ay bacıımm hıc sorma zaten bu koca gobekle zor yatıp kalkıyorum
bıde orası acırken kalkıp oturmak ıskence
tuwaletımı yıne raha yapıyomda afedersın temızlerken cokkk acıyo
ıslak mendıl bı nebze daha ıyı
kuru pecete daha cok acıtıyo..
ayaklarım hep patıklı ama demekkı alıyorum sogugu
acısı agrısı coka rttı ıste dun dayanamadım doktorda aldım solugu
allahım yardımcımız olsunŞeniz
elifcim gecmiş olsun canım
Allah cabucak sifalar versin
itek .!.:hoşgelmişsen sattaşım bende hastayım valla boğazım kulaklar öldürüyor beniiii görümcem zencefil dene dedi antibiotik etkisi varmış akşam kociş getirsinde deneyem bariii
bende diyorum hasta hasta doğuma gitmeyem bariii diyeee
kıslar bu şekercik nerelerde yaaaa nosu falan yok mu kimsede merak ettim kaç gündür birde wannamı merak ettim yarın suni sancı verilecekti heralde
sagol canim..gecicek insallah normal grip iste cekicez mecbur
sen daha doguramadin mi yaa ben önceki gece rüyamda seninle kartanesini dogurtturdum bak onun bu sabah haberini aldim seni bekliyorum ona göre
kıslar bu şekercik nerelerde yaaaa nosu falan yok mu kimsede merak ettim kaç gündür birde wannamı merak ettim yarın suni sancı verilecekti heralde
canim artik cok normal zaten ölcümlerde cok yanlis sonuclar verebiliyo takma kafana 3 günün kaldi surda ögreniceksinkenya .!.:kızlarrr bu son haftalarda doktorum bebişin kilo ve boyunu olcemiyorum dedi net olarak
olcuncede benim bebiş 10 gun onceye gore daha küöük bile cıktı :)
sizde boyle bi durum oldumu
bebişin 3 kilo ustunde olacagına eminim ama ne biliim yinede garşp geldi bana
niye ölçemiyormuşşş kısss:mymeka:walla benim en son gittiğimde 3550 gr.demişti hatta haftasına görede büyük çıkıyordukızlarrr bu son haftalarda doktorum bebişin kilo ve boyunu olcemiyorum dedi net olarak
olcuncede benim bebiş 10 gun onceye gore daha küöük bile cıktı :)
sizde boyle bi durum oldumu
bebişin 3 kilo ustunde olacagına eminim ama ne biliim yinede garşp geldi bana
yaaa denedim onuda ama bende birde sinüzit var ikisi birleşince mahvetti valla illa antibiotik kullanmam lazım son günler diye onuda içmek istemedim:sinifsinif:sagol canim..gecicek insallah normal grip iste cekicez mecbur
sen daha doguramadin mi yaa ben önceki gece rüyamda seninle kartanesini dogurtturdum bak onun bu sabah haberini aldim seni bekliyorum ona göre
hosbuldum canim
bogazlarin kötüyse 1 bardak suya tuz at gargara yap aksam ben cok kötü olunca ebeyi aradik o dedi yaptim gercekten bogazimi temizledi gecti:lepi:
biraz mide bulandirici oluyo ama ne var ne yok tuzlu su söküyo
canim artik cok normal zaten ölcümlerde cok yanlis sonuclar verebiliyo takma kafana 3 günün kaldi surda ögreniceksin
boyunu benim doktor en son 20.haftada ölcmüstü oda net degildi, kilosunu da 31,hfatda bakti bidaha bakmadi bacaklari toplu olunca anlasilmiyomus net olarak
hadi inş. bi güsel haberde senden alalııımkaydirigubbakcemile539+4 olduk bakalım bizdee
pazartesiye kontrolum var tekrar
o zamana kadar dogururum inş.
her an bekle dedi
agrılarım var ara ara bakalım ne olucak
inş. bugunun sabahıa bende alırım kucagıma bebişimi opuyorumnanaktan
face den baktim simdi orayada en son sali girmis yazmis bidaha yok acaba oda mi dogurdu:uhm:
canim artik cok normal zaten ölcümlerde cok yanlis sonuclar verebiliyo takma kafana 3 günün kaldi surda ögreniceksin
boyunu benim doktor en son 20.haftada ölcmüstü oda net degildi, kilosunu da 31,hfatda bakti bidaha bakmadi bacaklari toplu olunca anlasilmiyomus net olarak
niye ölçemiyormuşşş kısss:mymeka:walla benim en son gittiğimde 3550 gr.demişti hatta haftasına görede büyük çıkıyordu
:
ne bilim ekrana sıgmıyormus falan öle dedi
tam 3 haftadır bebiş aynı kiloda olurmu kızzz
o zaman sorun var diye almaya calsımaz mı bebişimi
Allah korusun ne biliiim gerci sorun olsa bi sekilde bi yerden cıkardı problem
sükür yok bişi bakalım hayırlısı
inş. tatlım
sen enesi tam ne zaman almıstın kucagına
hadi git dinlen canım kendine ve bebişine çok iyi bakopuyorumnanaktanbenim yine atesim cikiyo galiba üsümeye basladim ilacin etkisi gecti sanirsam
kendinize iyi bakin kizlar benim koca sizi takip edip haberleri bana iletiyo....
hadi öptüm bebisleride sizide
ayyy şimdi o çamaşırların birde ütüsü varrrrakannehirakannehirne güzel moral veriyorum dimiiiii:roflol::roflol:ben geldim kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm çok yoruldum ya çamaşır astım havada sıcak bunaldım belim ağriyiiiii ama yaslandım pc karşısında anacığımı bekliyom
yine tickerlerimiz yok offffffffffffffffff birbirimizi takip edemiyozzzzzzzzakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?