canım tansiyonun ne alemde ?
2 haftada 5 kg alman mümkün diil şişlik de olduğuna göre kesin ödem yapmıştır....
tansiyonumu ölçmedim bilmiorum doktorda hep normal çıkıodu ama orda kilom da hep normaldi. neyse artık yarın kontrolüm var orda öğrencem nolduunu ama ben de ödeme bağlıorum. normal olmadıının da farkındayım kendimi de kötü hissediorum çünkü. halsizlik ellerimde ayaklarımda uyuşukluk karıncalanma... balon gibi hissediorum kendimi kısacası.. ooff bugün geçse de yarın gitsem doktora(
ayy canım yaa kafan bulanmasın sakın bişey bildiğimden söylemiyorum ama bugün bi tansiyonunu ölçtürsen iyi olur sanki....
kızlar günaydın
eve neti yeni bağlatabildim 40. haftam doldu sanırım doğuran doğurana ama bende hala tık yok
bu gece sabaha kadar düzenli sancılarım oldu 10 dk da bir gece 1 den sabah 9 a kadar sürdü 40 saniye
herşey doğum başlangıcı olduğunu gösteriyodu ama sabah duş aldım kahvaltı yaptım birden kesildi sancılar bu konuda bi bildiği olan var mı ki? Perşembeye kadar fırtlatamazsam suni sancı ile başlatıcak doğumu doktor inş. hayırlısı olur.
Doğuran tüm annelerimize hayırlı olsun sağlıklı hayırlı evlatları olsun inş. darısı bekleyenlerin başına
bide küçük anne ne yaptı çok merak ediyorum ama göremedim :)
bilen varsa yazsın lütfen öpüldünüz...
son günlerin tadını çıkarıyorum kıs gecede hiç uyuyamadım boğazım ağrıyor ilaçta kullanmadım kulaklarıma vurdu ağrıııakannehirakannehirne uykusu bu kız 2.postamı bu uyku kaydirigubbakcemile3:roflol:
inş. hayırlısı ile dogurmustur kızlarr yaaa
kartanesi
benide sabaha kadar agrılarım oldu ara ara yine giriyor bacaklarıma belime
bakalım hayırlısı
ama benim kızımda dolduracak gununu herhaldee
kartanesi bugün heç gelmedi mi yaaa
acep doğurdu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?