ya ozaman ben çok giydiriyom yani ilk doğduğundan beri böle
artık 48günlük uyanıncada üzerimize yelek alıyoruz
anneme sordum atleti çıkarayım artık die yok dedi
ne yapsamki çocuk lahana gibi
uyudu. 10 dakikalik bi saadet yasiyam dedim, kiprasiyo. onuda yasayamiycam anlasilan.akannehir
yok kız gecesi gündüzü karışmış
ben gündüzleri uyuyom çoğu zaman
genelde sabahları uyuyom
ıkındıkça uyanıyo o yüzden çok sık uyanıyom daha kötü oluyo yaa
bacım sende ıkı ccocuk wardı demı
anam nasıl bas edılıyor ben cokmu becerıksısım acep bırınle bas edemıyom
şaftım kaydı yawlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
bu arada oglusun kizamigi daha iyidir insallah. bide pisik eklenmis onun ustune. gecsin rahatlar yavrucuk. kiyamam hicbirine ya.opuyorumnanaktan
kızamıgı gectı sayılırıda pişik cok fena olmus
yazık bunlara ya
walla dun bende o dedıgınde agladım yılbasında ole gırdık bebegımle:lepi:laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
selam kızlar nasılsınız? kuzumu yıkadık uyuyo şimdi çok şükür. dün doktora gittik kilosunu ölçtürmeye.doktorumuz 1 haftada en az 150 gr alması lazım demişti. ama benim kızım sadece 50 gr almış. mecburen mamaya başladık. günde 4 kez mama vericem aralarda da ben emzircem. üzüldüm ya ben 6 ay sadece emzirmek istiyodumama 2 ay da sadece 1 kilo alınca mecbur kaldım
selam kızlar nasılsınız? kuzumu yıkadık uyuyo şimdi çok şükür. dün doktora gittik kilosunu ölçtürmeye.doktorumuz 1 haftada en az 150 gr alması lazım demişti. ama benim kızım sadece 50 gr almış. mecburen mamaya başladık. günde 4 kez mama vericem aralarda da ben emzircem. üzüldüm ya ben 6 ay sadece emzirmek istiyodumama 2 ay da sadece 1 kilo alınca mecbur kaldım
dılosum ordamısınnn
mamamı yedim geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
kız senin minik kuş sana benziyo sanki gözler falan
maşallah
bu benım paşammm gazlı pasa sayfa ucarsa kusura bakmayın ayar cekemedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?