bu tracy bebelieri sınıflandırmıış taammıı
ilk başlarda okuduydum benimki melek bebekti o zamanlar
kendi kendine uyuyodu falan meğer o zaman daha hayattan bihabermiş de ondaan
şimci bi daha baktım hareketli bebek olmuş
nazlı var huysuz var melek var hareketli var kitap bebek var bi de
amanıınn hareketliler hemen sıkılilermiş ööle aynı yerde duramıyolarmışsonra da çok uyarılınca olan oluyomuş ahanda bizimki akannehir
bi de öfke krizine girdinmi zor durduruyomuşun sanırım benim son zamanlarda yaşadığım olay buu anam nasıl sinirli eli ayağı titriyo kucağımda yatay pozisyona bilem getiremiyom
kar yağıyooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrhihoyyythihoyyyt
maşallaaahbenimki de şimdilik melek bebek galibaa sürekli uyuyo çünkü.... gündüzleri uyumuyodu oda düzeld,i şimcikkk şükürrr....ama ilk zamanlar zombi gibiydim.
bayanssulusmile
slm kızlar napıyosunuz???
oofff içim şişti bugün temizlik vardı bi de annemle babam geldiler...benim kız 5 dk uyumadı... halbuki son 2-3 gündür ne güzel düzene girmiştikannem gelince seviniyorum evde patlıyorum tek başıma diye ama o gelince de herşey alt üst oluyo..bişey söylesem darılıyo .. yaptığım şeyi anlatmaya çalışıyorum uygulamaya izin vermiyo öyle olmaz böyle olmaz...sonra işler sarpa sarınca sen bildiğin gibi yap vs diyo...ayy bayılıcam yaaa.... ((
zaten pazar gününden mahfolmuş durumdayım hala kendime gelemedim... benim eski iş yerinden arkadaşlar geldi...3 tane erkek çocuk vardı biri 10 biri 3 biri de 2 yaşında.. evi talan ettiler... ! bağrış çağrış kıyamet koptu...anneleri de bi kere yapma demedi !! en sonunda benim koca kardeşini çağıırdı asyayı kendi odasına koyduk amcasını da başına nöbetçi diktik...yavrum neye uğradığını şaşırdı...bu yaşıma akdar hiç böyle şey görmemiştim...
kaç gündür de evdeyim...güya bu akşam dışarı çıkıcaktık şimdi de kar bastırdı o da yattı... sinirlerim bozuldu galiba herşey gözüme batıyo...şimdi babam çay kaşığıyla ses yapıyo asyanın dikkatini çekmek için ona bile tahammül edemiyorum...ooofffffffffff((((((
daha yeni mi yağıyo kıs burda yerler bi karış kar oldu !!!
maşallaaah
ayyyy uniiimmm tahmin edebiliyom yaaa
benim de bi düzenim vardı annem bebeiş ağlayınca aç heralde bi emzir diyo ben biliyom aç olmadıını ama bu sefer de içime kurt düşüyo emzirmeye çalışıom bu sefer fıstık ağlıyo falan en sonunda da sen bildiini yap diyolar olan oluyo ama akannehir
bi de o çocuk olayı çok kötü yaa
neden anneler dur demiyosaaa
bize de geçen geldiler küçük bi çocuk ben berayı uyutmaya çalışıom dalıyo odaya akannehir annesi de bi gel otur demiyooo
ayy sorma selom yaa valla ağlıycam zor duruyorum(( suratım beş karış ... sonra da gidince üzülüyorum öyle yaptım diye ama uğraşan ben oluyorum... napıcağımı şaşırdım....
slm kızlar napıyosunuz???
oofff içim şişti bugün temizlik vardı bi de annemle babam geldiler...benim kız 5 dk uyumadı... halbuki son 2-3 gündür ne güzel düzene girmiştikannem gelince seviniyorum evde patlıyorum tek başıma diye ama o gelince de herşey alt üst oluyo..bişey söylesem darılıyo .. yaptığım şeyi anlatmaya çalışıyorum uygulamaya izin vermiyo öyle olmaz böyle olmaz...sonra işler sarpa sarınca sen bildiğin gibi yap vs diyo...ayy bayılıcam yaaa.... ((
zaten pazar gününden mahfolmuş durumdayım hala kendime gelemedim... benim eski iş yerinden arkadaşlar geldi...3 tane erkek çocuk vardı biri 10 biri 3 biri de 2 yaşında.. evi talan ettiler... ! bağrış çağrış kıyamet koptu...anneleri de bi kere yapma demedi !! en sonunda benim koca kardeşini çağıırdı asyayı kendi odasına koyduk amcasını da başına nöbetçi diktik...yavrum neye uğradığını şaşırdı...bu yaşıma akdar hiç böyle şey görmemiştim...
kaç gündür de evdeyim...güya bu akşam dışarı çıkıcaktık şimdi de kar bastırdı o da yattı... sinirlerim bozuldu galiba herşey gözüme batıyo...şimdi babam çay kaşığıyla ses yapıyo asyanın dikkatini çekmek için ona bile tahammül edemiyorum...ooofffffffffff((((((
kar yağıyooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrhihoyyythihoyyyt
seni okadar iyi anliyorum ki ayni sikinti bendede var icim patliyo resmen günlerdir niyetleniyorz disari cikalim nisa elimizi kolumuzu bagliyoakannehir
buna sevinilir mi beeeeohaoldumsmile
sen kartopu oynucak yasi coktan gectin haciiiisevinilir tabe mikroplar gidiyo tertemiz hava ooohh mis gibi bebeler olmasada çıksam dışarıa.sa.s
ısrarcı ol cnm şuanda bile ben şşş patla uyuttumayy ayneen maviş benimki de uyumuyoooo dün de uyumadı zatii
ama gazı var belli nerdden geri geldi şu gazlar annamadımkiii
zettüüün ben uyutamıyom şşt patlaa yaaa oof ben patlıyom o uyumuyooo
anca aspiratörle sakinleştirebiliyom iimi oooff offf
bugün 1.5 saat uyanık tuttum aa hiç 1.5 saat uyutamadım hemen uyanıyo gündüzleri almıyom devam etmesine çalışyom anca kesik kesik 1 saate tamamlayabiliyom
şimdi yıkadım da öle uyuttum ama az önce gene uyandııı mafoldumben
emzik verdim bu sefer hemen gitti gözler
ama bu emzik başıma bela olursa yandımmm
inşallah uslanır cnmkız zeytun benimkide uslanır mı sence
ya şu emziğin yapışkanlı olanı yokmu acepkaydirigubbakcemile3emzik bizim basimizada dert olucak herhalde. az once zar zor uyuttum. simdi emzik agzindan dustu ve uyandi.:1shok:
içme cnm ya çoook zararlı ben hiç ağzıma koymamya gaz sorunu çok yok da kola zararlı olur diye içmiyomm
ay wannam valla gündüz hep böleydi bugün emzik düştükçe uyandı gece iie dalınca kendi atıyo ama zamanla gece de o duruma dönüşürse naparım bilmiyom vallaaa akannehir
bu tracy bebelieri sınıflandırmıış taammıı
ilk başlarda okuduydum benimki melek bebekti o zamanlar
kendi kendine uyuyodu falan meğer o zaman daha hayattan bihabermiş de ondaan
şimci bi daha baktım hareketli bebek olmuş
nazlı var huysuz var melek var hareketli var kitap bebek var bi de
amanıınn hareketliler hemen sıkılilermiş ööle aynı yerde duramıyolarmışsonra da çok uyarılınca olan oluyomuş ahanda bizimki akannehir
bi de öfke krizine girdinmi zor durduruyomuşun sanırım benim son zamanlarda yaşadığım olay buu anam nasıl sinirli eli ayağı titriyo kucağımda yatay pozisyona bilem getiremiyom
valla kitap güzel de biraz sabır istii yaaaaaaaa seloş yalamaktanmı uyumuyoki anaaaaaa aklıma gelmedi haaaa
gııı şu kitap işe yarıyomu alammı bende
ısrarcı ol cnm şuanda bile ben şşş patla uyuttum
alışcak inşallah ama önce itiraz etti 5 dk bile olmadan sustu şş patlara adepte olur olmaz
5 dk içinde dalıyo.ağrısı gazı varsa zorluyo bazen beni ondada hemen emzik veriyom
yatışınca emzii hemen çıkarıyom cnm
gene sakinleşir sakinleşmez şş pat en fazla 20 dk alıyo şimdilik iyi gidiyo bakem
ama direk yerine koyup kendi kendine uyumasını denemedimeyvahedigeldismile
ben kendimi hazır hissetmiyom dahakaydirigubbakcemile3
okuduysan emziğe karşı değil.sakinleştirmek için iyi diy
ama emzik profa dönüştüyse kötü diy seninki dönüştü galbabilmiyorumkismile
bence ısrarcı ol biraz kucağındayken illa sakinleşip şşş patt yöntemini dene ilgisi ona kayar elbet.ipek gibi cazgır kız değiştiyse her bebek değişirkaydirigubbakcemile3
inşallah uslanır cnm
ben fitili gece verdim de gece uyku saatleri değişmesin diye cnm gündüzde fazla uyutma derim aşı olunca yoksam gece gündüz hepten değişirakannehir
ya şu emziğin yapışkanlı olanı yokmu acepkaydirigubbakcemile3
içme cnm ya çoook zararlı ben hiç ağzıma koymam
benimkini ben nazlı bebek diyom
diğerleri uymadı hiç
ama bazen diyom huysuzmu acababilmiyorumkismile
2 gündür kitap bebek amakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?