2009 Kasm Anneleri

ohh masallah tubacım bebişine insanın cok hosuna gidiyo bebişin kilo alması dimi
yedin yedin asureleri büyüttün bebişi :)))

kızlarr dilmuh doktordan dönmüş 2 cm açılması varmış bugun yada yarın gelebilir dimiş doktor kk ya giremedim didi haber edem dedimmm

ayyy inanmıyorummmmm

en son konuştuyduk sen nerden duydun kız
msn de de facede de yazamamış bişiiii

ay cnm yaa inş açılması işe yarar ya bi ağrısı da yoktu inş nst de çıkar diyodu

az kalmış abovvv heyecan yaptım

bışşş dilmuhla bugun gırustum
daha tık yok didi emme gelecek herhal bebiş

39 da doğuram istiyom bende ya..
onu dinledim bacaklarım ağrımaa başladı gıı

yadr kanala iyice girse hareket edemez dididiiii
canım sen içini ferah tut,yarında kötü hissedersen dr git mutlaka ama..bol sıvı al ihmal etme halmaz:
kanala girince azalırmış die duydum bende bakacez yarın..
slm kızlar...
38+5doğurucam.
dr o günü uygun buldu.çarşamba günü.

sizce erken mi???
ormal canım sezeryanı hep 38 de alıyolar benim bildiğim..
canım bende güvenmiyom ultrasona,benimkide söylediğinden küçük olcek gibi geliyo bana,en son 3.100 dü geçen hafta..haftalık gidiyosun dimi kontrole.
ben bi dusa girip geliyorum kızlarrrrrr
ay bende duş aldım kasıklarım rahatladı bebişimde hareketlendi..yalnız tıraş yaptım kukuyu ne olur ne olmaz die belim koptu:kedi::kedi:delikafadulden
çok mu azaldı hareketlerii :1shok: doktor bana hareketleri azalırsa gel dediydii

canım eskiye göre azaldı hareketleri,çok feciydi eskiden geceleri uyutmuyodu mesela,iki gündür dikkat ettim belirgin bi azalma oldu ama hareket var tabi,şimdide hareket etti çok şükür,yeri kalmadı belki de..sabah dr gidicem bakacaz napıyo içerde..

slm kızlar nasılsınız yarın sabah doğuma gidiyorum inşallah dualarınızı esirgemeyin...

suremcim hayırlısıyla gelirler inş. bu hafta bu arada sıhhatler olsun ben daha hala giremedim dusa yaaa
canım ailem baslamıs
sekercik dilmuha bugun dogursun diye dua ettik kabul mu oldu ne
bircancım suni sancı mı verecekler sezeryan mı olcaksın Allah kurtarsın tatlım

:roflol:
ay heralde kabul oldu çok sıkılmıştı dilmuh yaaaa a.s

inş sağlıcakla kurtulurrr

bugün giderken hast çantanı da al didiydim hatta ben ona sanki içime doğumş gibi bakarsın gidince hadi doğuruyon der dr dediydim emme hiç umudu yoktu :roflol:

darısı başımıza kızzzzzzzzzzzzzzz :lepi:

kızlar ben çıkıyorum artık belim ağrıdı
dilmuhtan haber gelirse face e filan yazın yada burda yazın
öptmmm

amin canım aminnnnn:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…