2009 Kasm Anneleri

kızlar selam hepinize..
2009 kasım annelerinden **SU** nickli arkadaşımız Özlem de doğum yaptı..
2750 gr ağırlığında 48 cm boyunda kızımız dünyaya gelmiş 1 hafta önce.
Normalden 17 gün önce suyunun gelmesi sonucu hemen isteği ile sezeryana alınmış.ısmi Berrak olmuş güzeller güzeli prensesimizin.
Biraz gazlı,biraz uykusuz bırakıyormuş annesini..
Bilginize..
http://www.kadinlarkulubu.com/mutluluktan-uctugunuz-haberler/326277-su-dogurdu.html

açılısmı kaldı bajım 3 ay öncesinden basladık pırtlatmaya bakma bunlar uyusuk ta kasıma kaldılarr sanada hayırlı doğumlarrr:roflol::roflol:

Allah iyiliğinizi versin emi kaydirigubbakcemile3 iyi de o zaman onlar kasım annesi olmuyo ki önce doğuranlarınki fırlama oldu desene kaydirigubbakcemile3

mavicim
cerin doguma gitti suyu gelmiş
krispi 11 de doguma girecekti
sgumus dogum yaptı
surem ilk normal dogumu yaptı
dilmuhta sezeryan olcaktı 8 de
cok var hatırlayamadıgım vardır mutlaka

güle güle büyütsün bebişini inş. saglıklıca:Saruboceq:

nerdesiniz nann valla giderim bak haaa
yavas yavas hazırlanayım anama gideyim kuafore gitmeye üseniyorum
kendim hallediicem kaş işini

oooo herkes doguma gitmiş meger dökülüyoruz iyice yavaşı kalmadı bunun tam gaz devam süperiz ya allah hayırlısıyla kurtarsın hepimizi..

Allah iyiliğinizi versin emi kaydirigubbakcemile3 iyi de o zaman onlar kasım annesi olmuyo ki önce doğuranlarınki fırlama oldu desene kaydirigubbakcemile3

anlıycağın cakma kasım anası dolu burası :)) zaten tüm aylar öle ekim anaları ağustosta basladı ağustos temmuzda böle böle gidio bakalımm:roflol:

durgun biraz sanırım burası...uni de 9 kasımda doguracakmış facede gördüm..satdaşımda dogum tarihimizde aynı olacak..sezeryana olcak sanırım..

selam kızlar yaw benım dr da bı tuhaf yaw ...dun nst oldum baktı bugun kordon hala yuzunde bebegımın ama dolanmamıs heccc bısey demedı 15 gun sonra gel dedı zaten kalmıs 23 gunum annamadım ben yaaa sınır oldum haa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…