ah canım benim annecimde baya rahatsızlık var,kalp yüksek tansiyon,kireçlenme..ben en küçüklerden biriyim..kıyamıyorum o haliyle hepimize yetişiyo vallahi yeğenimin bitanesine o baktı hep,ilkokula başladı şimdi..diğer yeğenlerimede bikaç yıl bakmışlığı var..ah analarımız ya,geçen ay geldi bana yardıma ben kıyamadım ki tabi iş yaptırmaya yapcaksan yemek yap diyodum sadece,bu hafta yine rahatsızlanmış ama gelecek bikaç güne..kötüysen gelme dedim biraz önce,ama kıyamıyokiopuyorumnanaktanbende tekimmmmm :gitme: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
keşke anamın yanında olsam da gidip işini yapsammm
vallahi gittiğimde kociş olmazsa veya göstermeden yapıyom anamın işini
annem çok yaşlı deel emme dizinde menisküs vardı ramazandan soorada düştü
15 gündürde abimin kızıyla ilgilenecem diyee iyice yorulduuu
haftaya da bana gelecek oluyoo ama hiç dinlenemedi canım benimm
yiğenim olduğunda gece hastanede kaldı yaa sabah kalktımmm evi temizledimm
yapamıyoo diye benimde halim yoktu ama napayımmm
kocişle gidince yapamıyomm başımda bekliii barii tekken yapıyomm bende
iyi hadee maşallah canım sez. zaten ertesi gün çıkarıyolarrr
helede epidurall olduysa daha rahattır
maşallah artık kimliğide var desene
hadi bakalım gezme çıktı sana yine kız,iyi gezmelerkaydirigubbakcemile3ben hazırlanayım barii mactan sora bırakırım demiş babam parke begencez bensizde begenemez canım :))
ayy 1 de evde olucak esim kalsam bişicik demez kac kez kaldım ama babiş bırakırım demiş hazırlanıyom
anam bana iş yaptırmaz ki :))
gideyimde yanında oluncada moral oluyo herhalde gel dedi
benimki daha 44 yasına yeni girdi genc Allahtan bana bile yetisiyo masallah
o hiç usenmez ki ben kendim dertleniyorum yuk oluyorum gibi geliyo haftanın kac gunu hep getiriyo beni yazık kız adama
edamada egemede masallah
bende az once msj attım
gerçekten maşallah nası çabuk toparlandı..ya bünye meselesi yada doktoru hastaneside iyidi herhalhee gııı bende şaşırdım beni 3 gün yatırdılarda ondan şaşırdım kııı ama herkeste öle çabuk toparlanamıyo kıııııa.sa.s
epiduralin bi değişik yöntemiiianam o ne yeni metodmu ben ilk defa duyim nasıl bileymiş o spinal mı:uhm::uhm:
kartanesiii kendine de mi sabun koyuyosun canım???
birde şeyi sorammm bebiş için alt açma minderi yada bezi herneysee
ondan koydun mu yawww ben lazım olmas diye koymDIM..
evet canım el sabunu gibi bişey koydum bi de minik şampuan faln nolur nolmaz deyüü
alt açma koymadım canım yaa
gerek olmaz bence
aferun kıs bitirdin sonunda:lepi:oy oyyy sonunda valizimi de gözden geçirdim bidaa donnarımı da koyduumm ooh doğurabülürün artıkkk
göğüs pompasını yıkıcam bi de sabun mabun eksikmi deyü bakacaam
aaa kırmızı taçlarımı koymayı unuttuuummgidem de koyemmm
edoş çıkmışmıııı
ayy foto koysun yaa çok merak ediim egeyiii
canım benim:teselli:ahh ah benim babişim de bişe alırken hep bana sorardıı mafoldumben
onu komadım nan fato kosamıydım kaydirigubbakcemile3
ay millet pırtlatınca canım çekti gıı doğurasım geldiii
bizim hastanede 2 tane suit oda varmış yaa
o da boş olursa artık ay inş. boş oluurr doğururkeneeee
ayy kocişim geliimiş yemek yapmadım ben daaa akannehir
mafoldumben mafoldumben mafoldumbendua edem mi bugün doğursun tubikk deyüüü haaaaaaaaa kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 kötükedihüso
ayy canım benim opuyorumnanaktanselam karular nediniz pek kimse kalmamış buralarda
kızlar edaylan konuştum taburcu olmuşlar anasının evindeler şu an ay ne kaaa çabuk toparlandı canım arkadaşım sesi çok iyiydi maşşallah yaaa allah herkese böle çabuk toparlanmak nasip eder inşallah
egemizde yakışıklımızda çok iyi çok merak ediyok dedim resim koycak fırsat bulunca
yakışıklımızın kimliği bilem çıkmış yaaa o artık türkiye cumhuriyeti vatandaşı olduturkbayragi
ayy biz de doğurak gariiii
onlarda bize kıyamıyokii işteee benim anamda da var tansiyonn hemde hamişken çıkmışah canım benim annecimde baya rahatsızlık var,kalp yüksek tansiyon,kireçlenme..ben en küçüklerden biriyim..kıyamıyorum o haliyle hepimize yetişiyo vallahi yeğenimin bitanesine o baktı hep,ilkokula başladı şimdi..diğer yeğenlerimede bikaç yıl bakmışlığı var..ah analarımız ya,geçen ay geldi bana yardıma ben kıyamadım ki tabi iş yaptırmaya yapcaksan yemek yap diyodum sadece,bu hafta yine rahatsızlanmış ama gelecek bikaç güne..kötüysen gelme dedim biraz önce,ama kıyamıyokiopuyorumnanaktan
tek kişilik oda yetmimi hacı yaaaa napcen suit odayı
tek kişilik odada eşya dolapı var tv var buz dolabı var koltuk var açılii yatak oliii banyosuda var daha ne istin hacı yav:uhm::uhm:
onlarda bize kıyamıyokii işteee benim anamda da var tansiyonn hemde hamişken çıkmış
çok erken yaşta yaneeee biz zaten 2 kardeşiz ben küçüğüm bide abim var
bende daha erken gelme diyoom banada burda yardım eden yok yaaa gelim illa dedi
haftasonu biz gidip dönecez haftaiçide anam gelecek işleri varmış accık
işide benim oğlumaa yorgan felan yaptırıyoo ooo
gelecek olmazsa arada eve gidip geri gelecek naapsınnn aklıda hep bende kalıyooo
dün tlfda konuşuyodum 'dua ediyorumkii bana bişe olmasın babana abine bişe olmazda sen bensiz napacan kızkardeşinde yok ki ' dedii dünden berii düşündükçe ağlıyomm zaten
ya suit dedikleri heralde tek kişilik olii gıı bilmiimkiiitek kişilik oda yetmimi hacı yaaaa napcen suit odayı
tek kişilik odada eşya dolapı var tv var buz dolabı var koltuk var açılii yatak oliii banyosuda var daha ne istin hacı yav:uhm::uhm:
fatih ünv.de canımmcanım sen hangi hastanede yapcan doğumu..ah ankaram ya..ben doğma büyüme ankaralıyım,evlenince yerleştim ist.çok özlüyom valla ankaramı..bütün ailem orda,eşiminkilerde..
yok nann onu suitten aşağısı kesmez:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?