pişt unii sürmeye başla o kremii 9una bişe kalmadı zatiizeren kendimce hoşgeldiniz...ayyy siz de kavuştunuz bebişlere sağ salim çok şükürrr :lepi:
ayyy cerenimom yaa :teselli:
ben de o kremin dana boyunu aldıydım ...bi işe yaramıyo demek... yaa herkeste oluyo mu bu göğüs acısı((
amiiiinn :Saruboceq:ooh maşallah berra hanımda annesine kavuştu yaneeee
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
darısıda bu haberi getirene olsunnnnnnnnkaydirigubbakcemile3 :lepi:
benim sattaşlarda daha birşey yok bakalım ama elif sızlanıp duruyor onunki gelecek heral:roflol::roflol::roflol:
sezeryanda da dikiş var emme diğeri kadar ağrı olmiiiiiiiikorkma gıı sanki sezeryanda yok muu dikiş
napalım biyerimize atacaklar kesiyi artık nereye olursa :roflol:
canım yaa doğru emzirince olmiiimişş emme naal emzirecez bilemiiimmayyy cerenimom yaa :teselli:
ben de o kremin dana boyunu aldıydım ...bi işe yaramıyo demek... yaa herkeste oluyo mu bu göğüs acısı((
amin inşallah geçer inşalahda alışırya emmeye evet bundan sonra hayatımızı onlara adıycaz inşalllah
hg canım sanada geçmiş olsun maşşalh senin bebişede krispi cerinde varmış diğeri kimdi :uhm:
sağol canım,darısı sana inşallah..benim dikerlerkene baya acıdı zor dayandım zaten dikişler doğumdan daha acı verdi valla..kız aramadım daha walla :1shok: ne bilem zırt pırt aramakta istemiyom kii :sinifsinif: sen bi cesaret edip arasan yaa hacı
ayy canım beni darısı başımıza yaaa
hem doğurup doğurup gelip bize nispet yapmayın bakıyimlmaz: ne demek kokusunu bırakıp gelemedim :mymeka:
rahat bırak kız milleti kaydirigubbakcemile3 doğuramadın diye iyice stres yaptın hee naniknanik
hayırlı olsun canım benim gözün aydın darısı başımıza
dikişler çok mu acıyo kıız :1shok:
o alttan bakanlara kızmıyo
ondan önce doğuranlara kızıyoo :roflol:
maşallah canım bebişinee
geçmiş olsun sana daa
cerin doğurdu 2.normal doğum ondan
krispi doğurdu
şu an itibariyle mavi deniz sezeryandaymış dua edin
napiim bakmasın onnar da yazsınlar kaydirigubbakcemile3
maşallah oğluşunaaa
ayy ben de hareket mi etmeliim o zamaaan
ay bizimkiler de mantı falan yaptılar elimi sürmedim ööle yattım
ondan mı gelmii gıı :roflol:
iş yap yürü valla canım normal istiyosan..
kızlaaar bu arada bombaa
mavi deniz sezeryandaymış eşiyle konuştum akannehir
sağol canım,darısı sana olsun..unutuluyo canım ya..hele bikaç güne iyce unutulur herşey şu ilk günler geçsinde..suremcim senin de gözün aydın canım... bebişler gelince her sıkıntı unutuluyo diyolar ya doğru demekki... başka bişey için o acıyı yaşasak çenemiz durmaz ama annelik böyle bişey demekki... opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kız o yazın artislik yaptı kardeşleriyle bir oldu sonra biz de uzak durduk ya beklemiyodu hiç öle bişey...o hep yapar eder biz hiçbişey olmamış gibi pohpohlamaya devam ederdik hanfendiyi... e araya soğukluk girince gelip hiçbişeye karışamadı, normalde bebeğin bezinin markasına kadar karışırdı... herşeyde olayın merkezinde olmak gibi bi arzusu var kadının...bütün hazırlıkların dışında kaldı onun faturasını yüklicek adam arıyo şimdi... ama artık umrumda diil...senelerdir alttan alıyorum bundan sonra neyi nasıl anlıyosa anlasın...kızımdan başka hiçbişey umrumda diil artık benimmmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yaa bu saatten sonra dr değiştirmek zor gelmicekse bi git istersen... gerçi gitsen nolucak kadın da yanlış bişey yapmıyo ki normal doğum için bekliyo işte....beklemese sezeryan dese gene uyuz olurdun...
eee kola mı geleceği gün belli daha heyecanlıdır
tamam canımm
ee çıkıp gezin biraz sende çokk gezme canım accık gezersiniz
inş. doğum belirtisidir de kurtulursun stresten canım yaaaaa
canım benim Allah bağışlasın oğluşunuu gözün aydın
bravooo sana ilk normal senden geldialkisalkisalkisalkisalkisalkis
ayy dikişlerin üstüne oturamıyon muu:1shok::1shok:
anaaaa ben ondan tırsiiim zatiii sezeryan mı olsam acep
maşallah canımm
sağ salim büyütmrk nasip etsin Allahımm
anaaa berra hanım 3 gün daha dayanamamış mıı
hadee hayırlısıyla gelsinler bareeeeeee
ayşeon doğuralı çok oldu canım yaaa
şekerciğinde annesi var diye giremedi belkide
maşallah canım yaaa hoşgeldiniz
ne zaman ve nasıl oldu bebişimizzz
nasılsınız yaramaz bi durum yoktur inş.
kızlar kenya yıı arayam mı nosu vardı bende
yaa sezeryan dikişi o kadar korkunçç değil gibisağol canım..ilk benden gelmiş evet normal doğum..çok istemiştim kk da sürekli normal olsun diye yazıyodum..topic bile açmıştım..allahım öyle verdi..
dikişler doğumdan daha kötü yaptı dediğim gibi..bünye belki ama çok kötü diktiler gibi de geldi bana,bide kontrolde kurcaladılar ondan da oldu..
ama korkma sonuçta sezeryanda da karın dikişi çok daha derin..
yaa sezeryan dikişi o kadar korkunçç değil gibi
belkii insanlar onun dikişinden pek bahsetmediği için öle geliyodur bilemem
ama ikisinde de kesilecez ama alttaki dikiş daha zor geliiii
Allahım hayırlısını nasip etsinnn
pişt unii sürmeye başla o kremii 9una bişe kalmadı zatii
önceden süremedi kızların hiçbiri belki önceden sürünce işe yarar
sezeryanda da dikiş var emme diğeri kadar ağrı olmiiiiiiii
canım yaa doğru emzirince olmiiimişş emme naal emzirecez bilemiiimm
ama o ağrı felaket bişe yengemden bilyomm
ağlıyoduu resmen yaaaa inş. hafif atlatırız
kızlar merhaba dün sezeryan ile kızıma kavuştum çok süper bir duygu allah sizlerede nasip etsin:)Allah hepimizin bebişlerine sağlıklı uzun ömürler versin
hattın gızlaaa
cernimomnan konuştuukkk az önceee
kendisi iimiş emmee dii ki perişan durumdayıımmm
hem dikişlerin acısı hemi de memişlerin acısı beni mafettiiii
göğsü çok kötü yara olmuuşşş
lansinoh zeytinyağı heçbişe işe yaramii
hemen göğüs kalkanı alın dii
doğum nasıldı diyom o bişey değil göğsümün acısından diyoo
anlık geçiyo ölcem sanıyon ama bişe olmuyo geçiyo diyoo
tam biz konuşurkene zgenin babası nüfus kağıdını getirdii zemuszemus
bu mutlu ana tanık oldum ben dee opuyorumnanaktan
kızlaar şimdi mavi denizin eşi aradııııı
mavi deniz doğum yapmış bebiş de kendi de iimiiişşş
küçük hanım emmeye çalışıyoomuuş kaydirigubbakcemile5
ay ben de cerin gibi doğum tellalı oldum gııı onun gibi doğursam baarii kaydirigubbakcemile3
ayyy cerenimom yaa :teselli:
yaa sezeryan dikişi o kadar korkunçç değil gibi
belkii insanlar onun dikişinden pek bahsetmediği için öle geliyodur bilemem
ama ikisinde de kesilecez ama alttaki dikiş daha zor geliiii
Allahım hayırlısını nasip etsinnn
kıs benimde öyleee sıkınca çıkmaya başladı artık hatta birazda dolgunlaştılar üretime başlıyacak heraldealkisalkisalkisunii benden de süt gelmiyoduu
yani ben öle saniidim
bi sıktım kolostrummu nedir ondan beliriverdi ay bi sevindim bi sevindimm
zira vücudum hamiş olduumu anlamadı heralde demeye başladıydım ben kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar hepinize kolaylıklar, bebeklerinizle sağlıklar. yeni doğan yeğenler hayırlı olsun. benim ablacımda 23 kasımda da ondan bakıyodum topice yazayım dedim.
Allah sağlık versin hepinize...
cnmm hayırlısı olsunn ohh sende kavuştun masal kızaaaa
anammm aynı ben oldu desene cerenimooo mafoldumbenmafoldumben
benim gögüsmün biri tamamen kullanılamaz olduu canım çıkıyo ege emerkeenn mafoldumbenmafoldumben
ohh mavişimdee doğurdu heee hihoyyythihoyyyt
darısı tüm bekleyenlereee :Saruboceq:
anamm benim halim çok fenaaa mafoldumbenmafoldumben tahmin edemezsinizz ölee fenaa kii emzirmeye korkuyom ağlıyom vallaaa mafoldumben
valla aynen sana katılıyorum asebamm ben hiç bişe anlamadım bu dikişten sezeryandann bu kadar kolay olcağını tahmin etmezdimm darısı sizlerin başınaa allah gönlünüze göre versin :Saruboceq:
selocan kuşumm hade nan doğur gariii lülülülülülülülülülülülü
ölemi diin gıı o zaman ben heç beklemiimmvalla aynen sana katılıyorum asebamm ben hiç bişe anlamadım bu dikişten sezeryandann bu kadar kolay olcağını tahmin etmezdimm darısı sizlerin başınaa allah gönlünüze göre versin :Saruboceq:
selocan kuşumm hade nan doğur gariii lülülülülülülülülülülülü
kıs benimde öyleee sıkınca çıkmaya başladı artık hatta birazda dolgunlaştılar üretime başlıyacak heraldealkisalkisalkis
sağol canım ablanada kolay doğumlar diliyorum sağlıcakla alır inş.bebişini kucağına
ölemi diin gıı o zaman ben heç beklemiimm
gidem sezerciimi olam paşa paşaaa
yaw diyom şimdi başka dr olsa aldıydı sezeryana 40 hafta dolunca
kaynanam da günü gelmeden risk yoksa kimse almaz daha bebeğin ciğerleri gelişmemiş olur dii yaaa
anam bebe de gelişcek yer kalmadı günü doldu kilo bilem almii artık ama anlatamıyom yaaa kafamçokkarıştı
yaa herkeste aynı olmuyoo annem çok acı çekmiş ve geç iyileşmişşşyok kıs ne korkuyorsun kesiden
1-2 cm birşey kesiyorlar ve hiç iz olmuyor walla doğumun ertesi günü meraktan baktım birde ne göreyim hiçbir şey yok ortalıkta:roflol::roflol::roflol:
yok canım 28 haftalık haliii 10 hafta önce yaniikıs aseba bu bebişin son halimiii
bende dikiş karnımda olsun diyebilirm herannnyaa bence de dikişin karnımda olması şeyimde olmasından daha iyi ... bi de sonrası var bunun...
ayy asebam ne biliyim yaa teoride napıcaz öğrendik ama bebişler gelince işler karışıyo okuduklarımızın bi anlamı kalmıyo....
yaa öle deme sezeryana kayacam iyice haaavalla aynen sana katılıyorum asebamm ben hiç bişe anlamadım bu dikişten sezeryandann bu kadar kolay olcağını tahmin etmezdimm darısı sizlerin başınaa allah gönlünüze göre versin :Saruboceq:
allah kolaylık versin canııım yaaa benimde tek göğsümde olmuştu ama hemen geçmişti o göğsümle emzirmek hiç istemiyordum:sinifsinif:kızz ne kremler sürdüm aklın durur heç biseee yaramıyo yaaa mafoldumbenmafoldumben
edoşşuummm senin memişler de mi acii gıı
cerenimo kalkan almış sen de alsadınn
ilk onla emzirin heç uğraşmayın dii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?