2009 Kasm Anneleri

selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

dubamm nasılsın canım yaaa özledim nan senii

gunaydun naaann karularrr
bebekler nıye gelmıyo bılmem kı
kımısı acelecı kımısıde asker zamanı hala gelmedı
aahhh dılos sen bekle bekle gıt sezercık ol opuyorumnanaktan

selam kızlar nasılsınız site yine berbat dün hiç giremedim işimiz msn lere kaldı
doğuran yok galiba kosakaca 29 ekimde o kaaa doğuracak olanlar doğuramadı bayramı boş geçirdiniz
ülennnnnnnnnn

ızmıtte fena yagmur wa r beeeaaa

bugunda kankamın nısanı olacak dı sozde yazuk oldu

dilmuh sen hala buralardamı geziosun yahu
ben sana pc başında doğurcan demiştim ölede olcak galiba kaydirigubbakcemile3

kızlar benim kociş geldi yemek yiycez
bugün pek giremem haberiniz olsun
doğurdum sanmayın nan emi

slm kızlar ay bu site deli edeck niye böyle anlamadım kız dilmuh destnayla birlikte rüyamdaydınız sizinle uğraştım durdum uyanıncada acaba doğurdular mı diye biraz daha bekle gelir belki

temizliğe girmişim çok yoruluyorum ya sabah uyandım banyoyu temizledim fayansları falan iki oda kaldı yağmurda var camları silemiyecem herhalde

bacım pazartesiye kadar geldi geldi yoksa sezercik
hayırlısı olsun artık dilmuhcum sağlıcakla gelsinde nası gelirse gelsin
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

dubamm nasılsın canım yaaa özledim nan senii
asabi tafşanımm napıon gııı bende ösledim walla gel bi öpem Şeniz mete asrın napıo
selam kızlar nasılsınız site yine berbat dün hiç giremedim işimiz msn lere kaldı
doğuran yok galiba kosakaca 29 ekimde o kaaa doğuracak olanlar doğuramadı bayramı boş geçirdiniz
ülennnnnnnnnn
senden bekliyoduk gııı kaydirigubbakcemile3
kızlar benim kociş geldi yemek yiycez
bugün pek giremem haberiniz olsun
doğurdum sanmayın nan emi

yok yok merak etmeyis hacıı senden ümidi kestik zatii kaydirigubbakcemile3
hee kocan geldi kaç hemenklava:

tubiş sen ne yapıyon kız kartanesi ne odu bu gün alparzuda sezerçik olacaktı şimdi amaliyatta bence rabim yardımcıları olsun

tubiş sen ne yapıyon kız kartanesi ne odu bu gün alparzuda sezerçik olacaktı şimdi amaliyatta bence rabim yardımcıları olsun neysa işime gerii dönemi site uyuz yazdıklarım gitmiyor

ayy kızlar benim gece bi dişim ağrıdı kafamçokkarıştızabahı zabah eetim yanii :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…