tamam canım görüşürüz bende buralardayımmm...öptümmaslında bizde dolaşsak fena olmaz çok sabit kaldık
popom uyuştu benimde
yine görüşürürz kıslar zaten yine uyuyamam uğrarım tekrar
iyigeceler canımmmmhadi baklaım herkes dolaşsın bende kalkamıyorum iyice agırlaştık yaa...zaten birazdan yatarız bizde...hadi iyi geceler...
kızlar benim dğum çantama koyacaklarım hazır
fakat çantaya yerleştirmedim eşime liste yazdım
sen hepsini valize koy dedim bir bir
çantanın içinde kırış buruş beklemesinler diye
zaten bizim evde valizleri hep eşim hazırlar
yoksa yerleştirsem dahamı iyi olur bilemedim yaa
bence canım sen hazırla yıne daha iyi olur ama eşin yazdıklarını istedıklerini koyabileceğini düşünüyosan sen bilirsin ama bide panıkler insan bence hazırla bı köşede dursun...
kızlar bana yardım edın nolur.bugun öğleden beri 10 dk da bir belinden baslayıp kasıklarıma dağılan adet agrısı seklınde ağrı var 1,2 dk suruo gecıo sonra 10 dk sonra yıne duzenlı bıcımde devam edıooo.yarın nst var ama ben bu nedır anlayamasdıom.optum canlarımmmmmm
canım hoşgeldın.tatlım keşke bi arayaydın doktorunuu..bidaha böle geceyı bekleme canımya senın ikiz bide dikkat et kendıne...cersununda dediği gibi doğum habercısı olabilirrrkızlar bana yardım edın nolur.bugun öğleden beri 10 dk da bir belinden baslayıp kasıklarıma dağılan adet agrısı seklınde ağrı var 1,2 dk suruo gecıo sonra 10 dk sonra yıne duzenlı bıcımde devam edıooo.yarın nst var ama ben bu nedır anlayamasdıom.optum canlarımmmmmm
ii gecelewr canımmmmkızlar ben de kaçayım
görüşmek üzere iyi geceler
38 e kadar koymıyım diorum
38. haftada koycam çantaya becerir bide hastaneyle ev çok yakın
arabayla 10 dk zaten hazırladıklarımı koltuk üstüne koydum üstünü örttüm
oda çantaya yerleştiricek ama tabi gceleikler felan dolapta ütülü beklio
nilkancım doktorunu aradınmı
böyle nişan yoğun akıntı felan geldimi hiç
mide bulantısıda olabilir
aslında bizde dolaşsak fena olmaz çok sabit kaldık
popom uyuştu benimde
yine görüşürürz kıslar zaten yine uyuyamam uğrarım tekrar
kızlar ben de kaçayım
görüşmek üzere iyi geceler
yok onlar olmadı ama fecı gırıo agrı sonra gecıo benım adet agrılarımda bole agrılı olur aynen ole.bakalım y<arın anlasılır herhalde nst de.yada gece sıklasır bılmıorum canım valla
canım anladım gecelıkleri,pijamalarıda söylersın madem ozaman olur canım ya bende sabahlığımı kodum valızın yanına son anda onuda sokuşturup gideyım diyorum o burusuk olmasın.gecelık ve pijamayı katlayıp koydum valızın içine....
ben cıkayım artık az uzanayım ii gecelerrr
herkese iyi geceler bende kaçtım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?