yaa dün tam ii gibiydim kalktım banyo falan sildim
gene kötü oldum delikafadulden
kızlarr dilmuh doktordan dönmüş 2 cm açılması varmış bugun yada yarın gelebilir dimiş doktor kk ya giremedim didi haber edem dedimmm
39 da doğuram istiyom bende ya..5 kasıma randevu aldım inş. o zamana kadar dogururum :))
on kez bursa yollarında vakit gecirmeyelim dimiiii :)
ayy 3 kasım olmasında ne zaman olursa olsun
kardeşim iki tarafa yetişemez simdi ankaradan yormamak lazım cocugu buralara kadar :)
canım sen içini ferah tut,yarında kötü hissedersen dr git mutlaka ama..bol sıvı al ihmal etme haonu dinledim bacaklarım ağrımaa başladı gıı
yadr kanala iyice girse hareket edemez dididiiii
ormal canım sezeryanı hep 38 de alıyolar benim bildiğim..slm kızlar...
38+5doğurucam.
dr o günü uygun buldu.çarşamba günü.
sizce erken mi???
canım bende güvenmiyom ultrasona,benimkide söylediğinden küçük olcek gibi geliyo bana,en son 3.100 dü geçen hafta..haftalık gidiyosun dimi kontrole.yok kız istemimmm ben sezeryan korkuyorum hem normal dogum pozisyonunda bebiş
bu haftalık kontrol tarihi 5 kasım canım
normalde haftada 250 300 gr alıyorlar zaten benimki almamıs gorunuyordu
takılmadım doktorda normal dedi zaten sükür iyi hissediyorum bebişimde saglıklı zaten dogunca gorcez bakalım o kaa kucukmuymus opuyorumnanaktan
ay bende duş aldım kasıklarım rahatladı bebişimde hareketlendi..yalnız tıraş yaptım kukuyu ne olur ne olmaz die belim koptu:kedi::kedi:delikafaduldenben bi dusa girip geliyorum kızlarrrrrr
çok mu azaldı hareketlerii :1shok: doktor bana hareketleri azalırsa gel dediydii
bebekim 15 günde 750gr almışşdelikafadulden eşşek kadar olmuşdoktor iyi dedi azcık moralim yerine geldii kaydirigubbakcemile2 herşeyde yolunda çok şükürr :lepi:
slm kızlar nasılsınız yarın sabah doğuma gidiyorum inşallah dualarınızı esirgemeyin...
slm kızlar nasılsınız yarın sabah doğuma gidiyorum inşallah dualarınızı esirgemeyin...
cnm hayırlısı inşşş sağlıkla doğar bebişinnn
surem sen de güzel haberlerle gel yarınnnnn yerimseniben
sağol tatlımhihoyyythayırlısıyla kurtulalımda geç olsun güç olmasın:CüvCüv:suremcim hayırlısıyla gelirler inş. bu hafta bu arada sıhhatler olsun ben daha hala giremedim dusa yaaa
suremcim hayırlısıyla gelirler inş. bu hafta bu arada sıhhatler olsun ben daha hala giremedim dusa yaaa
canım ailem baslamıs
sekercik dilmuha bugun dogursun diye dua ettik kabul mu oldu ne
bircancım suni sancı mı verecekler sezeryan mı olcaksın Allah kurtarsın tatlım
:roflol:
ay heralde kabul oldu çok sıkılmıştı dilmuh yaaaa a.s
inş sağlıcakla kurtulurrr
bugün giderken hast çantanı da al didiydim hatta ben ona sanki içime doğumş gibi bakarsın gidince hadi doğuruyon der dr dediydim emme hiç umudu yoktu :roflol:
darısı başımıza kızzzzzzzzzzzzzzz :lepi:
kızlar ben çıkıyorum artık belim ağrıdı
dilmuhtan haber gelirse face e filan yazın yada burda yazın
öptmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?