slm kızlar nabersiniz kartanesiyle görüşen var mı
kızı ve kendi nasılmışş
bende merak ediyorumslm kızlar nabersiniz kartanesiyle görüşen var mı
kızı ve kendi nasılmışş
ulennn bu kk nında tadı kalmadı haaa herkes doğurdu çekildi ininekaydirigubbakcemile3
ben tamamen kaçarım heraldekaydirigubbakcemile3bende merak ediyorum
haklısın valla sonra onlar gelicek biz kacıcaz :)))
üst kattaki komsum kokan bişi yapmıs
ayy yapılmazki amaaaa
o kadar aramıyorum ama güzel geldi kokusu simdi
insan eccük getirir dimi
kıs sorma benim alt komşumda kilisliiiii
bi yemekler yapıyor ben yukarda yalanıp duruyorum:roflol::roflol:
önceden hep getirirdi eee o da bıktı tabiii ne yapsın:roflol::roflol:
kızlar şimdi facede gördüm... kartanesi doğurdu muuuuuuuuuuu hihoyyythihoyyythihoyyyt
ne zaman olmuş nasıl olmuş delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
yok kıs hiçbir yerde yok komşuluk binada 4 daire var herkes kendi alemindeeebizim burda komsuluk yok kızz
ben götürünce tabagı getirirler ama kendileri getirmezler
aman napayım
bi karsı komsumla öyle alısveris yaparız sadece
kızlar şimdi facede gördüm... kartanesi doğurdu muuuuuuuuuuu hihoyyythihoyyythihoyyyt
ne zaman olmuş nasıl olmuş delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
unicim heyecanlı mısın kusum
ayy böyle gununu bilince cok heyecanlı valla
2 gun sora kavusacaksın melegine Allahın izniyle
öle artık yaaayok kıs hiçbir yerde yok komşuluk binada 4 daire var herkes kendi alemindeee
:
hem de nasılll ... bi sakarlaştım ki sorma :))) elim ayağım hiç tutmuyo...
bi de ruh halim çok tuhaf..bu sabah kalktım durup dururken ağlamaya başladım eşim noldu diyo bilmiyorum diyorum...ayy çok tuhaftı....
aa bi de bu gece rüyamda asyanla seni gördüm...bembeyaz giyinmişti ağzı burnu minicik çok tatlıydı opuyorumnanaktan
ayy canımmmm yaaa...neyse beklediğine deydi bari normal doğurdu.... alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ben de dr.a gittim bugün son kez...nst ye girdim... pzt. sabah 8 de kavuşucaz inş.... opuyorumnanaktan
bişey anlatıyım da gülün...biraz önce kayınvalidem aradı diyoki hastaneye giderken yanına yedek bi kuş tüyü yastık daha al...neden dedim...e Can (eşim) da kalıcak ya senle refakatçilere bi tane yastık veriyolar dedi koptummmmm ....:roflol: kadın oğlunun 2. yastığının derdinde :roflol::roflol::roflol: annelik böle bişey demekki herkes kendi yavrusunun derdinde :)))
:roflol::roflol:tövbe yarabbim yaaa böyle kaynanam olsa valla hiç çekemem heraldeÇok üzgünüm çoookkıs bu gacı bebiş sana benzerse kıskanırdaaaaakannehirakannehirayy canımmmm yaaa...neyse beklediğine deydi bari normal doğurdu.... alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ben de dr.a gittim bugün son kez...nst ye girdim... pzt. sabah 8 de kavuşucaz inş.... opuyorumnanaktan
bişey anlatıyım da gülün...biraz önce kayınvalidem aradı diyoki hastaneye giderken yanına yedek bi kuş tüyü yastık daha al...neden dedim...e Can (eşim) da kalıcak ya senle refakatçilere bi tane yastık veriyolar dedi koptummmmm ....:roflol: kadın oğlunun 2. yastığının derdinde :roflol::roflol::roflol: annelik böle bişey demekki herkes kendi yavrusunun derdinde :)))
öle artık yaaa
bende yaramazlık yaptım bugun klozetin kapagını kırdım
doguma yakın boyle duygular normal herhalde bende gerginim canım
sen bide zamanını biliyosun yaa ondanda gerildin iyice herhalde Allah hayırlısıyla kuvustursun canım meleginle inş. :Saruboceq:
ayy kız biri daha gormustu beni ruyasında
bu gece bende mi dogurucam ne delikafadulden
hadi bakalımmm senden bekliyoruz haberleri bak habersiz bırakmaaaaaayerimseniben
hee bu arada nasıl becerdin kıs kapağı kırmayı:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?