unii korse almadım ben deee ayy aynı siteden bi de onu sipariş vermeliii aslında
bence giymek lazım ... bu göbek kolay kolay toparlanmaz bence...
ama deneyip de mi almak lazım... netten nasıl karar vericez kaç beden alacağımıza CADIARZU
ya korse giyceniz miiiiiiii bu ekim analarında mıydı neydi doktoru 1 haftadan fazla kullanma demiş hatına sora kasların toparlayamaz kendini falan ulan 1 hafta için mi alacum onu kafamçokkarıştı
sıkı sıkı çarşaf dolarız nan normal doğurabilirsekk ele yapilermiş eskiler kaydirigubbakcemile3
ben de bi haftadan sonra kullanmaya başlıycaz diye biliyodum yahu... gerçi ben sezeryan olucam belki normalde hemen kullanılıyodur...
dilmuhtan habermi var cok sevindim.. benimde 2cm acilmam olmus.. kizim yolunu bulmus girmis kanala.. heran bekle dedi.. ama 10güne kadarda yolu var dedi.. net bisey diyemem dedi..
ohh dilmuhla beraber dogurcaz sanirim..
kıs beşik kertmesi yaparsınız bebişleri kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
ya kızlar bişiy sorcam
bebeğinin hareketi azalan oldumu?yani gün içinde hareket etti bikaç kez ama normalde feci yaramazdı benimki,iki güğndür belirgin azaldı..doğum yaklaşınca böyle mi oluyo acaba:uhm:
yarın sabah dr gidicem gerçi ama kafama takıldı..
kenyacım seninki nası?
canımm eskisine oranla azalması normal tabiki bebişlerin yeri daraldığı için ama benim dr. hareketleri bu dönemde çok önemli , yemeklerden sonra en azından 2 hareket lazım dedi... yarın dr.a gidiceksen sorun yok ama farkedilir şekilde azaldıysa dr.u araman lazım bence...
slm kızlar bende dok geldim bebiş dönmüş başı aşağı gelmiş yani 2 hafaya kadar gelir dedi bir aksilik olmazsa kilomuz 3 kilo 22gr
ayyy yaremcim gözün aydınnn :lepi:
bi benim zilli dönmedi iyi mi...illa kestiricek annesinin karnını mafoldumben
slm kızlar...
38+5doğurucam.
dr o günü uygun buldu.çarşamba günü.
sizce erken mi???
canım neden erken olsun 39 dolmuş oluyo nerdeyse...
yaa dün tam ii gibiydim kalktım banyo falan sildim
gene kötü oldum delikafadulden
kartaneseine kocaman bi alkışşş alalımmm alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
yok yok yetmez bi de madalya verelim hatta kupaaa :hooray::hooray::hooray:
çok mu azaldı hareketlerii :1shok: doktor bana hareketleri azalırsa gel dediydii
ben bugün gittim toktoraa
bebekim 15 günde 750gr almışşdelikafadulden eşşek kadar olmuşdoktor iyi dedi azcık moralim yerine geldii kaydirigubbakcemile2 herşeyde yolunda çok şükürr :lepi:
heçte erken değel bencee
ayyy tubikiiimmmmm süpeeeeerrrrrrrrrrrrr :lepi::lepi::lepi:
nasıl sevindim anlatamam bak işe yaradı işte yediklerinnn ooyyy maşallahhhh
slm kızlar nasılsınız yarın sabah doğuma gidiyorum inşallah dualarınızı esirgemeyin...
canım allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bebişini...:1hug: