2009 Kasm Anneleri

allah analı babalı sağlıklı büyütsün

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ohh beratefede doğurmus maşallah allah sağlıkla büyütmek nasipetsinnn

günaydın allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin minik yavrumuzu darısı hepimizin başına yavaş yavaş bizde yaklaşıyoruz hihoyyytkısmet olursa yavrumuza hepimize kolay doğumlar nasip etsin rabbim:Saruboceq:

yok kız doğurmadım ama doğurmama çok az kaldı nan açılmam varmış haberin yokmu aşkolsun ilan ettim ya o kadar kaydirigubbakcemile3

dilek nan sen doğurda ben rahatlayam valla bana dert oldu senin bebe :))))))))))))

özgecim bi sana değil valla kk nın hepsine dert oldu gıııı kaydirigubbakcemile3
millet şişti ben doğuramıyom dedikçe
gelmiyo bebe ne edem
valla sancım varmış ama ben anlamıyom
açılmada 2 cm di dün
hadi belkim doğururum gııı bugün

hakkında hayırlısı olsun dilekciğim sağ salim gelsinde nezaman istiosa gelsin bebişinnn benim bebek 20 gün oluo doğanı sözde beraber doğuracaktık senle ama sen uyusuk cıktın napalımm

özgecim senin maşallahın var ben sana yetişemem gıııııııı

gurbetcim valla galiba doğurcam farketmeden haaaaaaaa

herkese günaydıııınnnn a.s.
napiyisinizz bakiyimm
beratefemizde doğurmuşş :sm_cool: ohhhhh kaydirigubbakcemile2
dilmuh kızz hala doğuramadın mıı kaydirigubbakcemile3 walla zabah kalktım aklıma hemen sen geldin acaba doğurdu mu diyeee kaydirigubbakcemile3 şiştim walla heee akannehir dokuz doğurttun bizi sen bi tane doğuramadın bacııımmm delikafadulden memleket meselesine döndü senin iş lülülülülülü

ayyy tuğba sorma gıııı
farkındayım şişirdim sizi ama ne edem beceriksiz bi karıyım çıkaramadım bebeyi iyimikaydirigubbakcemile3

ayy kızlar selammm

beratefe de kurtulmuş sağlıcakla darısı başımıza inşşş

dilmuh şekerim merak etme anlamadan doğurcan inş, sancın da yok oh daha ne istiyon kız:)

nehir ne işin var lan sabah sabah oğlan uyudu heraldeeeee:=)))

başka havadis varmı acep

bende yok kızlar, azcık bel ağrısı var bazen karnım ağrıyo o kaaaa
ama sık sık wcye gitmekten illallah geldiii
kociş de iş yapmamamı buyurdu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…