anam herkes doğuruyo
bana dua edinde 15 kasımdan önce doğurmıyım
kızımın odası 13 kasımda gelcek yaaaa
evde heryer karıştı fazla eşyalar var atılcak verilcek
parka yatak cuma günü gelcek oooof
herşeyi sona bırakınca olacağı bu işte püffffffffffff
beninm günüm haftaya çarşamba doluyor ama doktor gününü geçebilir dedi. alttan muayene etmişti rahim ağzımda hiç yumuşama yokmuş. dua et yalancı sancıların başlasın dedi. yoksa bu sancıların hepsini doğumda çekersin dedi. birde kız çocuğu gününü doldurmaz derler.
benim doktorumda yapmadı catı muayenesi
yapmıcak herhalde
zaten dogum anında parmaklayıp duracaklar :)))
ben arastırdım canım epidurali
doktorum korkmana gerek yok biz cok fazla uyguluyoruz epidurali dedi
sorun yasanmamıs simdiye kadar
boyle bi sansınız varsa degerlendirin diyorlar
ben baya adapte oldum epidurale bakalım hayırlısı
benim doktorum da çatı muayenesi yapmadı .perşembe günü nst ye gideceğim epiduralle normal doğum istersen seni anestezi doktoruyla tanıştıracağım dedi.İçimden bi ses çok zor olmaz bebeğin için dayan diyor.Diğer ses de zor olursa diyor.Ama beni en çok korkutan doğum kesisi yapılması ....O yüzden epiduralle normal doğum olsun diye düşünmeye başladım.
Dogum | Epidural burda biraz açıklıyor ama henüz kararımı netleştiremedim.
Bende eşimden yardım istiyorum.Yani sende bi şey söyle bi araştır internetten ne dersin diyorum.Ben karışmam deyip çekiliyor.Galiba ben bi gaz veren arıyorum.Onuda bulsam gözümü kapatıp gidecem doğuma....
nazlıımm gelelim biz de yağmurun mevlüdüneee
asebacım cerin normal doğum bekliyo canımm
Arkadaşlar bu yalancı doğum sancılarınız hangi haftanızda başladı....
bende epidural yaptırcam zaten doktorum normal doğumların hepsini epidural yaptırıyor. kızlar ben ankara mesa hastanesi doğum yapacağım doktorumda anestezi doktoru da dışardan gelecek. devlet hastanesinde olduğu gibi devamlı parmaklamazlar değilmi zaten çatı muayenesinde yeteri kadar gerildim.
bende epidural yaptırcam zaten doktorum normal doğumların hepsini epidural yaptırıyor. kızlar ben ankara mesa hastanesi doğum yapacağım doktorumda anestezi doktoru da dışardan gelecek. devlet hastanesinde olduğu gibi devamlı parmaklamazlar değilmi zaten çatı muayenesinde yeteri kadar gerildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?