anaaaam geceleri bura bu kadar kalabalık oluyomuydu aaaaaaa
benim kocişte aramış uyu diyo iyimi
yarın sezeryan olursan narkoz falan yorgun düşersin diyiiiiiii
ben nasıl uyuyamki bu heyecanla
ne güsel eşin senı düşünüyo ama heyecandan uyuyamaz<sın gibime gelıyo tatlım yaa
kizlarr hani su seyim agriyo diye yakinanlar varya o yakinmalar rahim acilmaya basladigi icin oluyo....
bendede 3 haftadir var o agrilar acilmamda var normal yani panik yapmayin
nan elif bende niye yok bu ağrı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bende istiyom
iyi geceler canım hoşgeldinii geceler kızlaaar... ne kadaar kalabalık bu gece burası hihoyyyt
doğuran var mı ???
ben de bi film serettim ayy çok acıklıymış içim şişti mafoldumben kocişle salya sümük zor serettik valla....
yarın da dr.a gidicem çok heyecanlıyım... artık gün alıcaz... inanamıyorummmmmm yaaaa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
şimdi bende ki bu yanma neyin nesi oluyor anlam veremiyom
ayy heç sorma bende uyuyamam yerinde olsamanaaaam geceleri bura bu kadar kalabalık oluyomuydu aaaaaaa
benim kocişte aramış uyu diyo iyimi
yarın sezeryan olursan narkoz falan yorgun düşersin diyiiiiiii
ben nasıl uyuyamki bu heyecanla
valla heç bilimimki kız yat istersen canım belki geçeröf ya çok yanıyor kasığım acayip şekilde sanki biber dökmüşümde yanıyor
delü karu:roflol::roflol:nan elif bende niye yok bu ağrı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bende istiyom
ben sağa diyem bacım elbette müsaitsin normal doğuma eemmme açılman yok hacı:roflol::roflol::roflol::roflol:bu salı kontrolüm var bakalım normal doğurmaya müsaitmiyim
aayyyy bende bende kız heyecanlıyım doktor hevesimizi kursağımızda bırakmaz inşallah:1no2::1no2::1no2:ii geceler kızlaaar... ne kadaar kalabalık bu gece burası hihoyyyt
doğuran var mı ???
ben de bi film serettim ayy çok acıklıymış içim şişti mafoldumben kocişle salya sümük zor serettik valla....
yarın da dr.a gidicem çok heyecanlıyım... artık gün alıcaz... inanamıyorummmmmm yaaaa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
elifcim hiç ağrımıyo yaaa
ne antika hatunum gıııı
belim ağrıyo ama çok yoruldum bugün
yemek yaptık temizlik yaptık dışarı öıkıp alışveriş yaptık kocişle ikimizde pert olduk
hoşbulduk canımyaremcimmm biber yanığı gibi değildee bıçak saplaması gibi :)))
birdee oturup kalakrkennn sankiii göbeğim yere düşecek gbiiii bi ağrıyo ki sormaa
unicim özlem hoşgeldinizzz
unii sende mi gün alıyonnn
ayyyy bu haftaa baya bi tarihi belli olan olucak....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?