hadi yaaa :roflol::roflol::roflol::roflol: aferin kız ona öğretsen yapamaz bu kadarını :roflol::lepi:
canımmmmm ŞenizŞenizŞeniz
allah kolaylık versin bi tanemmmm... heyecanını tahmin edebiliyorum ben de ne yerdeyim ne gökte sanki... elim ayağım hiç tutmuyo... pazar günü nasıl olurum allah bilir... inş güzel bi uyku çekersin bu gece... yarınn da kuzucuğu alınca kucağına tüm sıkıntılar uçup gidicekkkk opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iyi geceler canımkızlar benim yatıp uyumam lazım zira gözlerim yanıyo valla 3 gecedir 2 şer saat uykuyla ayakta duruyom
yarın gelmeye çalışırım gelebilirsem tabe hepicinizi öptüm görüşürüz
ay hadi cnaım heyecan yaptım bak hayırlısıyla,sağlıkla al kucağına bebişini...
napim canım yaa başka türlü içim rahat etmiyoooo
evet canım sabah 8.30 gibi alırlar heraldee
öncesinde bir sürü tetkik yapılacak...
yav 2 gün önce belli oldu aslındaaa ondan haberin olmayabilir...
Allah razı olsun canımmmmhoşbulduk tubişim iyiyim çok şükür bebekte iyi evimize girebildik nihayet
allah razı olsun canım bebeğimde iyi bende iyiyim şükür rabbime
özledinmi nan beni doğru söle bende özledim nan ne yalan diyemkaydirigubbakcemile3
ay kızlar size dua etmeyi unutmadım valla rabbim hepinizi bebesine kavuştursun hayırlısıyla sağlıcakla kucaklarına alsınlar dedim :Saruboceq::Saruboceq:
kızlar benim yatıp uyumam lazım zira gözlerim yanıyo valla 3 gecedir 2 şer saat uykuyla ayakta duruyom
yarın gelmeye çalışırım gelebilirsem tabe hepicinizi öptüm görüşürüz
ayy canım yaaa bizde özlicez senı biliyon demı...saol melekçimmmm
ederim tabiii öncelik sizsiniz :)))
hadi ben kaçtımmmm
çok özleyeceğim siziiiiii
birazzz aaraa vericem amaaa dönücemmm aranızaaa inş....
döndüğümdee sizde doğurmuş olurrsunuzzz artık :))))
öpüyorum hepiniiziiii
iyi gecelerrr....
kızlar ben çıkıyorum
görüşmek üzere hoşçakalın a.s.
Kizlar 38.haftama girdim ama bebek cok hareketli acayipp vuruyor asagi...sizdede oluyormu bu ?Her vurusunda gelecek diye cok endiseleniyorum...akannehirakannehir
Ya kızlar akşam aklıma takıldı isim meselesi cemre koymakla iimi yapıyom bir ara ipek geçti masal geçti ve öyküde geçti içimden hangisi daha güzel önünde hatice var kaynanamın adı onu atmıcam ya eşim cemre istemiyodu ama ben inat olsun diye koyucam dedim ama şimdi acaba doğrumu yapıom diye düşünüyom
cemre güzel bir isim bnce.
masal ve öyküde güzelmiş.kısacası üçünüde çok beğendim ben. a.s
gnydın kıslar ben geldiimm... yaa moralim çok bozuk ellerim ayaklarım şişti iice uyuşuo. çok da kilo aldım. 2 hafta önce doktorda tartıldım 78dim. şimdi tartıldım 82 olmuşum. şoklardayım yaaa :S
bu arada 37. haftadayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?