2009 Kasm Anneleri

ya ozaman ben çok giydiriyom yani ilk doğduğundan beri böle
artık 48günlük uyanıncada üzerimize yelek alıyoruz
anneme sordum atleti çıkarayım artık die yok dedi
ne yapsamki çocuk lahana gibi

bende bı zıbın bı cıtcıtlı tulum bıde ust gıydırıyorum
kalkınca yataktan uzerımıze pıke yada hırka alıyoz
altına bı tulum bı coreap
erkek cocugu pek sewmez sıcagı derler emme
uzuyunce mecbur gıydırıyoz

mınık kelebegım uyuyor sımdı uyanır
altınıa cıp hawalandırcam
pişigi iyi olmalı yoksa pırt yapınca bıle acıyo
bıde cok masum ya
uyurkende ayrı bı guzellesıyor bu melekler
allah kımseyı mahrum etmesın bu duygudan

uyudu. 10 dakikalik bi saadet yasiyam dedim, kiprasiyo. onuda yasayamiycam anlasilan.akannehir

bacım sende ıkı ccocuk wardı demı
anam nasıl bas edılıyor ben cokmu becerıksısım acep bırınle bas edemıyom
şaftım kaydı yawlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

yok kız gecesi gündüzü karışmış
ben gündüzleri uyuyom çoğu zaman
genelde sabahları uyuyom
ıkındıkça uyanıyo o yüzden çok sık uyanıyom daha kötü oluyo yaa

iyiymis o zaman, bundan sonra uyku meleklerini krispiye yolliycam.kaydirigubbakcemile3

bacım sende ıkı ccocuk wardı demı
anam nasıl bas edılıyor ben cokmu becerıksısım acep bırınle bas edemıyom
şaftım kaydı yawlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

canim benim oglus 9 yasinda. bana bi zarari yok, cogu isini kendi goruyor. onune sadece bir yemek koymam gerekiyor.

ama ben sana gecende yazdim. sen beceriksiz degilsin, sadece benim ilk bebegimde yasadiklarimi yasiyorsun. ilkinde insan sudan cikmis balik gibi oluyor. bogure bogure agladigimi bilirim ama zamanla geciyor.

bende ailemden uzagim, en zoruda o iste.mafoldumben

bu arada oglusun kizamigi daha iyidir insallah. bide pisik eklenmis onun ustune. gecsin rahatlar yavrucuk. kiyamam hicbirine ya.opuyorumnanaktan

bu arada oglusun kizamigi daha iyidir insallah. bide pisik eklenmis onun ustune. gecsin rahatlar yavrucuk. kiyamam hicbirine ya.opuyorumnanaktan

kızamıgı gectı sayılırıda pişik cok fena olmus
yazık bunlara ya
walla dun bende o dedıgınde agladım yılbasında ole gırdık bebegımle:lepi:laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

selam kızlar nasılsınız? kuzumu yıkadık uyuyo şimdi çok şükür. dün doktora gittik kilosunu ölçtürmeye.doktorumuz 1 haftada en az 150 gr alması lazım demişti. ama benim kızım sadece 50 gr almış. mecburen mamaya başladık. günde 4 kez mama vericem aralarda da ben emzircem. üzüldüm ya ben 6 ay sadece emzirmek istiyodum ama 2 ay da sadece 1 kilo alınca mecbur kaldım

kızamıgı gectı sayılırıda pişik cok fena olmus
yazık bunlara ya
walla dun bende o dedıgınde agladım yılbasında ole gırdık bebegımle:lepi:laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

bende cok agladim zamaninda. simdi ogluma bakip ne zaman buyudu bu kadar diye agliyorum.senağlama

neyse gidim iki lokma birseyler yapayim. ara ara bakarim.

canım benım uzulme
sen yınede sık sık emzır bol su ıc
bende senın gıbı uzuluyordum gercı sutum yetıyo ama her bebek 6 aydan sonr aılla baslıyo ek gıdaya
uzulme stres yok saglık olsun:1hug:

hic uzulme ya, emzirmek tabiki guzel ama ben hic uzulmem boyle bi durumda. belkide doymadigi icin huzursuz oluyordu senin kuzu. belki sende rahatlarsin.

kımse yokmııı
kuzum uyandı 2 saat uyudu nıhayet gunlerdır altını actım bakım yaptım ama cok agladı yaaa
emdı sımdı memefe sızdı

bu benım paşammm gazlı pasa sayfa ucarsa kusura bakmayın ayar cekemedım

mamamı yedim geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

kız senin minik kuş sana benziyo sanki gözler falan
maşallah

bende mamamı yedım geldım
ohhh doydum sukur ya
kaynanamdan yemek getırttım ee o kaaaa olsun demı
bana benziii demı dılos sagol canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…