kız meraktan öldük ayol en son pes ettimde çıktım sitedennnnbr kızlar
ben bugün doktora gittim
kahverengi akıntı için
nişanmış normalmiş
nst de sancı çıktı gene
bakalım hayırlısı artık bekliyoruz
yok cnm sanırım bide doğuranlar için topik açtık oraya ayzcaklar biz yorum yapmıcaz ama yoksa sayfalar çok karışırrrrayyy bu ne beee sabahtan beri ara ara bakıom açılmıo sitee
ben hala doğurmadım doğuran var mı acep?
sabah dra gidecem doğuma alabilir diye hissediyom
inş canm sağ salim kurtulursun kalbini ferah tut bişeycik olmıcak güven kendineselam kızlar ben de yarın sabah doğuracağım insallah
dualarınız benimle olsun inşallah bebişim sağlıklı gelir
9:30 da doğuma gireceğim 11:30 gibi odaya cıkarmısım
insallah bebeiğim iyi olur da yanıma geli,p emebilir.
nerdesiniz nan
nann dilmuh cadısı teli açmisin sorada kapalı hah didim doğurdu amaaaa nerdee gelmiş geneee :roflol:
demek sonunda doktorları ebeleride deli ettin haa kaydirigubbakcemile3
slm cnm
arda aziz ebiscenin cnm
hayırlısıyla oda doğurmuş
allah analı babalı büyütsün yavrumuzu
Sağol canım cvp için akşambaya baktım sayfalara kçırmışım demek merakım gitti kim kim diye hala yerleştiremedim kafama
Bu arada herkese günaydınopuyorumnanaktan
Dilmuhcum canım sen bekleme bu bebişi bekledikçe gelmio oluruna bırak ne nazlı çıktı senin oğluş ama ii orda iice beslenio kuzucuk...
Kızlar gene o acayip rüyadan gördüm ben kızım olacaka ama sürekli erkek bebek doğuruyorum ama bir seviyorum sormayın sabah o kadar mutlu uyanıyorum sona kızım tekmiklio tabi kızı olacaklar sizdede oluyomu daha rüyamda kız doğuramadım beni bir süpriz bekliyor olmasınakannehirakannehir
nan dilmuhh buralarda mısın sen dahaa delikafadulden
kız kaç gündür siteye girilmiyo yaa kafayı yedim doğurdu mu doğurmadı mı diye kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?