Slm özge şu an yok
selam cnmm asayiş berkemalll yaniii:lepi:
ayyy zaten ondan şiştim yaaaozaman çıkın dışarı 5m akköprüde sen bi güzel gez 3-5 saat o mağazadan o mağazaya
gir hiç oturma belki işe yarar canım yaaa
hee valizle gittik arabada duruyo artık kaydirigubbakcemile3kız bende seni zabah görmeyince doğurdun sandım hee :sinifsinif:
walizle mi gittiydin bacım yine yoksam :sinifsinif:
yaa sezeryan istesene bu doktor niye sezeryan yapmıyo seni
ay bilmiom canım yaa annem de sabah kanama olduysa olur bugün benim öğlen olmuştu akşama doğum oldudu dedicanım sıkma canını ya.
benimde gece sancı vardı.
akıntı değilde böyle sanki kanama olmuş gibiydi.
sancıların sıklaşmasını bekliyoz.
sen böle diyince hevesim kaçtı bak. belki benimkide değildir. bende hiç yürümüyorum bütün gün oturuyom mal gibi.
geçmiş olsun fıstııkslm kıslar ben geldim yaaa felaket boğazım ağrıyor artık kulağıma vurmaya başladı ağrı dua ediyorum hastalık geçsin öle gidem doğuma diye yaaaa
kıs kaartanemmm dışarı çıkıp yürüyemiyorsan evde gezin yaa ben öyle yapıyorum evin bütün odalarını tek tek geziyorum orta hızda eneste peşimde geziyor tabiiiiikaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar kartanesi üzülme canım elbet olrda kalmayacak bebişin ne bu acele sana takılıyoz ama moralinide bozma canım ya vakti var demekki annesi stres yapmakta geciktiriyomuş doğumu.Gurbetyaren seninde az kaldı bence hiç beklemediğin anda geleek bebişi ama o kanama olayını dok bir sorsana belki sancın senis hisssetmiyosun
aynen öyle senin oğluş ne yapıo annesi
ayyy zaten ondan şiştim yaaa
kayınvalidem var diye gidemiyom bi yereee mafoldumben
bak gör bence pzrtesiye kalmaz senin doğum içime öyle doğuyorrrdelikafaduldenayyy zaten ondan şiştim yaaa
kayınvalidem var diye gidemiyom bi yereee mafoldumben
hee valizle gittik arabada duruyo artık kaydirigubbakcemile3
ya dedi dr bizim için farketmez diyosanız sezeryan olsun
ama risk yok şimdilik bekledikçe artar yalnız dedi biz de ptsye kadar bekleme kararı aldık
normalde 41+3 e kadar beklenebiliyomuş kafamçokkarıştı
bu aradaaaa
hani ultrason kağıdında iki tarih oluyo ya
biri sata göre diğeri de tahmini mi ne
işte onda tarih 17 kasım gözüki gııı
kaynanamın diip durduğu tariihh akannehir
ay bilmiom canım yaa annem de sabah kanama olduysa olur bugün benim öğlen olmuştu akşama doğum oldudu dedi
heveslendimm
ama benimki kanama diil de böle akıntının renk değiştirmiş haalii
hani adet biterken veya başlarken olur ya bazen ölee
geçmiş olsun fıstıık
ay ben de ööle dolanıyom şimdii
of vallaaa ne bilem bebişe bişe olursa diye stres yaptım yaa yoksa önceeden ben de dalgamı geçiyodum
slm özgiş yok heraldeeeeselam kıslarr varmı doğurannnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın mevzeygünaydın kızlar kartanesi üzülme canım elbet olrda kalmayacak bebişin ne bu acele sana takılıyoz ama moralinide bozma canım ya vakti var demekki annesi stres yapmakta geciktiriyomuş doğumu.Gurbetyaren seninde az kaldı bence hiç beklemediğin anda geleek bebişi ama o kanama olayını dok bir sorsana belki sancın senis hisssetmiyosun
geçmiş olsun canım inşallah biran önce iyileşirsin
ankarada çok soğukmuş sanırım
bak gör bence pzrtesiye kalmaz senin doğum içime öyle doğuyorrrdelikafadulden
slm özgiş yok heraldeeee
günaydın mevzey
sağol canım yaa birkaç gündür çok soğuktu ama bugün iyiii hemde güneşli ama ben kaptım şifayıı bir kere işte:sinifsinif:
kızlar mavideniz aradı nstdeymiş şu anda
dru yokmuş sonuçları ordaki drlara göstermiş tekrar gir demişler
bebek uyuyo olabilir demiş
baya bi çikolata yedim diyo tekrar yatıyorum ama aynı gibi diyoo
belki de alır hemen diyoo
pts idi ya sezeryan tarihi
SLM CNM GECMİŞ OLSUN SANADA DİKKATET KENDİNE YAA HASTALANIP DURMAAAopuyorumnanaktan
yaw otursun kaynanan evde Allah Allah ya
sen çık aaaaaaaaaaaaa
ay bana daöle geliyo ama önceden gelenler heç tutmadı kaydirigubbakcemile3bak gör bence pzrtesiye kalmaz senin doğum içime öyle doğuyorrrdelikafadulden
ayy iyi barriii ben de korktum bebişe bişe olmasındaannann benimde enese hamileyken olmuştu 3 defa girdim aynıydı 2 gün sonra yine girmiştim normal çıkmıştı
anaaa onun pazartesi haaaakannehir
hee nasıl kaçem kız kadını bırakııppp CADIARZUbencede 2 dünür sohbet ederken sen kaç dışarıkaydirigubbakcemile3
kartanesi senin son regl tarihin neydiiii:uhm:
bence gelmiyor diye sakın stres yapmaay bana daöle geliyo ama önceden gelenler heç tutmadı kaydirigubbakcemile3
ayy iyi barriii ben de korktum bebişe bişe olmasındaan
hee nasıl kaçem kız kadını bırakııppp CADIARZU
29 ocak tatlımm
kız şuursuz benim son adetim 23 ocaktı ben doğurdum sen beklion :)))
sanırım biz dee böle yaşıcaz kızımla içiçe kaydirigubbakcemile3kız şuursuz benim son adetim 23 ocaktı ben doğurdum sen beklion :)))
bence gelmiyor diye sakın stres yapma
kayınvalidende söyle yürüyüş yapmam lazım diye otursun o evde mantı yapsın sana sen gez:roflol:
kıssss öyle deme iyice strese sokacan kızcağızııı:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?