hee yaa bütün ölümleri ondan bileceklerhoşgeldin kenyacım nasılsın sende doğur artık yaaa vakit geldi çattı bacım sendemi beceremiycen yoksam:1no2::1no2:
aslında biraz abartılıyo gibi geliyo bana bu grip olayı insan şimdi grip esnasında ölürse domuz gribinden öldü diyeceklerkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
saol itekciğim :) eski ve yeni resimlerinden iki tane koydum :) değişimi göreyim dieee
ayyy tolu taşımalar çok mikroplu ortamlar canım binme zaten onlarakrispi onu bendee duydummm ayyy allah korusun yaaaaa
beni eşim toplu taşımaaa araççlarıyla felannn bir yere yollamıyoooo
görüştüğüm hiç kimseyidee ne öpüyorum ne tokalaşıyorummm
bebişler doğuncada ne yapççaz bilmiyorummmm
kimsetye elletmek istemiyorummm yavrumuuu
hele öpen möpen olursa da çıldırırım heralde....
yaaa bende pazartesi hast.gideceğim korkuyorum valla akşama kadar o nstye kaç kişi yatıyor diye
hee yaa bütün ölümleri ondan bilecekler
kayınpederim tutturmuş özel oda iste kimseyi sokmayın içeri doğumdan sonra diyor sanki biz birşey bilmiyoruz sinir oldum yaaaÇok üzgünüm çoook
çok çabuk değişiyorlar annesi oyy yerim ben o yumuk yumuk ellerini yaaahihoyyyt
kayınpederim tutturmuş özel oda iste kimseyi sokmayın içeri doğumdan sonra diyor sanki biz birşey bilmiyoruz sinir oldum yaaaÇok üzgünüm çoook
hoşbulduk itekcim
krispim
elifsunum
ayy walla dogurabilsem dogurucam ama geziyom yozuyom yoruluyorum bişicik olmuyo içerde iyi bizim kızın keyfi herhalde :))
bu iki gundur asagıda baskı hissediyorum ama sancım falan yok
anneme soruyorum nasıl olcak diye herkesin farklıdır diyor
kardesim gitmeden tesrif etseydi bizim kız iyi olcaktı ama
yaaa bende pazartesi hast.gideceğim korkuyorum valla akşama kadar o nstye kaç kişi yatıyor diye
vallaaa öyle yapmak lazım krispi doğru diyonnnn :)))
bebek mevlütünü bilee iptal mi etsek acep diyommmm
yada dış kapıyaa pankart asalımmm
griplilerrr veee adetlilerrr giremezzz diye :))))))
bu aradaa adetli olanların bebeği görmemesi gerekiyomuş
yada görse bilee eğilip kulağınaa bende annen gibiyim demek gerekiyomuşşş
hiç duydunuzzz mu çok enteresan dimmiii
kimsee dikkat etmez ki bunaa herkesi uyarmak lazım ...
ay evet uyuz oluyom bende herkesin yattığı yerlere yatıyoz..benim zaten hastane takıntım var normaldede eve gelince duş alırım hemen,tüm kıyafetleri yıkarım hemen..hastanede yatınca da çok huzursuz olcam ama allahtan artık odalar filan tek kişilik..odalara da baktım son gidişimde fena gelmedi allahtan gayet temizdi..
ay evet uyuz oluyom bende herkesin yattığı yerlere yatıyoz..benim zaten hastane takıntım var normaldede eve gelince duş alırım hemen,tüm kıyafetleri yıkarım hemen..hastanede yatınca da çok huzursuz olcam ama allahtan artık odalar filan tek kişilik..odalara da baktım son gidişimde fena gelmedi allahtan gayet temizdi..
sen hangi hastanede yapacan bacım
hasanpaşada oturan senmiydin kıııı:uhm:
kıs akıl vermeyi bilir sanki ben gidip 10 kişilik oda da kalacam zaten özel odada kalacağım:kedi:
nan sağada iyilik yarami hacı özel oda iste dii işte daha ne olsun kaydirigubbakcemile
parasınısen ver tutam deseydin hacı:roflol::roflol::roflol:
hemde cok cabuk değişiolar 21 gün olmus yaaa inanamıoyorum zaman nereye nasıl gitti demek böle geco insan ömrüüükaydirigubbakcemile3
kıs akıl vermeyi bilir sanki ben gidip 10 kişilik oda da kalacam zaten özel odada kalacağım
para verir mi hiç
ewet yaa öle
kıs senin kocişte edoşun kocişi gibi gün sayıyor mu:jeyyar::jeyyar::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?