ay kız sorma nomalde bu kadar terlemeye çoktaan iileşmem lazımdıaman gülüm ya dikkat et kendine biraz terlesen iyi gelir belki ama gripte bi haftadan önce atilmiyor sanki..sen sicak seyler ic bolca.. bide legene kaynar su kat icine tuz limon koy.. buharina dur.. gripken oda iyi geliyor..
ben hep sıcak suyla yıkaniimm gıııe bacım tetiklemiyo bence
öyle diyilerdi ama yalanmışkaydirigubbakcemile3
kız ben hep ılık duş alıyom bugün giremde sıcak duş alam deneyem bakalım
ama ben küvete falan yatamam valla
hiç sevmiyim haaaaaa
ama şöyle kokular güller falan dökersek onu bilemem:roflol:
cersu gii ben bi 20 küsürlü haftalarda girmistim küvete ilik suya yatmistim.. emme cok zorlanmistim.. simdi girsem sigarmiyim ki acabakaydirigubbakcemile3 zaten yatip kalkmak eziyet küvette kalmayim sonra.. oracikta dogrurmusuz artik..
canim ya hersey bos bence..Allah onun vaktini zamanini belirlemis.. vakti zamani gelince sancimizda gelicek acilmamizda olucak.. biz bosuna harciyoruz enerjimizi.. köydeki kadinlar o kadar is yapiyorlarmis hicte erken dogmuyormus cocuklar.. annem anlatirda biz hic yatmiyoduk diyor..ama zamanindada doguruyoduk diyor.. biz bekledikce gelmiyor.. aslinda keske günde saymasak bilmeseydik tarihini.. belki böyle sIKIci olmazdi..
onuda kocana söle kız uğruna gülle kokular döksün artık kaydirigubbakcemile3:roflol:delikafaduldensırnaşık şey
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bacım o zaman zorlandıysan şimdi hiç deneme bence
yok anam ben kuvete falan giremem ama sıcak duş kesin denenecek bugün
olur dimi o aynı şey
ay kız sorma nomalde bu kadar terlemeye çoktaan iileşmem lazımdı
gece kalktım üstümü değiştirdim bi posta sabah kalktım gene sırılsıklam
duşa attım kendimi
öğleden sonra yattım kalktı gene sırılsıklamım
çok ağır değil çok şükür ama şu burun yok mu öldürüyo sızlıyo resmen
ben hep sıcak suyla yıkaniimm gııı
baştan beri öle üşüyom napem akannehir
:roflol:
cersu gii ben bi 20 küsürlü haftalarda girmistim küvete ilik suya yatmistim.. emme cok zorlanmistim.. simdi girsem sigarmiyim ki acabakaydirigubbakcemile3 zaten yatip kalkmak eziyet küvette kalmayim sonra.. oracikta dogrurmusuz artik..
olur herhalde.. sen bidene doguma gidersen bende yarin denerim..
bide bisey daha var aslinda.. erkegin spermi dogumu tetikliyormus.. sanci getiriyormus.. iliskiden sonra 20 dk bacak dikip yatin diyorlar ama o haldede doguma gidilmez diye bisey diyemiyom.. en son care bunumu denesekki?
duşa attım kendimi
ben hep sıcak suyla yıkaniimm gııı
baştan beri öle üşüyom napem akannehir
yok nan ben zaten beklemiyom öle yaacanim ya hersey bos bence..Allah onun vaktini zamanini belirlemis.. vakti zamani gelince sancimizda gelicek acilmamizda olucak.. biz bosuna harciyoruz enerjimizi.. köydeki kadinlar o kadar is yapiyorlarmis hicte erken dogmuyormus cocuklar.. annem anlatirda biz hic yatmiyoduk diyor..ama zamanindada doguruyoduk diyor.. biz bekledikce gelmiyor.. aslinda keske günde saymasak bilmeseydik tarihini.. belki böyle sIKIci olmazdi..
sat diye biliom bacımkızlar bişey sorcam
önemli olan satmı yoksa ultrasonmu
eğer ultrasonsa ben 40.haftamı bitircem salı
bide bisey daha var aslinda.. erkegin spermi dogumu tetikliyormus.. sanci getiriyormus.. iliskiden sonra 20 dk bacak dikip yatin diyorlar ama o haldede doguma gidilmez diye bisey diyemiyom.. en son care bunumu denesekki?
ne güzel işte senide aradan çıkarırız:roflol:kaydirigubbakcemile3
kız sığarsın ne olcak çıkarkende kocanı çağır çıkartsın
şttttt yok oda işe yaramiyiiiiii:kedi::kedi:
bacim o zaman sen bekle biraz daha dogurma.. bebisede gecer Allah korusun.. biraz iyleste öyle dogur.. hem önce dilmuh sonra ben sirani bekle bi gün iki gün farketmez..opuyorumnanaktan
kolay ve çabuk doğum işçişn ev silmek çok iyiymiş benim evi sildim şimdi anamlarınkini gidip silecemm
ayyy biri sevabına şu bulaşık makinasını boşaltsa offfff hiç semiyom haaa
kocişimi beklesem acaba çok üşendim
slm milleeett
doğuran var mııı??
dilmuh yaa benim de makina boşalcak üfff yaaa
kızlar benim kociş moda girmiş bile
adam adapte olmuş sezeryana
bide izin işine girişmiş iyimikaydirigubbakcemile3
bu arada ben yanlış hatırlıyomuşum
doktorum bebek 3500 kg ı geçerse sezeryan demiş kociş öyle dedi
e o zaman kesinleşti benim sezercik
bide benim doktor suni sancıya karşı normal için hayatta uğraşmaz
ama şimdide ben kötü oldum
garip gibi gircem doğuma kimsesiz
ahhh annem ahhh ne vardı yanımda olabilseydi
çok kahroldum yaaaaaa düğünümde böyle olmuştu kimsesiz
nefret ediyorum bu aile müsvettelerinde
Kızlar anlaşılan kimsecikler yok ama ben fırsat bulmuşken haber edeyim dedim. Kızım Ece'mi cuma günü nihayet kucağıma aldım, gerçekten tarifsiz bir duyguymuş onu anladım, her bakışımda dahada fazla sevdiğimi ve bağlandığımı hissediyorum. Sanki dünyanın en harika şeyi oymuş gibi hissediyorum, darısı sizlerin başına...
amaaan sormaa iş bitmiyokiiii
mutfağı tertemiz yapıom yemek yendikçe gene aynıı
nefret ediyoruumm akannehir
ütü de var oofff benneyaptımki
ya tek bir hurmada 40 kalori varmış yemeyin okadar bence
sana çocuk için şişme havuzlar varya ondan alalım ona gir
:roflol: :roflol: :roflol:
kızlar bişey sorcam
önemli olan satmı yoksa ultrasonmu
eğer ultrasonsa ben 40.haftamı bitircem salı
duşa attım kendimi
:
bencede hadi dilmuh hadi dilmuh haydi tam zamanı tam zamanı şimdiiiiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?