2009 Kasm Anneleri

kızlar herkese günaydın ben sizlere bişi soracağım dün gece ve geçtiğimiz hafta bir gece duru çok korktu ben ilk defa bir bebeğin böyle korktuğuna şahit oluyorum hani bebekler korkar ağlar yada korkunca böle bi irkilir zıplarya bu öyle bir şey değildi bu nu size nasıl anlatayım bilemiyorum ama şöyle söyleyeyim
hani biri sizi boğmak ister can havli ile avazınızın çıktığı kadar bağırırsınız ya öyle düşünün Duru öyle bir çığlık attı aynı büyük insan gibi allahım o an delirdim tansiyonum düştü gözlerim karardı yavrum bir anda çığlığı basınca hemde derin bir uykudaydı bebeğim böyle korkmasına ne sebep oluyo elim ayağım tir tir titredi hemen kucağıma kaptım sarıldım sımsıkı optüm okşadım kokladım meme verdim Duruda benım gibi korkudan ttriyodu kızlar ne olur bişi söleyin neden olur bu dualar okudum kızıma rahatlasın diye inanın gecenin bir yarısı delirmiş gibi beşiğini boşalttım allahım aklıma kötü kötü şeyler geldi biri beşiğine bişeymi koydu diye tövbe tövbe ne yapmam gerekiyo kızlar ya :sinifsinif:

canım ya çocuklarda olur bazen nas felak sürelerini 7 şer defa oku ayetel kürsü okuyup yüzüne üfleseydin

ayy kıyamam meleğim yaaa
canım ben hiç bilmiyom valla ama benimki irkiliyo sadece o normal diye biliyom
ama durumun korkması acaba tıkandımı uyurken

ay kıyamam duruma ya geçmiş olsun canım sen iyi düşün de iyi olsun cnm
tek yapman gereken dualarını okuman.allah nazarlardan korur cnm
bende bir kere korkusuna şahit olduydum ama üzerine kıyafetini koydum du soğuk geldi herhalde
çıplakt ıçünkü gözleri döndü çığlık attıydı o zmn bende çok korktuydum
şimdi çok dikkat ediyom cnm

slm kızlar bizde karma asımızı olduk inş. ates falan yapmaz kusuma yaaa öyle uyuyo minigim halsiz düştü 3 tane iğneden

canım maşallah ipek böcüğüme sanırım düzene giriyo uykusu
ya bol bol c vitamini tüketmeye çalış
ıhlamuruda şeker yerine bal ie tatlandır canım olurmu

kıs o zaman ben size geleyim hemen ay ne zaman gelsem acaba ipek böcüğümün 40 da cıktı artık gelebülürüm :lepi:
kıs aslında yarın izin günüm ama kaydirigubbakcemile3

canım ya çocuklarda olur bazen nas felak sürelerini 7 şer defa oku ayetel kürsü okuyup yüzüne üfleseydin

canım ya hemen akşam onlarıda okuyayım gidince

kenyacım geçmiş olsun tatlım
ayy inşallah yapmaz yaa herkese yapmıyomuş çünkü
uyusun yavrum benim. tabi canı yanmıştır asyamızın neyse en kötü aşıyı atlattınız çok şükür
bizde pzrt gidecek kısmetse

slm kızlar bizde karma asımızı olduk inş. ates falan yapmaz kusuma yaaa öyle uyuyo minigim halsiz düştü 3 tane iğneden

ayy yavruuuuum inşallah ateşi çıkmaz canım
bşzde akşama gitcez aşıya
bide rota virüs aşısı var bugün bide kontrol

ayy kıyamam meleğim yaaa
canım ben hiç bilmiyom valla ama benimki irkiliyo sadece o normal diye biliyom
ama durumun korkması acaba tıkandımı uyurken

ya canım normalde Duruda irkiliyo ama işte bu cok farklıydı bende cok korktum o yuzden.
tıkanınca hemen anlıyorum ben zaten uyku cok hafif uykusunda ıh bıle dese gözlerımı acar bakarım ona

ay ne bılım zeytınım ya o an aklıma inan neler geldi eşimde napıyosun sen dyip durdu başımda

canımcım nazara gelmiştir fıstık bol bol oku
bide başucuna minik kuran varsa onu koy yada yasin kitaplarından

ayy kociş dün bi tane balon gibi bişey almış sünger bob un böyle uzun bişey çıngıraklı
benim oğlum hem ıkınıyo hem ona gülüyo ahanda şimdi ağlıyo ona bakarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…