2009 Kasm Anneleri

pişt unii sürmeye başla o kremii 9una bişe kalmadı zatii
önceden süremedi kızların hiçbiri belki önceden sürünce işe yarar
ooh maşallah berra hanımda annesine kavuştu yaneeee
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
darısıda bu haberi getirene olsunnnnnnnnkaydirigubbakcemile3 :lepi:
amiiiinn :Saruboceq:
benim sattaşlarda daha birşey yok bakalım ama elif sızlanıp duruyor onunki gelecek heral:roflol::roflol::roflol:

o da gözükmedi nan bugüünnn olmuş olmasııın

korkma gıı sanki sezeryanda yok muu dikiş
napalım biyerimize atacaklar kesiyi artık nereye olursa :roflol:
sezeryanda da dikiş var emme diğeri kadar ağrı olmiiiiiiii

ayyy cerenimom yaa :teselli:
ben de o kremin dana boyunu aldıydım ...bi işe yaramıyo demek... yaa herkeste oluyo mu bu göğüs acısı ((
canım yaa doğru emzirince olmiiimişş emme naal emzirecez bilemiiimm
ama o ağrı felaket bişe yengemden bilyomm
ağlıyoduu resmen yaaaa inş. hafif atlatırız

sağol canım,darısı sana inşallah..benim dikerlerkene baya acıdı zor dayandım zaten dikişler doğumdan daha acı verdi valla..

sağol canım,darısı sana olsun..unutuluyo canım ya..hele bikaç güne iyce unutulur herşey şu ilk günler geçsinde..

sağol canım..ilk benden gelmiş evet normal doğum..çok istemiştim kk da sürekli normal olsun diye yazıyodum..topic bile açmıştım..allahım öyle verdi..
dikişler doğumdan daha kötü yaptı dediğim gibi..bünye belki ama çok kötü diktiler gibi de geldi bana,bide kontrolde kurcaladılar ondan da oldu..
ama korkma sonuçta sezeryanda da karın dikişi çok daha derin..

yaa sezeryan dikişi o kadar korkunçç değil gibi
belkii insanlar onun dikişinden pek bahsetmediği için öle geliyodur bilemem
ama ikisinde de kesilecez ama alttaki dikiş daha zor geliiii
Allahım hayırlısını nasip etsinnn

yok kıs ne korkuyorsun kesiden
1-2 cm birşey kesiyorlar ve hiç iz olmuyor walla doğumun ertesi günü meraktan baktım birde ne göreyim hiçbir şey yok ortalıkta:roflol::roflol::roflol:

suremmmm sağlıcakla büyüt inş.bebişini insan yavruunu kucağına alınca herşeyi unutuyor dimiiiizemuszemus

pişt unii sürmeye başla o kremii 9una bişe kalmadı zatii
önceden süremedi kızların hiçbiri belki önceden sürünce işe yarar

sürüyorum bi kaç gündür ... bakalım nolucak... yaa benden hiç süt falan gelmedi şimdiye kadar..hani diyolardı akıyo falan diye...inş sütüm gelir ....

yaa bence de dikişin karnımda olması şeyimde olmasından daha iyi ... bi de sonrası var bunun...

ayy asebam ne biliyim yaa teoride napıcaz öğrendik ama bebişler gelince işler karışıyo okuduklarımızın bi anlamı kalmıyo....

unii benden de süt gelmiyoduu
yani ben öle saniidim
bi sıktım kolostrummu nedir ondan beliriverdi ay bi sevindim bi sevindimm
zira vücudum hamiş olduumu anlamadı heralde demeye başladıydım ben kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar hepinize kolaylıklar, bebeklerinizle sağlıklar. yeni doğan yeğenler hayırlı olsun. benim ablacımda 23 kasımda da ondan bakıyodum topice yazayım dedim.
Allah sağlık versin hepinize...

kızlar merhaba dün sezeryan ile kızıma kavuştum çok süper bir duygu allah sizlerede nasip etsin:)Allah hepimizin bebişlerine sağlıklı uzun ömürler versin

cnmm hayırlısı olsunn ohh sende kavuştun masal kızaaaa

anammm aynı ben oldu desene cerenimooo mafoldumbenmafoldumben
benim gögüsmün biri tamamen kullanılamaz olduu canım çıkıyo ege emerkeenn mafoldumbenmafoldumben

ohh mavişimdee doğurdu heee hihoyyythihoyyyt
darısı tüm bekleyenlereee :Saruboceq:

ayyy cerenimom yaa :teselli:
ben de o kremin dana boyunu aldıydım ...bi işe yaramıyo demek... yaa herkeste oluyo mu bu göğüs acısı ((

anamm benim halim çok fenaaa mafoldumbenmafoldumben tahmin edemezsinizz ölee fenaa kii emzirmeye korkuyom ağlıyom vallaaa mafoldumben

valla aynen sana katılıyorum asebamm ben hiç bişe anlamadım bu dikişten sezeryandann bu kadar kolay olcağını tahmin etmezdimm darısı sizlerin başınaa allah gönlünüze göre versin :Saruboceq:

selocan kuşumm hade nan doğur gariii lülülülülülülülülülülülü

unii benden de süt gelmiyoduu
yani ben öle saniidim
bi sıktım kolostrummu nedir ondan beliriverdi ay bi sevindim bi sevindimm
zira vücudum hamiş olduumu anlamadı heralde demeye başladıydım ben kaydirigubbakcemile3
kıs benimde öyleee sıkınca çıkmaya başladı artık hatta birazda dolgunlaştılar üretime başlıyacak heraldealkisalkisalkis
arkadaşlar hepinize kolaylıklar, bebeklerinizle sağlıklar. yeni doğan yeğenler hayırlı olsun. benim ablacımda 23 kasımda da ondan bakıyodum topice yazayım dedim.
Allah sağlık versin hepinize...

sağol canım ablanada kolay doğumlar diliyorum sağlıcakla alır inş.bebişini kucağına

kıs edoooooş krem işe yaramadı mı :uhm:

ölemi diin gıı o zaman ben heç beklemiimm
gidem sezerciimi olam paşa paşaaa
yaw diyom şimdi başka dr olsa aldıydı sezeryana 40 hafta dolunca
kaynanam da günü gelmeden risk yoksa kimse almaz daha bebeğin ciğerleri gelişmemiş olur dii yaaa
anam bebe de gelişcek yer kalmadı günü doldu kilo bilem almii artık ama anlatamıyom yaaa kafamçokkarıştı

:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
valla onu sıkınca yuppiii dedim sanırım hamileyim yosam göbemde gaz olduuna inancam bu gidişle :roflol:

edoşşuummm senin memişler de mi acii gıı
cerenimo kalkan almış sen de alsadınn
ilk onla emzirin heç uğraşmayın dii

eedooooşş ben emzirme minderi almadıımm gıı
benim kız ondan mı gelmiii akannehir
cerenimo aldı dakkasına nişanı geldidi gııı kaydirigubbakcemile3

yuuuuuuuuuuuhhhh nan ciğerimi kaldıı artıkk gelişcekk :mymeka: bizim bebemiz 37+2 de doğdu ciğeride gelişmiş pipisiidee maşallahh delikafadulden kaynanana selam söleeee :roflol::roflol:

yok kıs ne korkuyorsun kesiden
1-2 cm birşey kesiyorlar ve hiç iz olmuyor walla doğumun ertesi günü meraktan baktım birde ne göreyim hiçbir şey yok ortalıkta:roflol::roflol::roflol:
yaa herkeste aynı olmuyoo annem çok acı çekmiş ve geç iyileşmişşş
ondan çok korkuyomm

kıs aseba bu bebişin son halimiii
yok canım 28 haftalık haliii 10 hafta önce yanii

bende dikiş karnımda olsun diyebilirm herannn
evet canım deneyip görecegiz artıkk
valla aynen sana katılıyorum asebamm ben hiç bişe anlamadım bu dikişten sezeryandann bu kadar kolay olcağını tahmin etmezdimm darısı sizlerin başınaa allah gönlünüze göre versin :Saruboceq:
yaa öle deme sezeryana kayacam iyice haaa

kızz ne kremler sürdüm aklın durur heç biseee yaramıyo yaaa mafoldumbenmafoldumben
allah kolaylık versin canııım yaaa benimde tek göğsümde olmuştu ama hemen geçmişti o göğsümle emzirmek hiç istemiyordum:sinifsinif:
edoşşuummm senin memişler de mi acii gıı
cerenimo kalkan almış sen de alsadınn
ilk onla emzirin heç uğraşmayın dii

kıs o kalkan bende işe yaramadıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…