2009 Kasm Anneleri

canım allah analı babalı büyütsün
bizde seni merak ediyoduk
iyisiniz dimi
ececim nasıl prenses
sen nasılsın canım
nasıl geçti

Allah analı babalı büyütsün inşallahya tahmin ediyoruz bizde bu duyguyu rabbim sana bağışlasın inşalah darısıda bizim başımıza dua et olurmu bizlerde alalım hayırlısıyla:Saruboceq:nasıl geçti biraz bahsedermisin bebeğin doğumu?

valla bacım doktor 3500 u geçerse demişte ben unutmuşum iyimi
bacım takmayam diyom ama olmuyo
yalnızlık çok zor yaaaa
allahım kocalarımıza uzuuuuuuuun ömür versin
allah onlardan razı olsun
ha ben bundan sonra bakarmıyım acaba bu ailenin yüzüne
neyse ya takmayacam kafama
bende salı gideyim bakalşım ne diycek doktor
belki normal olur der o zaman beklemeye devam
hayırlısı inşallah

haklısın canım kocam olmasa bende ne yapardın sağolsunlar valla Alah hayırlı uzun ömür versin onlara kocacım love youopuyorumnanaktan

ayyy maaart burdayız biiz anlat anlaat
siz söledikçe doğurasımız geliyo zateen
dilmuh ben ayşeon varız normalde doğurması gereken ama tık yok delikafadulden
sen nasılsın peki tatlımm

mart hosgeldin canim nasilsiniz.. prenses nasil.. gözün aydin canim.. ALlah anali babali güzel günlerde yasatsin bahti huyu güzel olsun insallah...

resim bekliyoz seker.. cok merak ettik seni..

hee baa da 3500 e kadar rahat doğurursun dediydi ama hiç sezeryan lafı geçmedi daha
geçen hafta 3400dü bıdık haftaya 3500 olur doğmazsa bakarız bi çaresine dedi
suni falanmı vercek acaba bişey demedi ama ben de suni istemiyom yaa baksana kızlardan kimse suniyle doğuramadı akannehir

kizlar selam bu arada marti görünce hemen yazayim dedim.. biz disari diye ciktik ama pazar varmis oraya ugradik cok yoruldum.. hicte bisey almadik zaten.. gelince biseyler hazirladik yedik.. bulasik birikmisti baya onlari hallettim.. daha camasir var toplancak onlari yerlestircem aksamda yigenim gelicek mac izliceklermis.. bende yatak odasina girisirim herhalde.. üff cok is var yaa bu ev beni deli ediyor.. hic hepsi birden temizlenmiyor odalarin..mafoldumben

evet siz doğursanız sıra bizde sırnaşık şey

ay bilmiyom valla pek faaliyet yok bizde
dr tam olarak kanala girse bu kadar hareket edemez dediydi benimki geri miyukarı çıktı nptıysa deli gibi hareket ediyoo kafamçokkarıştı

kartanem kiz ben seni dogurmus gördüm rüyamda bide wannayi ama ikinizde duruyosunuz daha.. insallah sezercige gerek kalmadan kendi sancimiz gelirde doguruveririz..

amaaan sormaa iş bitmiyokiiii
mutfağı tertemiz yapıom yemek yendikçe gene aynıı
nefret ediyoruumm akannehir
ütü de var oofff benneyaptımki

benim doktor suni sancı vermeyiz bebeği strese sokmayız dedi
valla bu gidişimde doktor ne derse onu yapcam ben
çok korkuyorum açıkçası
abuk sabuk haberler okudum çok korktum
oysa ben şimdiye kaday doğum izlemedim haber okumadım
ama bugün nasıl olduysa okuyuverdim
offffff rabbim kimseye yaşatmasın böyle bi acı
o yüzden ben normal diye diretemeyecem valla
evet normal istiyorum ama doktorum ne derse o artık ne yapalım

ölede sabredelim canım bende katılıyorum hepsini birden çıkaramıyoruz doğurana kadar sabredelim artıkın üzülme sakın boşwer o kadarda yorulmaya değmez ya sağlıcakla siz günü gelmişler şu doğumunuzu bi atlatında hayırlısıyla inş.:teselli:

kartanem kiz ben seni dogurmus gördüm rüyamda bide wannayi ama ikinizde duruyosunuz daha.. insallah sezercige gerek kalmadan kendi sancimiz gelirde doguruveririz..

anaam bilmiyom gıı olur mu olur ama bu ara doğmasa ii yaa
grip oldum been hapşurup duruyoom
hapşururken pırtlarsa bilmem de :roflol:
ayy öpüp koklayamam miniğimi napcam hasta hastaaa kafamçokkarıştı

ayyyy bende anlamıyorum bu işi yaaa
temizliyom temizliyom bitmiyo sanki
hayır ev tamizde dağınık sanki
anlamadım gitti bu işi

ay bilmiyom valla pek faaliyet yok bizde
dr tam olarak kanala girse bu kadar hareket edemez dediydi benimki geri miyukarı çıktı nptıysa deli gibi hareket ediyoo kafamçokkarıştı

ya benimki daha kanalada girmedi haaa
yani en azından geçen hafta girmemişti
e ben hareketleri hala yukarda hissediyom hiç anlamış değilim ben bu doğum işini
ayyy sancı nasıl nişan nasıl
doğum nasıl yemiş durumdayım kafayı

ben forumda doğum hikayelerinde okumuştum
biri artık doğuramamaktan sıkılmıştı ve küveti sıcak suyla doldurup yatmış içine
gecede doğuma gitmiş hemde kolay bi doğum yapmış kıslar kaydirigubbakcemile3

amaaan sormaa iş bitmiyokiiii
mutfağı tertemiz yapıom yemek yendikçe gene aynıı
nefret ediyoruumm akannehir
ütü de var oofff benneyaptımki

valla ben bayadir ütü yapmiyordum bi bebisin üstlerini yaptim.. kocis Allahtan pek sevmiyo gömlek kumas pantolon filan.. cok fazla ütüm cikmiyor cok sükür kisin.. dogumdan sonra nasil adapte olcam bu ev islerine bilmiyorum valla..:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…