gerekirse bende ölee yapacam ama doğurcaaammmmmmmm delikafadulden
delüüüü :roflol: :roflol:
özel hayatımı neen gözler önüne seriyon gıı :mymeka:
diyene bak
balkon yıkamış cam silmiişş hemi de 38. haftada akannehir
:roflol: :roflol:kaydirigubbakcemile3
hastane çantası yok doğurcan diyennin de donu yokkk heee dikkatinizi çekerimmm kaydirigubbakcemile3
evi topladım bebişimin son aldığım kıyafetlerini ütüledimm
hastane çantamı ve kızımın çantasını tekrar kontrol ettim tek tek
poşetlere geçirdimm ve geldimmmm
yaa bi nefes darlığı çekiyorum kii sormayınnn ağzım hep açıkkk
çok komik oluyorum böyle yaaaa acep doğumda problem olur mu
nefes darlığııı bilen varmı kii
sağolun teyzeleri, şaka gibi geliyo hala bu benim mi diyorum, allah hepinizi tez zamanda sağlıcakla kavuştursun meleklerineopuyorumnanaktan
bu arada hızlıca bahsedeyim;
sabah 9 dan akşam 10 a kadar suni sancı verdiler açılma olmadı, doktorum bebeğin durumu kritik bu kadar sancı onu iyice yordu, belli ki bir sorun var sezaryen yapalım dedi, biraz ağladım sızlandım ama iş ciddiye binince tamam dedim.
22:07 de bayıldığımı hatırlıyorum 22:15 de levini çıkarmışlar. Meğer garibim yüz boyun gelişi denilen bi pozisyondaymış yani kanala yüzü denk gelmiş ve biraz daha zorlasak kaybedebilirmişiz ( allah korudu)
sonra benle uğraşırken ceviz büyüklüğünde miyoma rastlamışlar, onu da almışlar.
Yani dediklerien göre kendimi paralayıp normal doğum yapabilseymişim bile miyom kanama ve ağrı yapacak eninde sonunda yine ameliyat olacakmışım.
Her işte bir hayır vardır derler, gerçekten de doğruymuş. Yine onca sıkıntıya rağmen üstesinden gelebildik kızımla, darısı buğdayı başınıza, tüm iyi dilekerim sizin için artık. Sizi seviyom nannnnopuyorumnanaktan
tamam sıra yok emme sen gitte ilk önce çantanı hazırla delüüüübenimde geçen ölee bi olduyduu ama hastalık direkten döndüü hemde hiç bi önlem almadan :lepi:
baaanee :dilcikar: herkes sıraylan mı doğurdu kii ben sıramı beklicemm :dilcikar:
baane iştee baanee :dilcikar:
anaa benim kanım naaal acep bende haftada 1-2 içiim midem bulanii napamahanda şimdi drlan konuştum kanım çok iimişşş
kan hapını da eleviti de kesecemişim zaten aklıma gelince içiidim haftada 2-3 anca yaani zemuszemus
kuru üzüm yiyin gıı çok faydalı fallaa
bağa bak kafamı kızdırma o özel hayatının fotolarını boy boy buraya koyarum haaaaa kötükedihüso
benimde oluyoo özellikle geceleriikaydirigubbakcemile3
hastane çantası yok doğurcan diyennin de donu yokkk heee dikkatinizi çekerimmm kaydirigubbakcemile3
evi topladım bebişimin son aldığım kıyafetlerini ütüledimm
hastane çantamı ve kızımın çantasını tekrar kontrol ettim tek tek
poşetlere geçirdimm ve geldimmmm
yaa bi nefes darlığı çekiyorum kii sormayınnn ağzım hep açıkkk
çok komik oluyorum böyle yaaaa acep doğumda problem olur mu
nefes darlığııı bilen varmı kii
ayy gerçekten Allah korumuş canım yaaa :teselli: olsun sağlıcakla geldiyaa annesinin kucağınaa kuzusuu gerisi boşş yerimsenibensağolun teyzeleri, şaka gibi geliyo hala bu benim mi diyorum, allah hepinizi tez zamanda sağlıcakla kavuştursun meleklerineopuyorumnanaktan
sabah 9 dan akşam 10 a kadar suni sancı verdiler açılma olmadı, doktorum bebeğin durumu kritik bu kadar sancı onu iyice yordu, belli ki bir sorun var sezaryen yapalım dedi, biraz ağladım sızlandım ama iş ciddiye binince tamam dedim.
22:07 de bayıldığımı hatırlıyorum 22:15 de levini çıkarmışlar. Meğer garibim yüz boyun gelişi denilen bi pozisyondaymış yani kanala yüzü denk gelmiş ve biraz daha zorlasak kaybedebilirmişiz ( allah korudu)
Yani dediklerien göre kendimi paralayıp normal doğum yapabilseymişim bile miyom kanama ve ağrı yapacak eninde sonunda yine ameliyat olacakmışım.
Her işte bir hayır vardır derler, gerçekten de doğruymuş. Yine onca sıkıntıya rağmen üstesinden gelebildik kızımla, darısı buğdayı başınıza, tüm iyi dilekerim sizin için artık. Sizi seviyom nannnnopuyorumnanaktan
hee gııı tarlada doğurup eve koyup geliilermiş soora da geri çalışmaya gelilermiş hatta kaynanaları da şimdi sırasımıydı doğurmanın o kaa işin arasında diimiş akannehir
anam ben çantaya ne koduumu bilen unuttum hee bi gözden geçiremm
hee gııı tarlada doğurup eve koyup geliilermiş soora da geri çalışmaya gelilermiş hatta kaynanaları da şimdi sırasımıydı doğurmanın o kaa işin arasında diimiş akannehir
anam ben çantaya ne koduumu bilen unuttum hee bi gözden geçiremm
sağolun teyzeleri, şaka gibi geliyo hala bu benim mi diyorum, allah hepinizi tez zamanda sağlıcakla kavuştursun meleklerineopuyorumnanaktan
tamam sıra yok emme sen gitte ilk önce çantanı hazırla delüüüü
çantan yokmuş daha ne derdin doğuracam deyüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?