2009 Kasm Anneleri

aminnnn:Saruboceq:

kıslar bu şekercik nerelerde yaaaa nosu falan yok mu kimsede merak ettim kaç gündür birde wannamı merak ettim yarın suni sancı verilecekti heralde

elifcim gecmiş olsun canım
Allah cabucak sifalar versin

sagol canim..gecicek insallah normal grip iste cekicez mecbur
sen daha doguramadin mi yaa ben önceki gece rüyamda seninle kartanesini dogurtturdum bak onun bu sabah haberini aldim seni bekliyorum ona göre

hosbuldum canim
bogazlarin kötüyse 1 bardak suya tuz at gargara yap aksam ben cok kötü olunca ebeyi aradik o dedi yaptim gercekten bogazimi temizledi gecti:lepi:
biraz mide bulandirici oluyo ama ne var ne yok tuzlu su söküyo

kızlarrr bu son haftalarda doktorum bebişin kilo ve boyunu olcemiyorum dedi net olarak
olcuncede benim bebiş 10 gun onceye gore daha küöük bile cıktı :)
sizde boyle bi durum oldumu
bebişin 3 kilo ustunde olacagına eminim ama ne biliim yinede garşp geldi bana

kıslar bu şekercik nerelerde yaaaa nosu falan yok mu kimsede merak ettim kaç gündür birde wannamı merak ettim yarın suni sancı verilecekti heralde

wanna ugramıs bi ara tebrik etmiş dogum yapanları
sekercigin teli bendede yok yaa
bende merak ediyorum valla

sagol canim..gecicek insallah normal grip iste cekicez mecbur
sen daha doguramadin mi yaa ben önceki gece rüyamda seninle kartanesini dogurtturdum bak onun bu sabah haberini aldim seni bekliyorum ona göre

39+4 olduk bakalım bizdee
pazartesiye kontrolum var tekrar
o zamana kadar dogururum inş.
her an bekle dedi
agrılarım var ara ara bakalım ne olucak
inş. bugunun sabahıa bende alırım kucagıma bebişimi opuyorumnanaktan

face den baktim simdi orayada en son sali girmis yazmis bidaha yok acaba oda mi dogurdu:uhm:

canim artik cok normal zaten ölcümlerde cok yanlis sonuclar verebiliyo takma kafana 3 günün kaldi surda ögreniceksin
boyunu benim doktor en son 20.haftada ölcmüstü oda net degildi, kilosunu da 31,hfatda bakti bidaha bakmadi bacaklari toplu olunca anlasilmiyomus net olarak

niye ölçemiyormuşşş kısss:mymeka:walla benim en son gittiğimde 3550 gr.demişti hatta haftasına görede büyük çıkıyordu
yaaa denedim onuda ama bende birde sinüzit var ikisi birleşince mahvetti valla illa antibiotik kullanmam lazım son günler diye onuda içmek istemedim:sinifsinif:

haklısın canım az kaldı ogrenicez inş.
yaa bebiş büyümese icerde yaptıgı baskıda aynı olur suan yaptıgı baskıyla 10 gun onceki aynı deil valla

hadi inş. bi güsel haberde senden alalııımkaydirigubbakcemile5

kıs salıdan beri yoksa vardır birşey CADIARZU

niye ölçemiyormuşşş kısss:mymeka:walla benim en son gittiğimde 3550 gr.demişti hatta haftasına görede büyük çıkıyordu

:

ne bilim ekrana sıgmıyormus falan öle dedi
tam 3 haftadır bebiş aynı kiloda olurmu kızzz
o zaman sorun var diye almaya calsımaz mı bebişimi
Allah korusun ne biliiim gerci sorun olsa bi sekilde bi yerden cıkardı problem
sükür yok bişi bakalım hayırlısı

yoktur canımm merak etme sen bende son fotosunu istedim sığmıyorki fotoya neresini veriyim dedi:roflol::roflol:sıpacıklar büyüdü vallakaydirigubbakcemile2

benim yine atesim cikiyo galiba üsümeye basladim ilacin etkisi gecti sanirsam
kendinize iyi bakin kizlar benim koca sizi takip edip haberleri bana iletiyo....
hadi öptüm bebisleride sizide

ben geldim kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm çok yoruldum ya çamaşır astım havada sıcak bunaldım belim ağriyiiiii ama yaslandım pc karşısında anacığımı bekliyom

benim yine atesim cikiyo galiba üsümeye basladim ilacin etkisi gecti sanirsam
kendinize iyi bakin kizlar benim koca sizi takip edip haberleri bana iletiyo....
hadi öptüm bebisleride sizide
hadi git dinlen canım kendine ve bebişine çok iyi bakopuyorumnanaktan
ben geldim kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm çok yoruldum ya çamaşır astım havada sıcak bunaldım belim ağriyiiiii ama yaslandım pc karşısında anacığımı bekliyom
ayyy şimdi o çamaşırların birde ütüsü varrrrakannehirakannehirne güzel moral veriyorum dimiiiii:roflol::roflol:
anacığın nereden gelecek
yine tickerlerimiz yok offffffffffffffffff birbirimizi takip edemiyozzzzzzzzakannehir

heee yaaaaÇok üzgünüm çoook

yok kız Allahtan çamaşırlarımda ütülük bişiy yok kocam ütülük bişiy pek giymez ben adapazarındayım anam izmitten gelicek kardeşim anca 3 te çıktı okuldan anca gelirler oyalanmazsan 1saatlik yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…