2009 Kasm Anneleri

yaaa bende pazartesi hast.gideceğim korkuyorum valla akşama kadar o nstye kaç kişi yatıyor diye

hee yaa bütün ölümleri ondan bilecekler
kayınpederim tutturmuş özel oda iste kimseyi sokmayın içeri doğumdan sonra diyor sanki biz birşey bilmiyoruz sinir oldum yaaaÇok üzgünüm çoook
saol itekciğim :) eski ve yeni resimlerinden iki tane koydum :) değişimi göreyim dieee

çok çabuk değişiyorlar annesi oyy yerim ben o yumuk yumuk ellerini yaaahihoyyyt

ayyy tolu taşımalar çok mikroplu ortamlar canım binme zaten onlara
valla hastaneden her geldiğimizde bebeyi her akşam dezenfekte etmek lazım galiba yeni doğan bebek öpülmez yazılı bi önlük takalım bebelere:roflol::roflol:
yaaa bende pazartesi hast.gideceğim korkuyorum valla akşama kadar o nstye kaç kişi yatıyor diye

bende valla çok korkim ultrasonlardan yataklardan felan:1no2:

hoşbulduk itekcim
krispim
elifsunum

ayy walla dogurabilsem dogurucam ama geziyom yozuyom yoruluyorum bişicik olmuyo içerde iyi bizim kızın keyfi herhalde :))
bu iki gundur asagıda baskı hissediyorum ama sancım falan yok
anneme soruyorum nasıl olcak diye herkesin farklıdır diyor
kardesim gitmeden tesrif etseydi bizim kız iyi olcaktı ama

:kedi:
nan sağada iyilik yarami hacı özel oda iste dii işte daha ne olsun kaydirigubbakcemile

nan sağada iyilik yarami hacı özel oda iste dii işte daha ne olsun kaydirigubbakcemile
parasınısen ver tutam deseydin hacı:roflol::roflol::roflol:

bu kasım bebeleri çok inatçı anam hangi burç olcekler acep:uhm:

vallaaa öyle yapmak lazım krispi doğru diyonnnn :)))
bebek mevlütünü bilee iptal mi etsek acep diyommmm
yada dış kapıyaa pankart asalımmm
griplilerrr veee adetlilerrr giremezzz diye :))))))

bu aradaa adetli olanların bebeği görmemesi gerekiyomuş
yada görse bilee eğilip kulağınaa bende annen gibiyim demek gerekiyomuşşş
hiç duydunuzzz mu çok enteresan dimmiii
kimsee dikkat etmez ki bunaa herkesi uyarmak lazım ...

ay evet uyuz oluyom bende herkesin yattığı yerlere yatıyoz..benim zaten hastane takıntım var normaldede eve gelince duş alırım hemen,tüm kıyafetleri yıkarım hemen..hastanede yatınca da çok huzursuz olcam ama allahtan artık odalar filan tek kişilik..odalara da baktım son gidişimde fena gelmedi allahtan gayet temizdi..

gripli griplide bebek bakmaya gelenin aklına tükürürüm ben haaaaa
sakın bağüa öle biri gelmesin :1no2::1no2::1no2::1no2:

adetlilerin bebek görmemesini bilmiyodum ilk defa duydum hacı valla enteresan:uhm:

sen hangi hastanede yapacan bacım

hasanpaşada oturan senmiydin kıııı:uhm:

aynennn yaaaaa
ama insanlarda öyle bi üdşünce yok kiiii
geldiği gibi birde alıp sevmeye kalkarrrr, vallaaa hiç affetmem öylesiniii..

evet öyleymişşş bebeğin yüzüüü yara olurmuşşş
bendeee geçen sene öğrenmiştim çok şaşırmıştım..

hemde cok cabuk değişiolar 21 gün olmus yaaa inanamıoyorum zaman nereye nasıl gitti demek böle geco insan ömrüüükaydirigubbakcemile3

hasanpaşada oturan senmiydin kıııı:uhm:

yok hayatım ben k.çekmecedeyim..yenibosnada nisa hastanesi var oraya gidiyom ben,orda yapcam doğumuda..doğumda iyi bi hastane ama acayip kalabalık bi hastane.. bide doktorları bayan olduğu için baya talep var..
sen nerde yapcan şeker?

parasınısen ver tutam deseydin hacı:roflol::roflol::roflol:
kıs akıl vermeyi bilir sanki ben gidip 10 kişilik oda da kalacam zaten özel odada kalacağım
para verir mi hiç
hemde cok cabuk değişiolar 21 gün olmus yaaa inanamıoyorum zaman nereye nasıl gitti demek böle geco insan ömrüüükaydirigubbakcemile3

ewet yaa öle
kıs senin kocişte edoşun kocişi gibi gün sayıyor mu:jeyyar::jeyyar::roflol::roflol::roflol:

yok bajım benimki bişe saymıo opluna okaa dalmıski kocişimin gözü beni bile görmüo maşallah cok cabuk alıstı baba oğul birbirineeeopuyorumnanaktan

bende hast.gelince hemen duş alırım bu gidip geldiğimde 2 defa alacağım bak:roflol::roflol::roflol:

nan bissürü alıntı yaptım baamısın demii akannehir
unuttum işte yazcaklarımıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…