naal gezem gıı yanlız başıma hem burda doğru düzgün bi yer yokki gezecek
avuç içi kadar bi çarşısı var o kadaaaa ee oda gezilm,iiii kii
kıslar dua edin bugece doğurmimmm..kocam yurtdışına gitti..yarın gelecek inşallah:gitme:yanıma kimsede gelmedi,kendi kendime giderun artık doğumaakannehir yakında oturan bi arkadaş var ona haber verdik bak gece doğurursam arıcam korkma diee offff..
ayy kızlar az önce karnıma bi ağrı girdii çok korktumm mafoldumben
Allahım ben şimdi doğurmak istemiyorum şaka yaptıydımm :1ninca:
hakkında hayırlısı olsun canım yaaakıslar dua edin bugece doğurmimmm..kocam yurtdışına gitti..yarın gelecek inşallah:gitme:yanıma kimsede gelmedi,kendi kendime giderun artık doğumaakannehir yakında oturan bi arkadaş var ona haber verdik bak gece doğurursam arıcam korkma diee offff..
bişe olmaz canım korkmaaakıslar dua edin bugece doğurmimmm..kocam yurtdışına gitti..yarın gelecek inşallah:gitme:yanıma kimsede gelmedi,kendi kendime giderun artık doğumaakannehir yakında oturan bi arkadaş var ona haber verdik bak gece doğurursam arıcam korkma diee offff..
olmaz bişi canım merak etme:Saruboceq:
hakkında hayırlısı olsun canım yaaa
bişe olmaz canım korkmaaa
inşallah bişi olmas kızlar,hafta başında annem geliyo dayanırım inşallah ozamanaopuyorumnanaktan
bizimde kalorifer işi b,tmeden gelirse bebek annem geri sokacak bebegi :))))))))
gıı ben buralıda diilim zati pek kimsemde yokkkbenimde arkadaslarım hep calısıyorlar
bende cıkamıyom zaten burdada gezcek yer yok
oturup popo buyutelim az daha
dua edem mi bugün doğursun tubikk deyüüü haaaaaaaaa kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 kötükedihüsoayy kızlar az önce karnıma bi ağrı girdii çok korktumm mafoldumben
inş. dayanırsın canımminşallah bişi olmas kızlar,hafta başında annem geliyo dayanırım inşallah ozamanaopuyorumnanaktan
sana yakın bi istanbullu varsa haber ver dicemminşallah canım ya,olursa ilk size haber veririm artık kimsecikler yok nası olsasenağlama
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
asabi anneanee demek tut kız kendinisırnaşık şey
gıı ben buralıda diilim zati pek kimsemde yokkk
bi eşimin tarafı var onlarında heeeç biri kafa dengi deeel
:roflol::roflol:he valla karşılıklı doğururus artık:roflol:inş. dayanırsın canımm
sana yakın bi istanbullu varsa haber ver dicemm
emme haber verdiğin şahısta seni görünce doğurursa bilmem
nazı sana geçiyo herhal şekerim napsın kadıncaz..tek kız mısın sen?ondandır dicem belkim..walla kız bende sasırdım bugun sitem etti bana yaa acaba gece gidip yardım mı edeyim desem napsam
oda yoruluyo ondan böyle yapıyo ama napayım ki :uhm:
he vallahi kendi ailen gibisi yok,başkasından hayır gelmesa.sallah kimseyi ailesinden ayırmasın inşallah:1hug:benim eşimin ailesinde cok fazla birbirini tutma gidip gelme falan yok zaten
hem dediğin gibi kafa dengide yok işimde olmaz zaten
oturalım evde napalım
yada gidip anama yardım edeyim ben :)))
hayır dicekte en azından gonlunu alayım kadının
gene kızarmıs simdi kaydirigubbakcemile3
benim eşimin ailesinde cok fazla birbirini tutma gidip gelme falan yok zaten
hem dediğin gibi kafa dengide yok işimde olmaz zaten
oturalım evde napalım
yada gidip anama yardım edeyim ben :)))
hayır dicekte en azından gonlunu alayım kadının
gene kızarmıs simdi kaydirigubbakcemile3
:
nazı sana geçiyo herhal şekerim napsın kadıncaz..tek kız mısın sen?ondandır dicem belkim..
he vallahi kendi ailen gibisi yok,başkasından hayır gelmesa.sallah kimseyi ailesinden ayırmasın inşallah:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?