2009 Kasm Anneleri

hadi baklaım herkes dolaşsın bende kalkamıyorum iyice agırlaştık yaa...zaten birazdan yatarız bizde...hadi iyi geceler...

kızlar benim dğum çantama koyacaklarım hazır
fakat çantaya yerleştirmedim eşime liste yazdım
sen hepsini valize koy dedim bir bir
çantanın içinde kırış buruş beklemesinler diye
zaten bizim evde valizleri hep eşim hazırlar
yoksa yerleştirsem dahamı iyi olur bilemedim yaa

aslında bizde dolaşsak fena olmaz çok sabit kaldık
popom uyuştu benimde
yine görüşürürz kıslar zaten yine uyuyamam uğrarım tekrar
tamam canım görüşürüz bende buralardayımmm...öptümm
hadi baklaım herkes dolaşsın bende kalkamıyorum iyice agırlaştık yaa...zaten birazdan yatarız bizde...hadi iyi geceler...
iyigeceler canımmmm

bence canım sen hazırla yıne daha iyi olur ama eşin yazdıklarını istedıklerini koyabileceğini düşünüyosan sen bilirsin ama bide panıkler insan bence hazırla bı köşede dursun...

kızlar bana yardım edın nolur.bugun öğleden beri 10 dk da bir belinden baslayıp kasıklarıma dağılan adet agrısı seklınde ağrı var 1,2 dk suruo gecıo sonra 10 dk sonra yıne duzenlı bıcımde devam edıooo.yarın nst var ama ben bu nedır anlayamasdıom.optum canlarımmmmmm

bence canım sen hazırla yıne daha iyi olur ama eşin yazdıklarını istedıklerini koyabileceğini düşünüyosan sen bilirsin ama bide panıkler insan bence hazırla bı köşede dursun...

38 e kadar koymıyım diorum
38. haftada koycam çantaya becerir bide hastaneyle ev çok yakın
arabayla 10 dk zaten hazırladıklarımı koltuk üstüne koydum üstünü örttüm
oda çantaya yerleştiricek ama tabi gceleikler felan dolapta ütülü beklio

vallahi seninkiler ikiz bebek doğum habercisi olablir hayırlısı olsun canım

nilkancım doktorunu aradınmı
böyle nişan yoğun akıntı felan geldimi hiç
mide bulantısıda olabilir

herkesler gitti yahu bende birazdan kaçıymda uyuyım azcık
yarın temizlik yapmayı düşünüyorum gece kulu oldum yaa

canım hoşgeldın.tatlım keşke bi arayaydın doktorunuu..bidaha böle geceyı bekleme canımya senın ikiz bide dikkat et kendıne...cersununda dediği gibi doğum habercısı olabilirrr
kızlar ben de kaçayım
görüşmek üzere iyi geceler
ii gecelewr canımmmm

canım anladım gecelıkleri,pijamalarıda söylersın madem ozaman olur canım ya bende sabahlığımı kodum valızın yanına son anda onuda sokuşturup gideyım diyorum o burusuk olmasın.gecelık ve pijamayı katlayıp koydum valızın içine....

nilkancım doktorunu aradınmı
böyle nişan yoğun akıntı felan geldimi hiç
mide bulantısıda olabilir

yok onlar olmadı ama fecı gırıo agrı sonra gecıo benım adet agrılarımda bole agrılı olur aynen ole.bakalım y<arın anlasılır herhalde nst de.yada gece sıklasır bılmıorum canım valla

yok onlar olmadı ama fecı gırıo agrı sonra gecıo benım adet agrılarımda bole agrılı olur aynen ole.bakalım y<arın anlasılır herhalde nst de.yada gece sıklasır bılmıorum canım valla

belki sabaha karşı gelir sen bişey yeme aç karna git canım doktora
ayaklarını uzat dinlen yat uyumaya felan çalış
eğer doğum filan olursa yorgun olmazsın

nilkancım dahada rahatsız ederse ara canım doktorunu
belkide gelmeye hazırlanıyorlar seninkiler haftanda ikiz bebeklere gore baya bi ilerlemiş
hayırlısıyla gelsinler inş.
benimde gecmiyo agrılarım valla dolasıyorum ama gene girip duruyor bakalım hakkımızda hayırlısı olsun

canım ewt buruşuk sabahlıkta hiç giyilmez bende ondan atmadım valize onları
hatta küçük battaniye ayarladım kendime üşürsem diye

benimde midem çok feci yanıo
sanırım mide yanmaları devam edince bebek dönmemiş oluodu
kasıklarımda hep bi ağrı var yürüyünce daha çok oluo
gidiymde çatlak kremimi sürüym ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…