2009 Kasm Anneleri

suremcim senin de gözün aydın canım... bebişler gelince her sıkıntı unutuluyo diyolar ya doğru demekki... başka bişey için o acıyı yaşasak çenemiz durmaz ama annelik böyle bişey demekki... opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

aboo seninki neye kızmış o kaa bee :roflol:
dimi hastane çantası falan annatmıyolar hiç :roflol:

ayy başka dra mı gitsem ben acep yaa :bbo:

kız o yazın artislik yaptı kardeşleriyle bir oldu sonra biz de uzak durduk ya beklemiyodu hiç öle bişey...o hep yapar eder biz hiçbişey olmamış gibi pohpohlamaya devam ederdik hanfendiyi... e araya soğukluk girince gelip hiçbişeye karışamadı, normalde bebeğin bezinin markasına kadar karışırdı... herşeyde olayın merkezinde olmak gibi bi arzusu var kadının...bütün hazırlıkların dışında kaldı onun faturasını yüklicek adam arıyo şimdi... ama artık umrumda diil...senelerdir alttan alıyorum bundan sonra neyi nasıl anlıyosa anlasın...kızımdan başka hiçbişey umrumda diil artık benimmmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yaa bu saatten sonra dr değiştirmek zor gelmicekse bi git istersen... gerçi gitsen nolucak kadın da yanlış bişey yapmıyo ki normal doğum için bekliyo işte....beklemese sezeryan dese gene uyuz olurdun...

kızlar şekercik yok piyasada bide ayşeon doğurdularmı ya ama ayşenin mutlaka doğurmuş olması lazım günü geçiydi dilmuh gibiydi
ayşeon doğurdu kızı gelin olcak nerdeyse :roflol:
oo süper olmuuşş
oh dışında kalsııın kaydirigubbakcemile3

nan valla bize de yaranılmii haaa
hemen sezeryan yapıyo dicektik öbür türlü de :roflol:
ay ama ne bilem insan korkuyo yaaa
ptsye beklicez çare yok ama bana gelir gibi geliyo yaa hafif hafif bel ağrılarım devam ediyoo
ay bi de kaç dkda bir diye soriiler
ya bende öle bişe olmuyoki sürekli ağrıyooo
valla yaa ... :roflol: kıs ben bi de çok aceleciyim belirsizlik beni öldürürdü valla :roflol::roflol::roflol:

:1ninca:

kızlar merhaba doğum yapan arkadaşlar var allah analı babalı büyütsün.bekleyen arkadaşlarada benim gb allah kolaylık versin

kızlar merhaba ben normalde 2010 ocak annesiyim bişey sorcam tickerler yok göremyorum doğum yapan arkadaşlar kaçıncı haftada doğum yaptı ben 32.haftama yeni girdim rapor aldım uzattım 37.haftaya kadr kız bebek bekliyorum ama hep erken doğuyor diyolar çok korkuyorum ya izne ayrılır ayrılmaz doğum olur diye .sata göre 1 ocak doğum tarihi ama ben kendi hesabıma göre 10 ocak doğum yapan arkadaşlar kaç haftalıktınız yazarsanız sevinirm bu arada kızım olcak nasip olursa

ohh mavi denizde doğuruooooooooooooooooooo hadi bakalım darısı geri kalanların basınaaa

kızlar bebeğim 3 Kasım saat50 de , 51 cm ve 3470 kg olarak dünyaya geldi...yazabildiim kadarıyla anlatayım size olanları...

2 Kasım da akşam 8 de sancılarım başladı... sabaha kadar bekledim.. sonra ılık bi duş aldım ve 8 de hastanedeydik... sancım yeterliydi ama açılmam yoktu... ister yatış yapalım ister eve git.. bi süre sonra gel dediler.. ben eve gelmeyi tercih ettim.. eve geldik... sancılarım gidere şiddetlendi.. o arada kirli olan mutfak dolaplarımı sildim :) akşam sekizde yine hastanedeydik ve açılmam 5 cm olmuştu sancılarımda sıklaşmıştı ama çok ta dayanılmaz değildi bence...hemen yatışım yapıldı ve sancı odasına alındım... iki kişilik sancı odasında te başımaydım... özel doktorumun olması ilginin fazla olmasına yaradı tabi... önce lavman yapıldı... sonra serum verildi aç olduğumuz için... sonra bişeler yaptılar ama sormadım.suyum henüz gelmediği için suyumu patlattılar... suni sancı verdiler mi onu bile blmiyorum.. son 2 saat sancılar gerçekten çok şiddetlendi.. o an bir daha çocuk yapmayacağımı ve annemin 4 çocuğu nasıl normal doğurduğunu düşündüm.. ve sürekli şükrettim... bu arada ağrı kesciler yapıldı.. dr hanıma ne kadar var diye sorduğumda "çok değil tatlım, maksimum yarım saatin var,, bundan sonra sancın geldikçe brirlikte ıkınıcaz"... duyduğum en güzel şeylerden biri buydu :) artık sancılar geldikçe zaten ıkınma isteği duyuyordum ve her seferinde son gücüme kadar ıkındım.. doğum salonuna alındım sonunda ve 3 -4 defa sıkı bir ıkınmayla doğumu tamamladık.... o an muteşem bişey... gülmek , ağlamak,uyumak,bağırmak hepsini birden yapmak istiyorsunuz ama sadece bomboş gözlerle bebeğinize odaklanıyorsunuz.... kızım doğar doğmaz ağladı.. sadece seyrettim bi ağladım bi güldüm... bir süe bekledikten sonra bebeğin eşini çıkarttılar.. bu sırada da acı hissettim ve sonrasında dikişlerin bazılarında... ama bebek yanı başınızd silinirken hiçbiri önemli olmuyor gerçekten.. bu arada kesi attılar ama hiç hissetmedim çünkü ağrı kesici iğne yapıyorlar .. korkmaya lüzum yokmuş...

dikişlerimiz tamamlandıktan sonra odamıza çıktık.. bebeğim hiç yanımdan ayrılmadı.. hep birlikteydik... yanımda eşimin yengesi bir gece kaldı... 4 kasım akşamı evimize geldik.. ben , bebeğim ve eşim... sadece üçümüz evdeyiz.. böylesi çok rahat oldu kızlar.. evin içinde üstsüz bile dolaşıyorum çok sık emzirdiğim için... dikişlerimde arada acı oluyor ama sonuç olarak normal doğum yapmış olmaktan dolayı çok mutluyum.. normal doğumu yapabilecek olan herkese tavsiye ediyorum

size en önemli tavsiyem gögüs ucu kremini mutlaa ama mutlaka doğumdan önce edinin... pişmen olduğum tek şey önceden kullanmamam oldu gerçekten....

komşum çorba ve yanına da tatlı bişeler yapmış getirmiş... şimdi bişeler atıştırayım.. kız uyanıp memiş istemeden...

doğum yapmış olan tüm arkadaşlara hayırlı olsun diyorum....
bu arada kızımızın adı babasının isteğiyle EZGı olacak...

Son düzenleme:
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt ayyy yerimde duramıyorummm çok heycanlıyım asebammmmm
eee kola mı geleceği gün belli daha heyecanlıdır
tamam cevap attım ekledim facede senii
tamam canımm

ee çıkıp gezin biraz sende çokk gezme canım accık gezersiniz
inş. doğum belirtisidir de kurtulursun stresten canım yaaaaa

canım benim Allah bağışlasın oğluşunuu gözün aydın
bravooo sana ilk normal senden geldi alkisalkisalkisalkisalkisalkis
ayy dikişlerin üstüne oturamıyon muu:1shok::1shok:
anaaaa ben ondan tırsiiim zatiii sezeryan mı olsam acep

3900 doğdu 51cm çok ağlıyor az yazıyp kaçıyımm sanada hayırlı doğumlar canımm
maşallah canımm
sağ salim büyütmrk nasip etsin Allahımm

kızlaaar bu arada bombaa
mavi deniz sezeryandaymış eşiyle konuştum akannehir
anaaa berra hanım 3 gün daha dayanamamış mıı
hadee hayırlısıyla gelsinler bareeeeeee
kızlar şekercik yok piyasada bide ayşeon doğurdularmı ya ama ayşenin mutlaka doğurmuş olması lazım günü geçiydi dilmuh gibiydi
ayşeon doğuralı çok oldu canım yaaa
şekerciğinde annesi var diye giremedi belkide

selaaaaaaaammm

teyzoşları kızımla beraber biz geldikk:ecrin_bebek:
maşallah canım yaaa hoşgeldiniz
ne zaman ve nasıl oldu bebişimizzz
nasılsınız yaramaz bi durum yoktur inş.

kızlar kenya yıı arayam mı nosu vardı bende

asebam evet normal şekilde oturamıyorsun canım.. yan oturuyorsun ama dikkat edersek 1 haftaya hiçbişeyimiz kalmıycakkaydirigubbakcemile2

hayırlı uğurlu olsun canım maceran süpperrrrrrrrrrrr bende nasipse normal istiyomda bakalım nasip kısmet artık aallah analı babalı büyütmei nasip eder inşalllah

maşallah canım Allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsinnn
hayırlı olsunn Ezgi kızımızıda bizim yerimize kokla annesiii
neyse normal doğumlar 3 olduu bravoo sanada canımmalkisalkisalkisalkisalkisalkis

asebam evet normal şekilde oturamıyorsun canım.. yan oturuyorsun ama dikkat edersek 1 haftaya hiçbişeyimiz kalmıycakkaydirigubbakcemile2
dikişlerden çok korkuyorum daaaa
hayırlısı olsun diyorumm bakalım hangisi hayırlısıysa Allahım onu nasip etsinn
sonuçta 2sinde de acı çekiyosunnn ama bebişlerimiz için değer

kız nehriver facede o şarkıyı ne diye ekledin 2 gündür kötüydüm zatii
annem gelecek oluyodu pazartesiye kaldı gelmesiii dra gidecekmişş
ağlayıp duruyodum şimdide bu şarkıyı dinleyip dinleyip ağlıyom senin yüzünden :gitme:

ah canım bilsem eklemezdim ama ben oğlumu bu sarkılarla uyutuom sizle paylasam dedimdi opuyorumnanaktan

hayırlı uğurlu olsun canım maceran süpperrrrrrrrrrrr bende nasipse normal istiyomda bakalım nasip kısmet artık aallah analı babalı büyütmei nasip eder inşalllah

maşallah canım Allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsinnn
hayırlı olsunn Ezgi kızımızıda bizim yerimize kokla annesiii
neyse normal doğumlar 3 olduu bravoo sanada canımmalkisalkisalkisalkisalkisalkis

teşekkür ederiz kızlar sağolun

asebam bebeğin kokusu muhteşem bişey gerçekten.... hadi bakalım size de kolay doğumlar diliyorum.. ben kaçar

ah canım bilsem eklemezdim ama ben oğlumu bu sarkılarla uyutuom sizle paylasam dedimdi opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan paylaş tabii canım işte ben duygusal bi haldeyken geldi yaaa
daha çok etkilendimm

teşekkür ederiz kızlar sağolun

asebam bebeğin kokusu muhteşem bişey gerçekten.... hadi bakalım size de kolay doğumlar diliyorum.. ben kaçar
hadi güle gülegit iyice kokla meleğinii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…