baa bunnar bi haftadır olii gıı nerdeyseekizlar iki saat önce burda sizinle yazisirken kendimi bir anda hastanede buldum
tuvalete gittim benden kocaman bir parca seklinde sivi bir akinti geldi.ama nisan degil renksizdi.ayni sümük gibiydi:kedi: hemen doktorumu aradik hastaneye gitmemi söyledi
belki suyun devami gelir diye, su gelmeden önce öyle koyu bir akinti oluyomus...
gittik nst yaptilar sancim 40 lar civari cikti.sancim cikmayinca rahim kontorlü bide gelen su mu diye test yaptilar...allahtan gelen su degilmis doktorum eve gitsin dedi de geldik...
ama her 5 dakkada bir tuvalete gitmek istiyorum cok cisim geliyo..kizim yine yanlsi alarm verdi ama eli kulaginda geliyo galibazemuszemus
ayni sgumus ün dedigi gibi acayip belirtilerim var cisim geliyo cok sik..galiba bu ara bende dogum yapicamakannehir
kıslar ben geldim
bugün kontrolüm vardı
doktor bilgilerime bakıp haftaya çatı muayen var ve seninkini 41 haftaya kadar bekletecem
bayramdan sonra karar veririz demezmi
ben ve kociş hemen havalara uçtuk
dedim bu karının ağzından ilk defa güsel şey duydum diye
bayramıda ne güsel rahat geçiririz dedik
sonra uzandım ultrasonla bakar bakarmaz ayyyy pardon dedi
senin bebiş tersti yaaa o zamana kadar bekletemeyiz demezmi
duygularımızla oynadı pis gacı
ne güzel aralıkta doğurcaktım yay burcu olcaktı kızım
gerçi sizhemen aralık analarına sepetlerdiniz beni
zaten papazız onlarla gitmem valla
yani kıslar 11 kasımdan sonra dr gün verir tahmini 15 gibi kızım gelir ben ne kadar geç olursa o kadar iyi olur diyom
dr 3500 kg olunca alırız dedi
şuan kızım 3280 gr 1 hafta da 3500 olur yaaa
ben 1 hafta bişey yemesem de kilo almasa kızım olmamı acabakaydirigubbakcemile3
kıslar ben geldim
bugün kontrolüm vardı
doktor bilgilerime bakıp haftaya çatı muayen var ve seninkini 41 haftaya kadar bekletecem
yani kıslar 11 kasımdan sonra dr gün verir tahmini 15 gibi kızım gelir ben ne kadar geç olursa o kadar iyi olur diyom
baa bunnar bi haftadır olii gıı nerdeysee
ama gelen giden yoookkk
sürekli wcye koşuyom azcık yapıom çıkıom
bide dün zeytinyağı masajı yaparken o dediin sümüksü zamazingodan geldi :sinifsinif:
geçen hafta da sancım çok çıkmıştı nstde
ama bişey yoookk :gitme:
kıs merak etme işte ben geliyiiim diyiiii sanaaa
benim hiç sancım çıkmadı yaaaa 15 ten yukarı çıkmadı buda geç gelecek benim :sinifsinif:
Bende doğurayımda bayrama kaaaa biraz toparlanırım diyordum
kactan yukarı olunca ben geliyorum diyo bu sancılar benim 10 gun once en fazla 55 e yukseldi ama duzensizdi
ayy defolup gitsin zatiipazar da olmazsa gidecekmiş ayy beni strese soktular beeeklava:
kız sen emzirme yastığı almadın mı walla inanmam kaydirigubbakcemile3 nası eksik kaldın kız sen ondan heç yakıştıramadımemzirme minderi dikiiler ama heç annamadım mafoldumben
kötü gelin seniHE YAA BıZıM KIZLARIMIZ ADAŞ
BU ARADA BENıM ANNEMıN ADINDA NUR VAR ASYAMIN ıSMıNıN BASINA NUR KOYABıLıRıM KESıN KARARLASTIRMADIM AMA
NUR ASYA KULAGIMA HOS GELMEYE BASLADI
HEM KAYNANAM UYUZ OLARRR kaydirigubbakcemile3
geçmişe bakıyodum gıı kaydirigubbakcemile2dubaaaaaaaaa sesin çıksın yaw
kıs doğurmak için beni mi bekliyorsun
dur kız doğurma daha biz senlen satdaşızkizlar iki saat önce burda sizinle yazisirken kendimi bir anda hastanede buldum
tuvalete gittim benden kocaman bir parca seklinde sivi bir akinti geldi.ama nisan degil renksizdi.ayni sümük gibiydi:kedi: hemen doktorumu aradik hastaneye gitmemi söyledi
belki suyun devami gelir diye, su gelmeden önce öyle koyu bir akinti oluyomus...
gittik nst yaptilar sancim 40 lar civari cikti.sancim cikmayinca rahim kontorlü bide gelen su mu diye test yaptilar...allahtan gelen su degilmis doktorum eve gitsin dedi de geldik...
ama her 5 dakkada bir tuvalete gitmek istiyorum cok cisim geliyo..kizim yine yanlsi alarm verdi ama eli kulaginda geliyo galibazemuszemus
ayni sgumus ün dedigi gibi acayip belirtilerim var cisim geliyo cok sik..galiba bu ara bende dogum yapicamakannehir
ben bugün 11 bucuk gibi aradıydım cevap vermedi :1no2:valla suremi bilmiim daa dün cerinin sesi çok bitkin geliyoduu bugün aramadım kafamçokkarıştı
nan mannak karıı millet çıkarmak için uğraşıyo sen biraz daha kalsın diye uğraşıyon :mymeka:kıslar ben geldim
bugün kontrolüm vardı
:gitme: hayırlı haberlerlen gel inş :Saruboceq:ben kaçar kızlar byeeeeeee
kactan yukarı olunca ben geliyorum diyo bu sancılar benim 10 gun once en fazla 55 e yukseldi ama duzensizdi
benim bir ara 80 çıktıydı. dr koşarak yanıma gelmişti doğuruyon diye sırnaşık şeysırnaşık şey
ama doğuramadık
aynen banada bu maddeleri sayıyorwalla tam olarak kaç olduğunu bilmiyorumda ama düzenli olması önemliiiii
dr.zaten 4 madde sayıyor bana her defasında suyum gelirse kanamam olursa bebişin hareketlerini hissetmezsem birde düzenli sancıda beni ara diyor
gule gule canımmben çıkıyorum kızlar hayırlı akşamlar sizlere Allaha emanet olun opuyorumnanaktan
kötü gelin senilmaz:
benim kaynanamda cok evvelden nazlıcan olsun dediydi şimdi benim herif nazlı olsun diyi ya bende sırf kaynanamın dediği olmasın diye nazlı koymak istemiyim :1ninca:
:
benim bir ara 80 çıktıydı. dr koşarak yanıma gelmişti doğuruyon diye sırnaşık şeysırnaşık şey
ama doğuramadık
benim sancılarım 2 gün 100 ve yukarısı cıktı ama bende bi b k olmadı acımadı bileeeeeeeeeeeeee :)))))))))))))
bakalım yarın kac cıkacak
o makinaya baglanınca bana tuhaf bişiler oluyo heyecanlanıyorum
ayy ne olcak falan diye sanki benim heyecanımdan etkileniyo gibi geliyo :))
sende kartanesiyel aynısın heee
hadi bakalım bu hafta dogurucazzzzz
senin agrı esigin cok yuksek demekki
eda 100 lerde cok agrı hissettim demişti
bana diyene bak kaydirigubbakcemile3
ben annemi cok sefiom bi kere yanında dediydim
kulagına girmiş nur diye
asya asya deyince nur ne oldu dedi
düşünsene bende nur asya olucak zaten dedim :))
onu kırcama kafamı kırarım daha ii
kayınvaldemde kayınvaldesinin adını sayıkladıydı bi ara reyhan koyun diye
bende cok seviyosan kendi kızına koysaydın adını dedim
:)))
simdi nur asya koyunca kesin uyuz olucak
ama nazlı degilde naz koy sende cok guzel bi isim bence :)))-
nan dubaa benim adımı koyyy özgee koy nan söz kızım olursa bende dubaaaa koyarımmmmmmmmmmmmmmmmm :)))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?