2009 Kasm Anneleri

baa bunnar bi haftadır olii gıı nerdeysee
ama gelen giden yoookkk
sürekli wcye koşuyom azcık yapıom çıkıom
bide dün zeytinyağı masajı yaparken o dediin sümüksü zamazingodan geldi :sinifsinif:
geçen hafta da sancım çok çıkmıştı nstde
ama bişey yoookk :gitme:

zeytün delüüüsüüüü
sen yemesen de aliimiş bebiş sana bakmıyomuş yaaniii

ayyy bende bu gacı ne diyor diyorum sezercik olmayacak mı diye düşünürken patlattın bombayı:roflol::roflol:
neyse canım hayırlısı yaaa tek sağlıklı olsunda bebişin

ay ne güselll ipek gelio yani az kalmıs kızım olmasa benim bebe şişmanlamazdı hiç bişe yiyemiodum mide bulantısından geberidoum 37 haftada 3400 cıktı bebek düşün yani hem gelsin gelsinde büyüt artık ohhhopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kıs merak etme işte ben geliyiiim diyiiii sanaaa
benim hiç sancım çıkmadı yaaaa 15 ten yukarı çıkmadı buda geç gelecek benim :sinifsinif:
bende doğurayımda bayrama kaaaa biraz toparlanırım diyordum

kıs merak etme işte ben geliyiiim diyiiii sanaaa
benim hiç sancım çıkmadı yaaaa 15 ten yukarı çıkmadı buda geç gelecek benim :sinifsinif:
Bende doğurayımda bayrama kaaaa biraz toparlanırım diyordum

kactan yukarı olunca ben geliyorum diyo bu sancılar benim 10 gun once en fazla 55 e yukseldi ama duzensizdi

kactan yukarı olunca ben geliyorum diyo bu sancılar benim 10 gun once en fazla 55 e yukseldi ama duzensizdi

walla tam olarak kaç olduğunu bilmiyorumda ama düzenli olması önemliiiii
dr.zaten 4 madde sayıyor bana her defasında suyum gelirse kanamam olursa bebişin hareketlerini hissetmezsem birde düzenli sancıda beni ara diyor

pazar da olmazsa gidecekmiş ayy beni strese soktular beee klava:
ayy defolup gitsin zatiiklava:
hatta sen ona deki anne bunun gelceği yok sen bugünden git de :lepi:
emzirme minderi dikiiler ama heç annamadım mafoldumben
kız sen emzirme yastığı almadın mı walla inanmam kaydirigubbakcemile3 nası eksik kaldın kız sen ondan heç yakıştıramadım lmaz:kaydirigubbakcemile3
kötü gelin seni lmaz:
benim kaynanamda cok evvelden nazlıcan olsun dediydi şimdi benim herif nazlı olsun diyi ya bende sırf kaynanamın dediği olmasın diye nazlı koymak istemiyim :1ninca:
dubaaaaaaaaa sesin çıksın yaw
kıs doğurmak için beni mi bekliyorsun
geçmişe bakıyodum gıı kaydirigubbakcemile2
herhalde bacım seni bekliyom beraber doğurcez biz kaydirigubbakcemile5

dur kız doğurma daha biz senlen satdaşız
sen doğurursan bize sıra gelir :bbo:
valla suremi bilmiim daa dün cerinin sesi çok bitkin geliyoduu bugün aramadım kafamçokkarıştı
ben bugün 11 bucuk gibi aradıydım cevap vermedi :1no2:
nan mannak karıı millet çıkarmak için uğraşıyo sen biraz daha kalsın diye uğraşıyon :mymeka:
ben kaçar kızlar byeeeeeee
:gitme: hayırlı haberlerlen gel inş :Saruboceq:

benim sancılarım 2 gün 100 ve yukarısı cıktı ama bende bi b k olmadı acımadı bileeeeeeeeeeeeee :)))))))))))))

walla tam olarak kaç olduğunu bilmiyorumda ama düzenli olması önemliiiii
dr.zaten 4 madde sayıyor bana her defasında suyum gelirse kanamam olursa bebişin hareketlerini hissetmezsem birde düzenli sancıda beni ara diyor
aynen banada bu maddeleri sayıyor
ama senin bebişin erken gelme olasılıgı daha yuksek bize gore ikinci bebekler daha erkenci olurlarmıs
ben çıkıyorum kızlar hayırlı akşamlar sizlere Allaha emanet olun opuyorumnanaktan
gule gule canımm

kötü gelin seni lmaz:
benim kaynanamda cok evvelden nazlıcan olsun dediydi şimdi benim herif nazlı olsun diyi ya bende sırf kaynanamın dediği olmasın diye nazlı koymak istemiyim :1ninca:

:

bana diyene bak kaydirigubbakcemile3
ben annemi cok sefiom bi kere yanında dediydim
kulagına girmiş nur diye
asya asya deyince nur ne oldu dedi
düşünsene bende nur asya olucak zaten dedim :))
onu kırcama kafamı kırarım daha ii
kayınvaldemde kayınvaldesinin adını sayıkladıydı bi ara reyhan koyun diye
bende cok seviyosan kendi kızına koysaydın adını dedim
:)))
simdi nur asya koyunca kesin uyuz olucak
ama nazlı degilde naz koy sende cok guzel bi isim bence :)))-

benim bir ara 80 çıktıydı. dr koşarak yanıma gelmişti doğuruyon diye sırnaşık şeysırnaşık şey
ama doğuramadık

bakalım yarın kac cıkacak
o makinaya baglanınca bana tuhaf bişiler oluyo heyecanlanıyorum
ayy ne olcak falan diye sanki benim heyecanımdan etkileniyo gibi geliyo :))
sende kartanesiyel aynısın heee
hadi bakalım bu hafta dogurucazzzzz

benim sancılarım 2 gün 100 ve yukarısı cıktı ama bende bi b k olmadı acımadı bileeeeeeeeeeeeee :)))))))))))))

senin agrı esigin cok yuksek demekki
eda 100 lerde cok agrı hissettim demişti

demekki öle valla hiçacımadı bide sun sancı verdiklerinde nst de sıklastı ve şiddeti arttı ama bende yine tıkkkk yoktu opuyorumnanaktan

offf bilmiyorum yaa hala karar veremedim
bebek doğdu doğucak hala ismi yok :1no2:

nan dubaa benim adımı koyyy özgee koy nan söz kızım olursa bende dubaaaa koyarımmmmmmmmmmmmmmmmm :)))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…