2009 Kasm Anneleri

kız yani sabah kalkınca bi buçuk saat uyanık bi buçuk saat uyku iyiymiş
benimkinin ne zaman uyanacağı belli olmuyoki
bazen azcık bazen fazla uyuyo dur bakaluım ben şunu bi deneyem

işte onu bi düzene sokmak lazımmış ama ben de aynı durumdayım mesela geçen hafta pts ve salı saatleri yazdım inanamadım iki gün de aynı saatlerde uyuyup uyandı kadının dediği programa uydu ama ondan sonra bi koptu gündüz hiç uyumadı nerdeyse
gaz maz olunca işler değişiyo işte :gitme:

abuuu ege nerde pekiii :roflol:
benim her gece uyuyan kızım geçen bi iş çevirek dedik bi uyumadı uyumuş gibi yapıp bizi madara etti :roflol:

bu düzen işi zor desene
ama ben başlayayım<

ne etmeye gettiler nan aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

benim her gece uyuyan kızım geçen bi iş çevirek dedik bi uyumadı uyumuş gibi yapıp bizi madara etti :roflol:

nan selcen bu duruma tracy teyze el atmamışmı
yani bi iş çevirecek olsak ne atcez açıkladımı gııııııı
:roflol::roflol::roflol::roflol:
bence beroşun size bi cevabuydı beni tracy teyzeynen kanduramazsınız:roflol::roflol::roflol:

du bakem vardır belki diğer sayfalarda :roflol: :roflol:
nan zaten tracynin yöntemi tutarsa bebe aşam 7den sabah 7ye kaa uyuyo ee sen ne istersen yap dii o arada :roflol:
aaayyy fena sardım ben bu tracy teyzeme:roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ege uyuyo ama kıp kıp heran kalcam diiy yaneee kaydirigubbakcemile3:1ninca:
bizim siftahımız yok nan daaaa -tatlicadiarzu-

ne etmeye gettiler nan aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

amaan yanlız kodlar akıllarıncaaa laelaelaelaelae

nettin gııı 3 saat bebek uyanık dururmu heç

baaak ben tracy teyzeymişim haberin yok bacım:roflol::roflol:
det nan seni bildim bileli furkan ayanda uyutmaya çalışıydın bikerem:mymeka:
ohooooo benimki 1 saat falan uyanık kalmıyo saatlerce kalıyo dur deneyem işe yararsa alam bende

ben alam olmazsa

oyyyy benimki 1 saat değil saatlerce ayakta
peki gece uykuları nasıl uyuyomu gündüz uyuyunca
kartanem acıklamışsın zattın cnm aynen öle gündüz az uyudu gece uyur diye bir şey yok biz yanlış biliymişiz
gündüz iyi uyursa gecede o denli iyi uyurmuş
rutin düzen diyyy yani tracy
bencede gaz olunca rutini uygulamak zor
onda bile rutine uyun diy gerekirse 10 dk uyusun zamanı gelince kaldırın diyohaoldumsmile
aaayyy fena sardım ben bu tracy teyzeme:roflol::roflol:

nan bütün gün tracy konuşup durmuşuz wannamda sıkıldı kaçtı kaydirigubbakcemile3
hadi fatom 3.bebeyi bari kipatla büyüt

nan bide anlayışlı koca lazım
uyuyan kızımı uyandırdı ya sesiylen akannehir
surat yaptım diye kızdı o da surat yaptı öbür odada tv seyrediy şimdi offfff

edoş nan hala yapmadınızmılmaz:
biz 3.şiftahı yaptık
gerçi şiftahlıktan çıktı ama hala dar geliy ya canım acıyo valla
ne biçim doğum yaptık ayol hani rahim genişlerdi daha da daralmış yawwww:kedi:
4.olcek ben hala korkumeyvahedigeldismile

korkunun ecele faydası varmı canlarım kaydirigubbakcemile3
ya kızlar ilişki sonrasında abdest almadan bebeğin yüzüne bakılmazmış hadi emzirmemyi anladımda
yavrum ağlarsa ne yapcam dışardan adammı bulucaz bebek bakmaya
bu konuda bilgi sahibi olan varmı :uhm:

nan bende koca bebek çıkınca folloş olcak saniidim nasıl iş annamadıımm nerdeyse tamamen kapancamıış tracy ne dii gıı bu konuda :roflol:

selam kıslarrrrrrrr
nan tracy mannakları siziiiiii elin kavur karısı ne dese yapisiizz
kaynananız bişe yap dese kıyamet kopartırsınız demiii kaydirigubbakcemile3
ya hikaye bunnar bacım o tracy dirilse gelse özge onu tekrar mezara kor valla 5 dakkada delikafadulden

yok canım geçen destna dediydi göğsünü yıkayıp emzirebiliyomuşun abdest alana kadar zor durumda kalırsan ee bu durumda yüzüne de bakabilirsin

üçüncü bebeğe kaa zati tracy nin kendisi olurum ayol:roflol::roflol:

kaynanam tracy olsaydı hayatta yapmazdım gelip bi de size şikayet ederdim kadın rutin dii deli mi ne derdim :roflol: :roflol:
kaynanam kundak yap sar dese kundaklamam emzik ver dese evdeki emzikleri atarun :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…