kız ne bilem öyle diyolardı ama
sanada uzun zaman vermez bence yarın 38 oluyon tam
belki bu haftaya bilem verir kız hadi bakalım hayırlısı
kız bencede rekor kırcaz normal doğuramadık bi türlü
ama hayırlısı böyleymiş demekki
risk derken sunni sancıyla olmazda boşuna çekmiş olursun diye bir riskmicanım aslında bende öyle düşünüyom
hatta kocişte suni sancı olmasın direkt sezeryan olsun daha iyi diyo
bakalım doktor ne diycek
ya riske girmek istemiyom aslında
sağol canım geldi çok şükür şimdi azcık rahatladım gözüm açık gitmem hastaneyehee annen geldi dimi kız hadi gözün aydın
selam kızlar
hoşbulduk sağol canımrisk derken sunni sancıyla olmazda boşuna çekmiş olursun diye bir riskmi
sağol canım geldi çok şükür şimdi azcık rahatladım gözüm açık gitmem hastaneye
selam canım hoşgeldin
çıtırtı senin el ayakkk şişmesi ne durumdaaa
hala devam ediyomu
bana doktor tuzu azalttt dediydii başkaa da bişey demedii normalmişşş
seninde bu haftaaa sezeryan olma durumu var dimiii
bende çarşamba kontrolee gidincee cumartesi için gün alayım diyorummm
ayyy çok heyecanlııı yaaa bişey kalmadı vallaa..
slm kızlar ne ediyonuz temizliğe düştüm mutfağı yaptım az bir şey kaldı dilmuhcum ne oldu yarın sezeryan mı olacan destna ne oldu acaba.bir şey soracam ya 38 haftamdayım sağ kasığım o kadar yanıyor ki arada nedenini bilen var mı birde arada tam alt bölgede ağrı oluyor adım atamıyorum bazen bir bazen iki dak falan sürüyor niye ki gecen hafta gittiğimde bebiş tersdi ya dönmüş ama kanala yerleşmemişti dok 2 haftaya kadar gelir dedi
selam kızlar
ben bu hafta vermesini bakliyom açıkçası geçen pazartesi gittiğimde 1 hafta yada 10 gün daha zamanımız var dedi 1 haftası geçtide bakalım inşallah bu hafta içi bekliyorum aksi halde hayal kırıklığına uğrayacam:1no2::1no2:
canım risk derken mesela rahim yırtılabiliyomuşrisk derken sunni sancıyla olmazda boşuna çekmiş olursun diye bir riskmi
sağol canım geldi çok şükür şimdi azcık rahatladım gözüm açık gitmem hastaneye
selam canım hoşgeldin
slm kızlar ne ediyonuz temizliğe düştüm mutfağı yaptım az bir şey kaldı dilmuhcum ne oldu yarın sezeryan mı olacan destna ne oldu acaba.bir şey soracam ya 38 haftamdayım sağ kasığım o kadar yanıyor ki arada nedenini bilen var mı birde arada tam alt bölgede ağrı oluyor adım atamıyorum bazen bir bazen iki dak falan sürüyor niye ki gecen hafta gittiğimde bebiş tersdi ya dönmüş ama kanala yerleşmemişti dok 2 haftaya kadar gelir dedi
asagısı pek kalabalık :))
dogurmayanlar hala burdalar
ben bi dusa giricem inş.
sabahtan beri onuda yapayım bunuda yapayım derken bu saat oldu dusa girmedim yaaa
belim sırtım herbi yanım agrıyo hele oturup kalkınca cok zorlanıyorum cok yordum sanırım kendimi
gelirim az soraaa
ayyy çıldırcam
mesaj yolluyorum site kopuyo bidaha giremiorum
valla bende şeyimde öle acılar hissediyomki nedenini bende çözemiyom hacı ööffffffffff
kızımda böle şeyler yaşamadım her şey o kaa yabancı geldiki bağa bende sevinidim artık tecrübeliyim diye bak bende bi poğtan anlamim:1no2::1no2:
oynatmaya az kaldı
doktorum nerde
habu site yüzünden
doğuracağıııııııııımmmmmmmmmmmmmmmm
:roflol::roflol::roflol::roflol:
hımmmmm bakalım ne dicek doktor hani doktorların günde ameliyat yapam sınırı var yaa o bakımdan dedim o zaman salıya heç vermez benimli yine haftanın sonuna görünüyo gibikenyaaa yarem hoşgeldinizzzz
kenyacım şimdiden saaatler olsunnn
yaremcimm hepimiz yaşıyoruzzz bunları endişelenmee yaa kasılmadırrr
ya yalancı sancııı...
krispii çok sevindimmm yaaa indi demek şişlikleeeerr
benimkilerrr baya bi azaldııı ara ara az az şişiyor ama olsun
yaaa ben cumartesiye isticem oda bi sakınca görmesse o gün olurrr
yani ortak karar alırızzz,doktora da uygunsaaa itiraz etmezz...
bencee aklında bi gün varrrrsa onu paylaş doktorunlaaa bakalım ne diyecek...
hoşgeldin canım
kız sen iste bu haftaya veiri o zaman
cumaya mesela 38+4 oluyon vermezmiki
canım risk derken mesela rahim yırtılabiliyomuş
stresten bebek kakasını yapabiliyomuş
annede su zehirlenmesi oluyomuş oda kalp yetmezliğine falan neden oluyomuş
ne bilem korktu gözüm
canım tam belli değil ama doktor her ihtimale karşı aç gel dedi
hadi bekliyoz kız git bıcı bıcı yapta gel
hayırlısı olsun canımmm herseyın.bende perşembe günü gitmiştim en son doktor 37-38 daha net bişi sölerim dedi...ondan öncede 20 kasıma kadar bekleyelım dedi.bakalım hepimizi için hayırlısı olsun cnaım sağlıkla alalım kucağımıza.bizim yakın canım günlerimiz.zaten doğurcak olursam senın tel numaran var bide özgenın ikinize msj cekerim...canım ya geçmişe bakıyorum ben de
yeni gördüm seni canım
artık 3 den önce uyuyamıyorum
geceleri hiç sevmiyorum zaten canım sıkılıyo cnm yaa
ipek kızım da baya bir hareketli zaten
ben kendimi sezaryana alıştırıyorum cnm hala kızım dönmedi mecburi sezaryan olcak sanırım
ama zamanı gelene kadar bekleyeceğim belkim son ana kdr döner diye
tahmini ayın 15 kadar gelir kızım diyorum
hayırlısı olsun artık cnm beklemekten başka çarem kalmadı
seninde aşa yukarı aynı zamanlardayız
senin son kontrolün nasıldı cnm
sen ne şekilde düşünüyorsun
belkim poyrazımla aynı zamanda doğarlar ne güsel olur değilmi
ben yatıyorum iyi geceler tatlım
ben eşim için hazırlayamıcam çünkü o yanımda kalmıcak ya yengem kalır yada kayınvaldem.onlar içinde bişi hazırlamam gerekmez die düşünüyorumeşleriniz iöin bir canta hazırladınız mı hani bçyle panik halinde cıkarsak evden ne giyecegini planladımı kocisleriniz ben bir cantada onun için hazırlayayım diyorum
maşallah canım ya bayağı iş yağpmışın yavaş yavaş yap bari o kadar yorma kendını...bende bıktım bu çamaşır yıka ütüleme işinden bıktım valla...herakşam olmazsa 2 günde bir ütü çıkıyo çünkü....bende temziliğe verdim kendimi yapabildiğim kadar yapıyorum ütüleri falan hallettim bütün palto ve mont tarzı seyleri yıkadım kaloriferleride actım bi güzel kurutmaya calısıyorum sonra kocisim temiz temiz giysin aksamda onları ütülicem simdi bi silme işim kaldı içimden gelmesede mecbur yapıyorum aksamada bi makarna yeter artık bu yorgunluga :)))))
evet yaa bende işe verdim kendimi dinlene d,nlene toparlıyorum ortalıgı işte
aynen bacım bıtmezmııı bıktım anam ya gelırse hepsi hazır olsun diye yıka ütüle hemen üff hayatımda hiç bukadar ütü yapmadımmmoyyy oyyy bu ev işleri bitmez mi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
filizcim valla bebişler gelsinde o mis kokularını duyalım senin gibi inş.
oy bacım dınlen bari artık azcık.son haftalarda yüklendık işlereeee..bizde eşimle alışverişe gittik bugün sonra hemen geri döndük eve soğuk annem havaaaslm kızlarrrr
filizcim hayırlı olsunnn canımmmm
darısı bizim başımızaa inş....
bugün doğurmassam bi daha doğurmam heraldeee
banyoylaa wc yee bi temizlemişim ki sormayınnn
belim kopuyooo şu andaaaaaaa
kızımın yatağınıda tekrar bi düzenledimmm toz olmuştur diye sirkeledim
ıvır zıvır bir sürü iş çıkıyoo malum bu hafta doğurursak
temiz olsun her yer...
birazdan da eşim gelicekkk gezmeye gidicez
kartanesiii kenyaaa siz napıyosunuzzz varmı sancı felan?
hadi bakalım dilmuhum canım hayırlı güsel haberlerle gel canımmm...arkadaşlarımızdan birinde var temı tel numaran haber verirsin demı bize tatklımmmkenya bacım valla ben doğursam baya bi action olcak size ama doğuramıyom
nan hiçmi sancı olmaz deli oldum haaa
yarın gitcem sabah belkim sezerciğe bile girebilirim
doktor gel bakalım karar verelim dedi dün konuştuk tel de
her ihtimale karşı aç gel dedi
offff kocişte işte bu gece
nasıl heyecan yaptım haaaaaa
ya nezaman düzelcek haakkaten bu site ya bi saatte açılıyo sayfaa hiç tadı tuzu kalmadı sitenın.hadi bakalım hayırlısı canım zsende meleğine kavuşacağın günü öğreneceksınnnselam kzlar
yaa site delirteek sonunda
ne var ne yok nasılsınız ayyy çok heyecenlıyım yarın gün alıcam artık yaaaaa
aşk olsun tatlım alınırmıyım hiç yaaaopuyorumnanaktanannembirmelek canımın içi geçen cvp yazamadım gııı elektrikler gitti kusura bakma emi canımın içiiiiiii
asagısı pek kalabalık :))
dogurmayanlar hala burdalar
ben bi dusa giricem inş.
sabahtan beri onuda yapayım bunuda yapayım derken bu saat oldu dusa girmedim yaaa
belim sırtım herbi yanım agrıyo hele oturup kalkınca cok zorlanıyorum cok yordum sanırım kendimi
gelirim az soraaa
evet her gebelik farklı olimiş demekki bende şaşudumher gebelik farklı olurmuş sende 39 haftadan gün alacan az kaldı ya seninde
ayyyyyyyyyyyy hic güleceem yoktu
:roflol::roflol::roflol:
hoş bulduk canım bu kk sinir oldumyazdığım gelmiyor kapanıyor site öf ya ya şu an sağ kasığım sanki biber yersin ağzın yanar ya öyle yanıyor sizlerinde oluyor mukenyaaa yarem hoşgeldinizzzz
kenyacım şimdiden saaatler olsunnn
yaremcimm hepimiz yaşıyoruzzz bunları endişelenmee yaa kasılmadırrr
ya yalancı sancııı...
krispii çok sevindimmm yaaa indi demek şişlikleeeerr
benimkilerrr baya bi azaldııı ara ara az az şişiyor ama olsun
yaaa ben cumartesiye isticem oda bi sakınca görmesse o gün olurrr
yani ortak karar alırızzz,doktora da uygunsaaa itiraz etmezz...
bencee aklında bi gün varrrrsa onu paylaş doktorunlaaa bakalım ne diyecek...
he ya güzel olmazmı ohh mis kokulu kuşlaaaaaaarhımmmmm bakalım ne dicek doktor hani doktorların günde ameliyat yapam sınırı var yaa o bakımdan dedim o zaman salıya heç vermez benimli yine haftanın sonuna görünüyo gibi
a.s
bu hafta olsunda ne olursa olsun hafta sonu girmesin araya bi daha mesela bi dahaki şu pazar gecesi bebelerimiz kucağımızda olsun demi nan kulağa ne hoş gellliii ayyyyyyyyyyyyyhihoyyythihoyyythihoyyyta.sa.sa.s
hayırlısı olsun canımmm herseyın.bende perşembe günü gitmiştim en son doktor 37-38 daha net bişi sölerim dedi...ondan öncede 20 kasıma kadar bekleyelım dedi.bakalım hepimizi için hayırlısı olsun cnaım sağlıkla alalım kucağımıza.bizim yakın canım günlerimiz.zaten doğurcak olursam senın tel numaran var bide özgenın ikinize msj cekerim...
ben eşim için hazırlayamıcam çünkü o yanımda kalmıcak ya yengem kalır yada kayınvaldem.onlar içinde bişi hazırlamam gerekmez die düşünüyorum
maşallah canım ya bayağı iş yağpmışın yavaş yavaş yap bari o kadar yorma kendını...bende bıktım bu çamaşır yıka ütüleme işinden bıktım valla...herakşam olmazsa 2 günde bir ütü çıkıyo çünkü....
aynen bacım bıtmezmııı bıktım anam ya gelırse hepsi hazır olsun diye yıka ütüle hemen üff hayatımda hiç bukadar ütü yapmadımmm
oy bacım dınlen bari artık azcık.son haftalarda yüklendık işlereeee..bizde eşimle alışverişe gittik bugün sonra hemen geri döndük eve soğuk annem havaaa
hadi bakalım dilmuhum canım hayırlı güsel haberlerle gel canımmm...arkadaşlarımızdan birinde var temı tel numaran haber verirsin demı bize tatklımmm
ya nezaman düzelcek haakkaten bu site ya bi saatte açılıyo sayfaa hiç tadı tuzu kalmadı sitenın.hadi bakalım hayırlısı canım zsende meleğine kavuşacağın günü öğreneceksınnn
aşk olsun tatlım alınırmıyım hiç yaaaopuyorumnanaktan
canım benım şimdiden saatler olsun.çok işlendın kız bugün artık dinlenklava: hamarat bacım benım
ee nasılsınız kızlar bu sitenın halı ne olcak yaa uff sinir oldum geçmişi okuyayyım derken açılmıyo 1 saatte...
buakşamüstü kızlar sancım oldu kasıklarımda bide aşşağı bölgem nasıl acıyo bişi batırıyolar sankı neydi anlamadım.uzandımm bayağı biii...
koçişte işe gitti yalnızım geceleri 1 hafta boyunca...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?