2009 Kasm Anneleri

krispicim valla öyle normal doğum için atmadığım takla kalmadı anam hangi acı yedim bi köy yol yürüdm ammaa sancı var rahim açılmadı hemide başı yerleşmiş hayırlısııı..

kartanem bu sancıı benide öldürdü amma doğurtmadı iştee bide mantarım var ya normal doğum olsa dikişler tutmazmışş bakalım 2 gün daha suyum felen gelmezsee sezercikk hayırlısıı,,
sende bi muayene ol bKlım ne diicekj doktor sana

selam nan suursuz hadi bakem kasıkla nası verecen mamayı görem seni bende emzik vermedim ama biberon veriom göğsümüde tutuo biberonuda dr brown biberon öneririm sizede damla göğüs yöntemiyle verio mamayı bölece memeyi bırakmıo cocuk

desti kız takla atmakta işe yrami demekkikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
,allahtan herşeyin hayırlısı kuşum a.sa.s

itekçimmm en güzeli o amaa
valla ben anneme gidip kalsammmm heraldee kaynanam bi dhaa yüzüme bakmaz
kıyamet kopar gibi geliyo.

suremcim benimde aram çok iyi kaynanamla amaa
bazı laflarıııı yokmuuu uyuz oluyorum bişeyde diyemiyorum
dediğin gibi hayır diyemiyosunnn nasıl diyesinkiii...

nehiriver hoşgeldin cnaım..

kartanesiii koptummm yorumunaa yaaa
alıntı da yapamıyommm :))))
bırak ne sanırsalar sansınlarrrr
keşke herkes senin gibi olsa...

kıs kartanesi senin bu domuz gribi netten bizede geçmesin:roflol:
hoşgeldin özgeee

diyarbakırda ikizlere hamile bi kadın domuz gribinden ölmüş öööfffffffffffffffffffffff
şu doğumda hastanelerden bi mikrop kapmasak iyidir

desti kız takla atmakta işe yrami demekkikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
,allahtan herşeyin hayırlısı kuşum a.sa.s

he valla kısss kocişi yoldan çıkarrttım işe yaramadıkii :kedi:kuzendeyim bebişi seviyorum hadii öptüm sizii hepimize sağlıklı sıhhatli doğumlar inşşş

diyarbakırda ikizlere hamile bi kadın domuz gribinden ölmüş öööfffffffffffffffffffffff
şu doğumda hastanelerden bi mikrop kapmasak iyidir:Saruboceq:

şu doğumda hastanelerden bi mikrop kapmasak iyidir

yaa bu sabahta bi kadın doktorum programına tlfnla katıldı yurt dışına çıkıp gelmiş domuz gribi olmuş 7.5 aylık hamileymiş hiçbir ilaç kullanmadan atlatmış hastalığı
hatta 8 yaşındaki kızıda olmuş o da atlatmış

haa haaaaayyyyy millet bi mesajı zor yolli ben bi mesajı iki kere yollim sinirden tuşlara tekrar tekrar basaram öle olur:roflol:

krispi onu bendee duydummm ayyy allah korusun yaaaaa
beni eşim toplu taşımaaa araççlarıyla felannn bir yere yollamıyoooo
görüştüğüm hiç kimseyidee ne öpüyorum ne tokalaşıyorummm

bebişler doğuncada ne yapççaz bilmiyorummmm
kimsetye elletmek istemiyorummm yavrumuuu
hele öpen möpen olursa da çıldırırım heralde....

slm kızlar nasılsınız
hoşgeldin kenyacım nasılsın sende doğur artık yaaa vakit geldi çattı bacım sendemi beceremiycen yoksam:1no2::1no2:

aslında biraz abartılıyo gibi geliyo bana bu grip olayı insan şimdi grip esnasında ölürse domuz gribinden öldü diyeceklerkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

saol itekciğim :) eski ve yeni resimlerinden iki tane koydum :) değişimi göreyim dieee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…