krispim haklısın cnm
sonra bizde kıçımızın üzerine oturamıycaz
sen alışıksın allahtan
biri ilişkimi dedidelikafadulden
hemide doktor tavsiye etti demek
ben kocişe dedimde korkudan yapmadı garibimkaydirigubbakcemile3
bende kandırammı acaba
kızım yerinden memnun bi rahatsız edem de görsün bakem
dönermi dönmezmi kaydirigubbakcemile3
ben yatıyom kızlar gözlerimin içi yanıyo dün gece çok geç yattım uykusuzum hade iyi geceler herkese
yarın inşallah doktora gidekler güzel haberlerle döneriz bacılar hayırlı haberlelrle inşallah
hepicinizi öptüm
dilmuhcum belki yarın sezercik olursun allah yardımcın olsun ve hayırlısı olsun sağlıcakla bebişini alırsın inşallah kucağına rabbim kavuştursun bebeni size
uniiiiiiiiiim kız ne filmi izledin deli acıklı acıklı
kız sendemi sezercik oluyun gııı
niye kiiiii
hadi bakalım yarın hepimiz için büyük güüüüüüüüüüüüüüün
unem ya sen neden sezercik oluydin
korkudan dimi seni çakallmaz:
yaaa hepiniz yine sezercik yolunda ilerliyonuz yaaaaa niye kimse normal dogurmuyo
ne filmi izlediniz kizzz süle de bizde bakalim
aayyyy bende bende kız heyecanlıyım doktor hevesimizi kursağımızda bırakmaz inşallah:1no2::1no2::1no2:
iyi geceler canımkızlar ben kaçar hayırlı geceler
sana da iyi geceler opuyorumnanaktanbende kacayim karnim cok pis kasilio tekme yemekten bi hal oldum cok kaldim pc karsisinda kalk diye sinyal gönderiyo
hadi iyi geceler hepinizeee
dilmuhhh yarin dogurursun insallah
ben yatıyom kızlar gözlerimin içi yanıyo dün gece çok geç yattım uykusuzum hade iyi geceler herkese
yarın inşallah doktora gidekler güzel haberlerle döneriz bacılar hayırlı haberlelrle inşallah
hepicinizi öptüm
dilmuhcum belki yarın sezercik olursun allah yardımcın olsun ve hayırlısı olsun sağlıcakla bebişini alırsın inşallah kucağına rabbim kavuştursun bebeni size
kızlar ben kaçar hayırlı geceler
kızlarrr yaaa bendee onu soracaktım ne zamandırrrr
yaaa şu dönemlerde ilişkinin bi zararı olurmu bebeişeee
benimkinin kafası kanaldaaa öyle bişi yapsakkkk onaa bi zararı olur muuu kiii
benn çok niyetliyim bu aralarrrr uzun zaman oldu çünküüü
birdee doğumdan sonraa en az 40 günde öyle geçerrr
yazık adamlara yaa...
ne bilemn gııı bene korkuyodumdoktor dedi valla acilma olunca normal dogumu kolaylastiriyomus
pinpon oynayin dedi bize deli mi ne biz aylardir kardes olmusuz zaten
o agrilar dogumdan sonra gecicek canim insallah bebek bi ciglik aticak ucarcasina kalkicaz yattigimiz yerden
heee doktor tavsiye etti bize:kedi: yapinda dogsun diye pinpon oynucakmisiz
seninde yani hocaya cennet canima minnet hesabikaydirigubbakcemile3
sizde deneyin belki rahatsiz olurda döner yoksa dönmiceek senin zilli
allah razı olsun canım çok sağolben yatıyom kızlar gözlerimin içi yanıyo dün gece çok geç yattım uykusuzum hade iyi geceler herkese
hepicinizi öptüm
kızlar ben kaçar hayırlı geceler
elifcim tamamdır bu iş ben kocişi kandıram da pinpon oynayak en iyisikaydirigubbakcemile3
yoksam zaman heç geçmez
bide loğusa dönemimiz var
cersucum bende kocişe dediydim eccük ucundan verem diyeee
oda demezmi sen zevk almıyon ki şuan o yüzden hevesim olmuyo benimde diye
kız böle kalmayız herhalde doğumdan sonra düzeliriz sanırım
nan ben kaç aydır ne anlatıyorum burda benim kız dönmüyo diye ... nerdeyse her gün sölüyorum beee hiç mi okumadınız :dilcikar::dilcikar::dilcikar: :mymeka::mymeka::mymeka: valla küstümm((
bi tek elifsunum hatırlamışşş Şeniz
cameron diaz ın yeni filmini serettim my sister's keeper...sakın bulaşmayın, kadının lösemili kızı var ölüyo falan... ayy hala etkisinden klurtulamadım.....
bende kacayim karnim cok pis kasilio tekme yemekten bi hal oldum cok kaldim pc karsisinda kalk diye sinyal gönderiyo
hadi iyi geceler hepinizeee
dilmuhhh yarin dogurursun insallah
nan ben kaç aydır ne anlatıyorum burda benim kız dönmüyo diye ... nerdeyse her gün sölüyorum beee hiç mi okumadınız :dilcikar::dilcikar::dilcikar: :mymeka::mymeka::mymeka: valla küstümm((
bi tek elifsunum hatırlamışşş Şeniz
cameron diaz ın yeni filmini serettim my sister's keeper...sakın bulaşmayın, kadının lösemili kızı var ölüyo falan... ayy hala etkisinden klurtulamadım.....
ayy fatom sen de yarın gidiyodun di mi...itek de gidicekti galiba....
yok kız söylerler artık zaman kalmadı...benimki son gittiğimde artık dönmez gününe karar veririz demişti... eğğer sana bırakırsa ne dicen... bu hafta mı öbür hafta pzt salıyı beklesek mi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?