kızlar herkese günaydın ben sizlere bişi soracağım dün gece ve geçtiğimiz hafta bir gece duru çok korktu ben ilk defa bir bebeğin böyle korktuğuna şahit oluyorum hani bebekler korkar ağlar yada korkunca böle bi irkilir zıplarya bu öyle bir şey değildi bu nu size nasıl anlatayım bilemiyorum ama şöyle söyleyeyim
hani biri sizi boğmak ister can havli ile avazınızın çıktığı kadar bağırırsınız ya öyle düşünün Duru öyle bir çığlık attı aynı büyük insan gibi allahım o an delirdim tansiyonum düştü gözlerim karardı yavrum bir anda çığlığı basınca hemde derin bir uykudaydı bebeğim böyle korkmasına ne sebep oluyo elim ayağım tir tir titredi hemen kucağıma kaptım sarıldım sımsıkı optüm okşadım kokladım meme verdim Duruda benım gibi korkudan ttriyodu kızlar ne olur bişi söleyin neden olur bu dualar okudum kızıma rahatlasın diye inanın gecenin bir yarısı delirmiş gibi beşiğini boşalttım allahım aklıma kötü kötü şeyler geldi biri beşiğine bişeymi koydu diye tövbe tövbe ne yapmam gerekiyo kızlar ya :sinifsinif:
kızlar herkese günaydın ben sizlere bişi soracağım dün gece ve geçtiğimiz hafta bir gece duru çok korktu ben ilk defa bir bebeğin böyle korktuğuna şahit oluyorum hani bebekler korkar ağlar yada korkunca böle bi irkilir zıplarya bu öyle bir şey değildi bu nu size nasıl anlatayım bilemiyorum ama şöyle söyleyeyim
hani biri sizi boğmak ister can havli ile avazınızın çıktığı kadar bağırırsınız ya öyle düşünün Duru öyle bir çığlık attı aynı büyük insan gibi allahım o an delirdim tansiyonum düştü gözlerim karardı yavrum bir anda çığlığı basınca hemde derin bir uykudaydı bebeğim böyle korkmasına ne sebep oluyo elim ayağım tir tir titredi hemen kucağıma kaptım sarıldım sımsıkı optüm okşadım kokladım meme verdim Duruda benım gibi korkudan ttriyodu kızlar ne olur bişi söleyin neden olur bu dualar okudum kızıma rahatlasın diye inanın gecenin bir yarısı delirmiş gibi beşiğini boşalttım allahım aklıma kötü kötü şeyler geldi biri beşiğine bişeymi koydu diye tövbe tövbe ne yapmam gerekiyo kızlar ya :sinifsinif:
günaydın kızlar
sağol canım, bebiş nasıl :ecrin_bebek:günaydın özlemcim
tamam canım acelesi yok doyur fıstığımıkekik yağı
biberiye yağı
tatlı badem yağı
birtane daha vardı bakmam lazım ipek emişiyo şimdi .yazarım sana bir ara
sağol canım, bebiş nasıl :ecrin_bebek:
kıslar 3.aydamıyım neeeeeekafamçokkarıştı
kızım dün 1 de uyudu 5.5 da uyandı emip yattı
8.30 kalktı tekrar emdi uyudu hala da uyuyo
bende banyomu yaptım yemeğimi yaptım
ama en kötüsü de grip oluyorum mafoldumben
hemen ıhlamur kaynattım içine de bulduğum tüm şeyleri attım içtim
biz peki ilaç kullanamıyacakmıyız
kızıma geçmemesi lazım ya
sütümden de geçermi
dünden beri koklamıyom bile kızımıakannehir
yardım edin kızlar nasıl geçirirm bu gripi
bu arada dün emzik çalışması da iyi sonuç verdi bugüne bağlı bugünde alırsa tamamdır :lepi:
biberiye tek başına kullanılmıyo
tatlı badem yağı karıştırıp öle sürülüyo
bende o formül var ben tüm malzemeleri aldıydım sonra hamiş olduğumu öğrenince yapamadım kaldı öle
bende kızım normal yaşama döndürsün beni deniycem
karakız havuçlu tarçınlı keki ben iyi yaparım gızzzz
bende yersin okadar uzağa gidilmezlülülülülülü
canım ya çocuklarda olur bazen nas felak sürelerini 7 şer defa oku ayetel kürsü okuyup yüzüne üfleseydin
sağol canım, bebiş napıyogünaydınopuyorumnanaktan
geçmiş olsun canım, biz de haftaya olacağızslm kızlar bizde karma asımızı olduk inş. ates falan yapmaz kusuma yaaa öyle uyuyo minigim halsiz düştü 3 tane iğneden
slm kızlar bizde karma asımızı olduk inş. ates falan yapmaz kusuma yaaa öyle uyuyo minigim halsiz düştü 3 tane iğneden
ayy kıyamam meleğim yaaa
canım ben hiç bilmiyom valla ama benimki irkiliyo sadece o normal diye biliyom
ama durumun korkması acaba tıkandımı uyurken
ay kıyamam duruma ya geçmiş olsun canım sen iyi düşün de iyi olsun cnm
tek yapman gereken dualarını okuman.allah nazarlardan korur cnm
bende bir kere korkusuna şahit olduydum ama üzerine kıyafetini koydum du soğuk geldi herhalde
çıplakt ıçünkü gözleri döndü çığlık attıydı o zmn bende çok korktuydum
şimdi çok dikkat ediyom cnm
slm kızlar bizde karma asımızı olduk inş. ates falan yapmaz kusuma yaaa öyle uyuyo minigim halsiz düştü 3 tane iğneden
ya canım normalde Duruda irkiliyo ama işte bu cok farklıydı bende cok korktum o yuzden.
tıkanınca hemen anlıyorum ben zaten uyku cok hafif uykusunda ıh bıle dese gözlerımı acar bakarım ona
ay ne bılım zeytınım ya o an aklıma inan neler geldi eşimde napıyosun sen dyip durdu başımda
canımcım nazara gelmiştir fıstık bol bol oku
bide başucuna minik kuran varsa onu koy yada yasin kitaplarından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?