2009 Kasm Anneleri

kız dilmuh açılman varmış dün öyle anladım senin burda ne işin var hastanede olman gerekmiyor mu

yaremcim canım 2 cm açılmam varmış
ama doktor sancın olursa yada su gelirse gel dedi
bende bekliyom gııı ne edem

kızlar doğum listesi birde doğum öyküsü diye bir topk açın kimse doğum öyküsünü yazmadı bu arada.neyse annem gelecek yemek yapıyım. sabahta nevresimlerim değiştirdim kışlıkları çıkarıp yerleştirdim annem gelmeden yerleri silebilseydim iyi olurdu. kendinize iyi bakın by

heeee sormaaaaa kızzz uzman oldum yavvvv

of yaaaaaaaaaaa bu sitede insanı hasta edio haaaaaaa bizim doğurcamız zamanları buldu arızaya bağlicak haaa klava:
ayy noldu bu siteye bacılar
hakkat ya tam ihtiyacımız varken böyle oldu ne gıcık ne şanssızız biz kasım anaları yavvvvvvvvvvv

yarem gıı napıyon
kocanla aran nası oldu bacım dert yanıyodun ya surekli bu sıralar bişi demiyon iyi oldunuz galiba

ne yapıyosunuz kızlar benim mide yanmam var felaket bi şekilde
ev temizliyorum arada yine gelirim kociş gelmeden bitsinde bugün öğleden soora evde

aseba canım valla kk da yazmışlar hepsinde olmuş
anlamadımki gıııııı
ben bide sevmedim bu muayeneyi böööööööööö
acımıyo ama iğreeeeeeeenç
bende acımasından çok o şekilde bakılmasından hoşlanmıyommm
o yüzden zor gelii pazartesi adanadaki dr baktı çatıma ama
beni çatala felan yatırmadı sedyede ayaklarımı topladım
ve kendi eğilip bakmadı eliyle kontrol etti
ayy senin dr dün çatalda mı baktı benim burdaki dr açılmaya bakacak olan
erkek bide daha kötü bi durum :gitme:

ya destina dan ses yok dimişiniz ama bişi olsa haber ederdi bağa heral yoksa arasam mı gı

heeee sormaaaaa kızzz uzman oldum yavvvv

of yaaaaaaaaaaa bu sitede insanı hasta edio haaaaaaa bizim doğurcamız zamanları buldu arızaya bağlicak haaa klava:
ayy noldu bu siteye bacılar
hakkat ya tam ihtiyacımız varken böyle oldu ne gıcık ne şanssızız biz kasım anaları yavvvvvvvvvvv

anaaaaaaaaaaammm ne kaaaa uyuşuksunuz ayol ne bu böle ili kelime etmi kimse yavvvvv
lohusa sendromunamı girdiniz ne

ayyy ben nette bişeyler okumaya çalışıyom gııı
hemde buraya bakıyom
sen ne ediyon nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…