2009 Kasm Anneleri

canım tansiyonun ne alemde ?
2 haftada 5 kg alman mümkün diil şişlik de olduğuna göre kesin ödem yapmıştır....

tansiyonumu ölçmedim bilmiorum doktorda hep normal çıkıodu ama orda kilom da hep normaldi. neyse artık yarın kontrolüm var orda öğrencem nolduunu ama ben de ödeme bağlıorum. normal olmadıının da farkındayım kendimi de kötü hissediorum çünkü. halsizlik ellerimde ayaklarımda uyuşukluk karıncalanma... balon gibi hissediorum kendimi kısacası.. ooff bugün geçse de yarın gitsem doktora (

ayy canım yaa kafan bulanmasın sakın bişey bildiğimden söylemiyorum ama bugün bi tansiyonunu ölçtürsen iyi olur sanki....

20 günüm kaldı oglumla gözgöze gelmeye..
37+6 da alıcak belkıde bı gun once bılmıyorum
ama bayram oncesı gelıcek..bana dua edın olurmu kızlar ne olur

aaa kimsecikler yok nerdesiniz kızlarr
cumamız mubarek olsun bakalım
elifim saglıklıca almıssındır inş. kucagına bebişini

ayy banyodaki klozeti kırdım yaaa
iyice sakarlastım yaaaaaaaa

kızlar günaydın
eve neti yeni bağlatabildim 40. haftam doldu sanırım doğuran doğurana ama bende hala tık yok
bu gece sabaha kadar düzenli sancılarım oldu 10 dk da bir gece 1 den sabah 9 a kadar sürdü 40 saniye
herşey doğum başlangıcı olduğunu gösteriyodu ama sabah duş aldım kahvaltı yaptım birden kesildi sancılar bu konuda bi bildiği olan var mı ki? Perşembeye kadar fırtlatamazsam suni sancı ile başlatıcak doğumu doktor inş. hayırlısı olur.
Doğuran tüm annelerimize hayırlı olsun sağlıklı hayırlı evlatları olsun inş. darısı bekleyenlerin başına
bide küçük anne ne yaptı çok merak ediyorum ama göremedim :)
bilen varsa yazsın lütfen öpüldünüz...

sekercik dogurdu mu ne kızlar diyordum annesi geldi de giremiyordur diye ama dogurdu herhal kac gundur sesi solugu cıkmıyo yaaa

slm millet kartanesi hiç gelmemiş doğurdu mu acep
elifsunda kavuşmuştur bebişine ohhh gelsin bebişler
benimde dünden beri kasılmalarım var ama sancı yok hadi hayırlısı bakalıım
öğle uykuma yatmadan bakam dedim

hadi hayırlısı canım sağlıcakla alırsın kucağına bebişini inş.
haa bu arada küçük anne diye bahsettiğin bensem bende beklemedeyim halaaaaakaydirigubbakcemile3

inş. hayırlısı ile dogurmustur kızlarr yaaa
kartanesi
benide sabaha kadar agrılarım oldu ara ara yine giriyor bacaklarıma belime
bakalım hayırlısı
ama benim kızımda dolduracak gununu herhaldee

ne uykusu bu kız 2.postamı bu uyku kaydirigubbakcemile3:roflol:
son günlerin tadını çıkarıyorum kıs gecede hiç uyuyamadım boğazım ağrıyor ilaçta kullanmadım kulaklarıma vurdu ağrıııakannehirakannehir
inş. hayırlısı ile dogurmustur kızlarr yaaa
kartanesi
benide sabaha kadar agrılarım oldu ara ara yine giriyor bacaklarıma belime
bakalım hayırlısı
ama benim kızımda dolduracak gununu herhaldee

doldursun kıs zamanını biliyor onlarzemuszemus

selam kıslaaaar
kartanesinin nosu olan varsa bi mesaj atıversin
elifde almıştır kızını kucağına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…