Kızlar anlaşılan kimsecikler yok ama ben fırsat bulmuşken haber edeyim dedim. Kızım Ece'mi cuma günü nihayet kucağıma aldım, gerçekten tarifsiz bir duyguymuş onu anladım, her bakışımda dahada fazla sevdiğimi ve bağlandığımı hissediyorum. Sanki dünyanın en harika şeyi oymuş gibi hissediyorum, darısı sizlerin başına...
Kızlar anlaşılan kimsecikler yok ama ben fırsat bulmuşken haber edeyim dedim. Kızım Ece'mi cuma günü nihayet kucağıma aldım, gerçekten tarifsiz bir duyguymuş onu anladım, her bakışımda dahada fazla sevdiğimi ve bağlandığımı hissediyorum. Sanki dünyanın en harika şeyi oymuş gibi hissediyorum, darısı sizlerin başına...
mart mı gelmiş kııızzz
dilmuhcumm seni sezeryan paklıcak gibi duruyooo kaydirigubbakcemile2
kıyamam sana aamaan boşver sonrasını düşün kendini kimsesiz hissetme kocişin yanında olcak ne de olsaaa ne kocalar var umursamayann dimi amaaa :teselli: varlıkları sinirini bozacaksa olmamaları çok daha ii boşver
ya ben 4 kilo olana kadar bekliim diyom yaa cuma bi gidelim de bakalımm
slm kızlar bende geldim hayırlı akşamlar dileyem sizlere nörüyonuz :hulya:bakayımkaydirigubbakcemile3
valla bacım doktor 3500 u geçerse demişte ben unutmuşum iyimi
bacım takmayam diyom ama olmuyo
yalnızlık çok zor yaaaa
allahım kocalarımıza uzuuuuuuuun ömür versin
allah onlardan razı olsun
ha ben bundan sonra bakarmıyım acaba bu ailenin yüzüne
neyse ya takmayacam kafama
bende salı gideyim bakalşım ne diycek doktor
belki normal olur der o zaman beklemeye devam
hayırlısı inşallah
ayyy maaart burdayız biiz anlat anlaat
siz söledikçe doğurasımız geliyo zateen
dilmuh ben ayşeon varız normalde doğurması gereken ama tık yok delikafadulden
sen nasılsın peki tatlımm
valla bacım doktor 3500 u geçerse demişte ben unutmuşum iyimi
bacım takmayam diyom ama olmuyo
yalnızlık çok zor yaaaa
allahım kocalarımıza uzuuuuuuuun ömür versin
allah onlardan razı olsun
ha ben bundan sonra bakarmıyım acaba bu ailenin yüzüne
neyse ya takmayacam kafama
bende salı gideyim bakalşım ne diycek doktor
belki normal olur der o zaman beklemeye devam
hayırlısı inşallah
evet siz doğursanız sıra bizde sırnaşık şey
hee baa da 3500 e kadar rahat doğurursun dediydi ama hiç sezeryan lafı geçmedi daha
geçen hafta 3400dü bıdık haftaya 3500 olur doğmazsa bakarız bi çaresine dedi
suni falanmı vercek acaba bişey demedi ama ben de suni istemiyom yaa baksana kızlardan kimse suniyle doğuramadı akannehir
kizlar selam bu arada marti görünce hemen yazayim dedim.. biz disari diye ciktik ama pazar varmis oraya ugradik cok yoruldum.. hicte bisey almadik zaten.. gelince biseyler hazirladik yedik.. bulasik birikmisti baya onlari hallettim.. daha camasir var toplancak onlari yerlestircem aksamda yigenim gelicek mac izliceklermis.. bende yatak odasina girisirim herhalde.. üff cok is var yaa bu ev beni deli ediyor.. hic hepsi birden temizlenmiyor odalarin..mafoldumben
hee baa da 3500 e kadar rahat doğurursun dediydi ama hiç sezeryan lafı geçmedi daha
suni falanmı vercek acaba bişey demedi ama ben de suni istemiyom yaa baksana kızlardan kimse suniyle doğuramadı akannehir
kizlar selam bu arada marti görünce hemen yazayim dedim.. biz disari diye ciktik ama pazar varmis oraya ugradik cok yoruldum.. hicte bisey almadik zaten.. gelince biseyler hazirladik yedik.. bulasik birikmisti baya onlari hallettim.. daha camasir var toplancak onlari yerlestircem aksamda yigenim gelicek mac izliceklermis.. bende yatak odasina girisirim herhalde.. üff cok is var yaa bu ev beni deli ediyor.. hic hepsi birden temizlenmiyor odalarin..mafoldumben
kartanem kiz ben seni dogurmus gördüm rüyamda bide wannayi ama ikinizde duruyosunuz daha.. insallah sezercige gerek kalmadan kendi sancimiz gelirde doguruveririz..
ay bilmiyom valla pek faaliyet yok bizde
dr tam olarak kanala girse bu kadar hareket edemez dediydi benimki geri miyukarı çıktı nptıysa deli gibi hareket ediyoo kafamçokkarıştı
amaaan sormaa iş bitmiyokiiii
mutfağı tertemiz yapıom yemek yendikçe gene aynıı
nefret ediyoruumm akannehir
ütü de var oofff benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?