2009 Kasm Anneleri

dilmuhcum üzülme herseyde vardir bi hayir..

kizlar dün bi arkadasimla konustum.. dogumdan önce onu bi teyze okumus.. daha dogrusu kurandan biseyler okumus.. sabaha suyu gelmis..

bende oturdum dün gece insikak süresini 7 kez okudum.. okurken altimda acaip batmalar hissettim.. sabah 6da kalktimmki nisanim gelmis.. kadinn ne okudugunu bilmiyordum ama bunu okudu diye tahmin ettim..o kadar inandim ki duanin bana bi isaret göstercegine sabah nisanim gelmis olarak kalktim..
deneyin sizde bakalim.. bence duanin etkisini gördüm.. yada sicak küvetin.. yada vakti zamani geldigi icin bilemiyorum.. her yolu denemek gerek..

kizlar ben kalkiyorum.. islerimi halledeyim.. gelmeye calirisim yine..

yalanci sancidir canim.. genelde aksam oluyordu bendede.. sabaha geciyordu.. insallah sende zamaninda alicaksin melegini kucagina.. biz bi yolu acsaydikkaydirigubbakcemile3

krispi napti acaba?

gelirim yine kendinize iyi bakin.

yalanci sancidir canim.. genelde aksam oluyordu bendede.. sabaha geciyordu.. insallah sende zamaninda alicaksin melegini kucagina.. biz bi yolu acsaydikkaydirigubbakcemile3

krispi napti acaba?

gelirim yine kendinize iyi bakin.

hepsi vakti zamanında gelicekler işte siz yolu acıyosunuz artık :))
bende okuyayım bakalım duayı :)
evet aksamları daha yogun agrım oluyor
kacta gidecektiki doktora oda bu hafta içine gün almıstır mutlaka

kızlar size doktor çatı muayenesini ne zaman yaptı?Ben bugün kontrole gideceğim daha önce yapmamıştı.Ama bugün yapmak istermi ki acaba*

slm kıslar nasılsınız inş. bugün ayşede dilmuhta kavuşur bebişlerine dualarım sizinle hadi bakalım kırın şu zincirleri

selam millet
ayşe nişan mı geldi hadi hayırlısıı
inşikak suresi mi inşirah suresi mi yaaa? biyerde de inşirah gördüm ben de zaten ezberimde vardı aklıma geldikçe okuyom
dilmuh da sezeryana tarih mi aldı ne zaman?
okumadım daha
destnadan haber varmıkiiii

kızlar size doktor çatı muayenesini ne zaman yaptı?Ben bugün kontrole gideceğim daha önce yapmamıştı.Ama bugün yapmak istermi ki acaba*

bana 1 hafta once doktora gittim
yapmadı sanırım yapmayacak yada persembeye kadar tesrif etmezse bizimkisi
belki o zaman bakar catıma
bakmadan sen rahat dogurursun bu bebeği dedi ama cesaretlendirmek icinmiydi bilmiyorum

dilmuh yarın sezeryana giri,yor
ayseonunda sabah 6 dan beri nisanı geliyormus
sancı yada suyunun gelmesini bekliyor
sende varmı bi atraksiyon yoksa benimki gibi gectimi seninkide

bende saglıkocagına gidicem bakalım

hayırlısı olsun canım Allahın izniyle bebişini sağlıkla kucağına
alırsın inşallah

dilmuh demek yarın geliyor hadi bakalım hayırlısı olsun...ayşe nişanınmı geldi ay heyecanlandım şimdi .bende bugün doktorumun özel muayenesine gidecem bakalım neler diyecek haftaya bugün dogum yapacam bende...

benim doktorum tam bir normal doğumcu
ben napalım filan diyince beklicez dio
sonuna kadar normal doğurmaya çalışcaz
bi komplikasyon olursa zorlamıycam
bebeğide senide strese sokmaya gerek yok dedi

benim doktorum tam bir normal doğumcu
ben napalım filan diyince beklicez dio
sonuna kadar normal doğurmaya çalışcaz
bi komplikasyon olursa zorlamıycam
bebeğide senide strese sokmaya gerek yok dedi

benimkide oyle canım son ana kadar bekleme taraftarı ve kesinlikle normal dogum oneriyor bakalım hayırlısıyla kavusalım artık yaa valla rüyalarımda dokuz doguruyorum artk yaaakaydirigubbakcemile3

bana 1 hafta once doktora gittim
yapmadı sanırım yapmayacak yada persembeye kadar tesrif etmezse bizimkisi
belki o zaman bakar catıma
bakmadan sen rahat dogurursun bu bebeği dedi ama cesaretlendirmek icinmiydi bilmiyorum

Canım benim doktorum da bakmadı ama benim 18 gün var daha .Zaman var diye mi bakmadı bilemiyorum.Ama en son iki hafta önce kontrole gidince çok iri bi bebek değil normal dedi.Benim ki de rahatlatmak için mi dedi bilmiyorum.Babasının başı büyük olunca bende sormuştum.Başı büyük mü diye normal dedi.Bakalım...

ayy cok az kaldı bakalım hayırlsııyla gelsinler artık
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

yok kenyacım yaa gece bayaa bi sancı oldu dedim saate falan bakem kaç saatte bir geliyo
ama yook geçti şimdi hafif bi bel ağrısı var sadece

benimkide oyle canım son ana kadar bekleme taraftarı ve kesinlikle normal dogum oneriyor bakalım hayırlısıyla kavusalım artık yaa valla rüyalarımda dokuz doguruyorum artk yaaakaydirigubbakcemile3

canım siz artık doğurun benim 2 hafta daha beklemem lazım kaydirigubbakcemile3
hazırlıklarımı tam yetiştirmem lazım bugün park yatak almaya gitcez düşün artık
eşimin işi çok yoğundu yetiştiremedik bide ben bugün bulursam chicco polly magic
alcam mama sandalyesi hem ana kucağıda oluomuş hepsi bir aradaymış

Daha vaktim var gibi hisssediyorum ben .Sata göre 3 gün geriden gidiyoruz.Kızım 24 kasımı bekler mi acaba diye düşünüyorum.Hafta sonu kayınvalidemler geliyor..Aslında hem iyi hem kötü gelmeleri....Bilgisayarda bu kadar vakit geçiremem.Belki bu kadar çok uyuyamam da.Allahtan kayınvalidemler anlayışlı bize kalsa ddah önce çağırmıştık gelin diye de bizim aklımıza uyup gelmediler.Zaten bu aralar belim iyice ağrımaya başladı.ışten güçten izine ayrılma vaktim geldi sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…