2009 Kasm Anneleri

naber canlar naparsınız
ben tam hazırlandım dra gididim kii tlf geldi drun sekreteri drum acil ameliyata gitmişş
5 te gelin dedüüüü ayy canım sıkıldı şincik tamda gaza gelmişidim

kizlar iki saat önce burda sizinle yazisirken kendimi bir anda hastanede buldum
tuvalete gittim benden kocaman bir parca seklinde sivi bir akinti geldi.ama nisan degil renksizdi.ayni sümük gibiydi:kedi: hemen doktorumu aradik hastaneye gitmemi söyledi
belki suyun devami gelir diye, su gelmeden önce öyle koyu bir akinti oluyomus...
gittik nst yaptilar sancim 40 lar civari cikti.sancim cikmayinca rahim kontorlü bide gelen su mu diye test yaptilar...allahtan gelen su degilmis doktorum eve gitsin dedi de geldik...
ama her 5 dakkada bir tuvalete gitmek istiyorum cok cisim geliyo..kizim yine yanlsi alarm verdi ama eli kulaginda geliyo galibazemuszemus
ayni sgumus ün dedigi gibi acayip belirtilerim var cisim geliyo cok sik..galiba bu ara bende dogum yapicamakannehir

abooow deme kıs sende gidicisin haaa hadi sende normal doğurup gel bacıımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5
naber canlar naparsınız
ben tam hazırlandım dra gididim kii tlf geldi drun sekreteri drum acil ameliyata gitmişş

neyse allahtan başka gün çağırmamış ne kaldı şurada 5 ee

ancak toparlanır kızcağız yaaa yazık kocişinden başka kimsede yok yanında
hadi ya kimsemi bölede olmazkiklava:
naber canlar naparsınız
vardır bundada bi hayır canım

hadi hadi hayırlısı inşallah hepimiz öle yani bende diyeyim helayla çok samimiyiz ama buaralar azaldı fazla su içmiyom ondan herhalde

ayy onlemini alalım bari o zaman
hadi git mamiş yap bende yaptımda geldim bi pilav kaldı
onuda sonra yapıcam bakalım

bu kesin bi işaret canım :)
ayy bende soyleyeyim yaa doktora dişlerimizide saclarımızıda kaybetmeyelim barii

bende öle demir hapından başka birşey kullandığım yoktu ama dr.hatırlattım bak iyi olur hemde kışın daha çok ihtiyacımız varmış kalsiyuma
aa hemen solicem yarın
naber canlar naparsınız
hosgeldin canım
olsun biz yarını beklicez daha :)
sen bir iki saate gorceksin melegini ne guzel

ayy kız sende dogurucan bu gidişle haaa
hade hayırlısı bakalım
saglıklıca gelsin melegin inş.

abooow deme kıs sende gidicisin haaa hadi sende normal doğurup gel bacıımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5
seni beklerim diyodum itekciim ama senin oglan tembel benim kiz aceleci cikti...sancim olsa hic sorun degilde sanci yok iste nasil dogurcam sancisiz:uhm:

hadi hadi hayırlısı inşallah hepimiz öle yani bende diyeyim helayla çok samimiyiz ama buaralar azaldı fazla su içmiyom ondan herhalde

sen bugün beni görsen 5 dk da bir tuvalete gidiyorum normalde böyle degil..galiba kizim gelicekte önden annesine eziyet yapiyo
sende su icmeyi ihmal etme bu aralar herseyden önemli olan su bebek büyüyüp yeri azaldigi icin suyuda 1 lt civarinda oluyomus eger sen az su icersen suyun azalir
ayy kız sende dogurucan bu gidişle haaa
hade hayırlısı bakalım
saglıklıca gelsin melegin inş.

bence biraz daa beklesin diyorum ama beklemicek galiba....
aanda yine cisim geliyo cok tuhaf yaa normalde böyle olmazdiakannehir

evt sonra ne diş kalıyomuş ne saç ((
yav ben hala elevit içiyorum fenalık geldi....
ben içmiyomm artık yaaa adanadaki drum yemen iyiyse içme dediii
bende bıraktımm çok sıkılmıştım ilaçtan artık

nişan deel emme sinyal bacımm bu galibaaa
senin kız rahat durmii içerde dışarıyı merak etmişşş
hayırlısı olsun canımmm yaa dinlen dikkat et kendinee
neyse allahtan başka gün çağırmamış ne kaldı şurada 5 ee

vardır bundada bi hayır canım
yaa tabee ölede bide gidip orda beklesem daha sinir olurdummm
neyse bekleyomm artıkkk

evet içiyomda evamlı değil buaralar ama içerim yani dinlenmiş su ya benimde bugün heladan çıktım bi akıntı geldi acaba kanmı felan dedim akıntıymış sıcak sıcak geliyo bide beyaz hemide akıntılarla hamileliğin bağı varmı?

bence biraz daa beklesin diyorum ama beklemicek galiba....
Aanda yine cisim geliyo cok tuhaf yaa normalde böyle olmazdiakannehir

ayy hayırlısıyla inş. Canım
canları ne zaman isterse o zaman geliyo bu bıcırıklar
saglıklı olsunda isterse simdi gelsin dimi :))
oyy mis kokuluuu

uyandır ayy kıyamam ya için gitmiyomu ama mecbur değilmi mamamı yiyecek sen onu sütten ne zaman kestin itek
çok uyudu teyzesi gece sorun çıkarmasın diye uyandırıyorum mamişinide yedi ohhh rahatladım valla şimdi size bakıyor ne yapıyor bu gacılar diye:roflol:
7.5 aylıkken bıraktırdım canım yanii mecbur:çok üzgünüm:
hee kıs beni beklemiyorsun bende erken doğururum diyordum ama tık yok halaaaa
suyu biraz azalmış dedi dr.ama o da normalmiş son ay

kartanesi bu emzirme yastığı dana kadar oldu beee :roflol::roflol::roflol::roflol: hazırları da mı böle??
ben bi yerde görmüştüm aynı böle dana kadardı almadım o yüzden
ama edoşla cerinin aldıklarıbu kaa büyük değil
bendeee yarın doğurccam diye bekliiler

benim de kabızlıktan dolayı var öle bi sorunum (((

ben de yaa hiç şaşmadan her sabah ezanda uyanıyorumm... CADIARZU
hee bu bi işaret kalk da namaz kıl dii hoca delikafadulden
yaaa kıslar ben surem ve cerini çok merak ediyorum bakalım normal doğum hakkında nasıl yorum yapacaklardelikafadulden
valla suremi bilmiim daa dün cerinin sesi çok bitkin geliyoduu bugün aramadım kafamçokkarıştı
naber canlar naparsınız

ayyy o çok gıcık oluyoooo akannehir

anladım itekçim öpüyorum yakışıklıyı şifalar olsun yedikleri opuyorumnanaktan
sağol teyzesiiii

çok beklerler kıs dahaaa:roflol::roflol::roflol:annen duruyor bari kayınvaliden gitse ne diye gelmiş erkenden:mymeka:
kıs ara bak sesi çok iyi gelir şimcik toparlanmıştır çoktan

kıslar ben geldim
bugün kontrolüm vardı
doktor bilgilerime bakıp haftaya çatı muayen var ve seninkini 41 haftaya kadar bekletecem
bayramdan sonra karar veririz demezmi
ben ve kociş hemen havalara uçtuk
dedim bu karının ağzından ilk defa güsel şey duydum diye
bayramıda ne güsel rahat geçiririz dedik
sonra uzandım ultrasonla bakar bakarmaz ayyyy pardon dedi
senin bebiş tersti yaaa o zamana kadar bekletemeyiz demezmi
duygularımızla oynadı pis gacı
ne güzel aralıkta doğurcaktım yay burcu olcaktı kızım
gerçi sizhemen aralık analarına sepetlerdiniz beni
zaten papazız onlarla gitmem valla
yani kıslar 11 kasımdan sonra dr gün verir tahmini 15 gibi kızım gelir ben ne kadar geç olursa o kadar iyi olur diyom
dr 3500 kg olunca alırız dedi
şuan kızım 3280 gr 1 hafta da 3500 olur yaaa
ben 1 hafta bişey yemesem de kilo almasa kızım olmamı acabakaydirigubbakcemile3

hg canım hadi hayırlısı gelsin kız ben olsam gelsin diye dua ederim gerçi düşüncende farklı emme hayırlısı olsun normal olamaz ölemi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…