ben yarın doktora gidicem bakalım neler dicek
bana beni gene geri yollıcak gibi geliyo ama hayırlısı bakalım
inş. hersey yolundadır
cok fazla büyütmüyorum bu defa gözümde
cok arzulayınca hayal kırıklıgı ile cıkıyorum doktordan
gene uyuyamıcam ama
size ii geceler
belki gelirim gene
cersucum senin bebe dönmemişmiydi zattın
kız sezarcikmi olcen yoksam bu tahlilleri niye istedi ki
benden kaç muayendir bişey istemiyo da doktor doğum öncesi istencekmi bilmiyorum
kenyacım kız seninkinin günü belli olmamışmıydı
değiştimi tarih yoksam
kenyacım kız seninkinin günü belli olmamışmıydı
değiştimi tarih yoksam
benimde sonunda günüm bellı oldu.ikiz ve dolayısıyla sezaryan olmasına ragmen dr.um bıturlu gun verememıstı daha doğrusu hergunun onemı var dıyerek vermemıstı.bugun sonunda 9 kasım saat 08.00 09.00 gıbı olabıleceğını soledi.ohh be rahatladım böyle belırsızlıkler ınsanı pek sıkıo yaaa.hayırlısıyla ve sağlıkla oğullarıma kavusucam bende ınsallah.şöylşe bı gecmıse baktımda bır coğumuzun 9-10 kasım gıbı galıba....hadı hayırlısı
hayırlı olsun canımbenimde sonunda günüm bellı oldu.ikiz ve dolayısıyla sezaryan olmasına ragmen dr.um bıturlu gun verememıstı daha doğrusu hergunun onemı var dıyerek vermemıstı.bugun sonunda 9 kasım saat 08.00 09.00 gıbı olabıleceğını soledi.ohh be rahatladım böyle belırsızlıkler ınsanı pek sıkıo yaaa.hayırlısıyla ve sağlıkla oğullarıma kavusucam bende ınsallah.şöylşe bı gecmıse baktımda bır coğumuzun 9-10 kasım gıbı galıba....hadı hayırlısı
hayırlı olsun canım
bugün kü kontrolde günümü aldım, ben de 9 kasım saat 8 de gideceğim. Allahın izniyle
yavrularımıza kavuşacağız inşallah
evt canım ilki sezeryan oluncaözlemcim senin ilkidemi sezeryandı
kendinmi karar verdin
evt canım ilki sezeryan olunca
mecbur bu da sezeryan senin belli mi tarih
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?