2009 Kasm Anneleri

slm kızlarr
ya ebişin aldıgı o stepper vardı yaa hangi siteden almıstı bende alıcam evde hareketsizlikten metobolizmamda yavasladı hareket etmem lazım

benimki de şimdilik melek bebek galibaa sürekli uyuyo çünkü.... gündüzleri uyumuyodu oda düzeld,i şimcikkk şükürrr....ama ilk zamanlar zombi gibiydim.
bayanssulusmile

slm kızlar napıyosunuz???
oofff içim şişti bugün temizlik vardı bi de annemle babam geldiler...benim kız 5 dk uyumadı... halbuki son 2-3 gündür ne güzel düzene girmiştik annem gelince seviniyorum evde patlıyorum tek başıma diye ama o gelince de herşey alt üst oluyo..bişey söylesem darılıyo .. yaptığım şeyi anlatmaya çalışıyorum uygulamaya izin vermiyo öyle olmaz böyle olmaz...sonra işler sarpa sarınca sen bildiğin gibi yap vs diyo...ayy bayılıcam yaaa....((

zaten pazar gününden mahfolmuş durumdayım hala kendime gelemedim... benim eski iş yerinden arkadaşlar geldi...3 tane erkek çocuk vardı biri 10 biri 3 biri de 2 yaşında.. evi talan ettiler... ! bağrış çağrış kıyamet koptu...anneleri de bi kere yapma demedi !! en sonunda benim koca kardeşini çağıırdı asyayı kendi odasına koyduk amcasını da başına nöbetçi diktik...yavrum neye uğradığını şaşırdı...bu yaşıma akdar hiç böyle şey görmemiştim...

kaç gündür de evdeyim...güya bu akşam dışarı çıkıcaktık şimdi de kar bastırdı o da yattı... sinirlerim bozuldu galiba herşey gözüme batıyo...şimdi babam çay kaşığıyla ses yapıyo asyanın dikkatini çekmek için ona bile tahammül edemiyorum...ooofffffffffff ((((((

benimki de şimdilik melek bebek galibaa sürekli uyuyo çünkü.... gündüzleri uyumuyodu oda düzeld,i şimcikkk şükürrr....ama ilk zamanlar zombi gibiydim.
bayanssulusmile
maşallaaah

ayyyy uniiimmm tahmin edebiliyom yaaa
benim de bi düzenim vardı annem bebeiş ağlayınca aç heralde bi emzir diyo ben biliyom aç olmadıını ama bu sefer de içime kurt düşüyo emzirmeye çalışıom bu sefer fıstık ağlıyo falan en sonunda da sen bildiini yap diyolar olan oluyo ama akannehir
bi de o çocuk olayı çok kötü yaa
neden anneler dur demiyosaaa
bize de geçen geldiler küçük bi çocuk ben berayı uyutmaya çalışıom dalıyo odaya akannehir annesi de bi gel otur demiyooo

ayy sorma selom yaa valla ağlıycam zor duruyorum (( suratım beş karış ... sonra da gidince üzülüyorum öyle yaptım diye ama uğraşan ben oluyorum... napıcağımı şaşırdım....

ayy sorma selom yaa valla ağlıycam zor duruyorum (( suratım beş karış ... sonra da gidince üzülüyorum öyle yaptım diye ama uğraşan ben oluyorum... napıcağımı şaşırdım....

ayy dimiii bi de insan sonrasında daha çok üzülüyooo
benim de annem gelcek 15 gün sonraa ve sürekli bizde kalcak allam çok zor günler bizi bekliyooo
eşim de sıkılacak annem de rahat edemicek beray için katlancaaz napalımmm

seni okadar iyi anliyorum ki ayni sikinti bendede var icim patliyo resmen günlerdir niyetleniyorz disari cikalim nisa elimizi kolumuzu bagliyoakannehir

kar yağıyooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrhihoyyythihoyyyt

buna sevinilir mi beeeeohaoldumsmile

seni okadar iyi anliyorum ki ayni sikinti bendede var icim patliyo resmen günlerdir niyetleniyorz disari cikalim nisa elimizi kolumuzu bagliyoakannehir

buna sevinilir mi beeeeohaoldumsmile

sevinilir tabe mikroplar gidiyo tertemiz hava ooohh mis gibi bebeler olmasada çıksam dışarıa.sa.s

sevinilir tabe mikroplar gidiyo tertemiz hava ooohh mis gibi bebeler olmasada çıksam dışarıa.sa.s
sen kartopu oynucak yasi coktan gectin haciiiilmaz:
ne etcen disarda
hem kim diyiiyyy mikroplar kiriliyo diye burda kar yeni kalkti emme ortalik mikrop kayniyylülülülülülü

ayy dilooş kundak yap kız ben yapmıyodum başlarda da şimdi elini yalamaktan uyuyamıyo yaa

aaaaaa seloş yalamaktanmı uyumuyoki anaaaaaa aklıma gelmedi haaaa
gııı şu kitap işe yarıyomu alammı bende

ısrarcı ol cnm şuanda bile ben şşş patla uyuttum
alışcak inşallah ama önce itiraz etti 5 dk bile olmadan sustu şş patlara adepte olur olmaz
5 dk içinde dalıyo.ağrısı gazı varsa zorluyo bazen beni ondada hemen emzik veriyom
yatışınca emzii hemen çıkarıyom cnm
gene sakinleşir sakinleşmez şş pat en fazla 20 dk alıyo şimdilik iyi gidiyo bakem
ama direk yerine koyup kendi kendine uyumasını denemedimeyvahedigeldismile
ben kendimi hazır hissetmiyom dahakaydirigubbakcemile3
okuduysan emziğe karşı değil.sakinleştirmek için iyi diy
ama emzik profa dönüştüyse kötü diy seninki dönüştü galbabilmiyorumkismile
bence ısrarcı ol biraz kucağındayken illa sakinleşip şşş patt yöntemini dene ilgisi ona kayar elbet.ipek gibi cazgır kız değiştiyse her bebek değişirkaydirigubbakcemile3
kız zeytun benimkide uslanır mı sence
inşallah uslanır cnm
ben fitili gece verdim de gece uyku saatleri değişmesin diye cnm gündüzde fazla uyutma derim aşı olunca yoksam gece gündüz hepten değişirakannehir
emzik bizim basimizada dert olucak herhalde. az once zar zor uyuttum. simdi emzik agzindan dustu ve uyandi.:1shok:
ya şu emziğin yapışkanlı olanı yokmu acepkaydirigubbakcemile3
içme cnm ya çoook zararlı ben hiç ağzıma koymam

benimkini ben nazlı bebek diyom
diğerleri uymadı hiç
ama bazen diyom huysuzmu acababilmiyorumkismile
2 gündür kitap bebek amakaydirigubbakcemile3

zeytüüüüün uyanık oldukları zaman kendi kendilerine nasıl dururlarmış diyomu bişey
anam demiyosa bi işe yaramaz haaa
bendemi alsam işe yarıyomu

aaaaaa seloş yalamaktanmı uyumuyoki anaaaaaa aklıma gelmedi haaaa
gııı şu kitap işe yarıyomu alammı bende
valla kitap güzel de biraz sabır istii yaa

ii de zeytünümm şş pat yapıom az duruyo sonra ağlamaya başliiii
netcem mecbur kalkıp geziyoommm
şş patla anca sakinleştirip yatay konuma getirip emziği veeriom zorla öle uyuyo
ağlayınca napcam şş pata devammıı ayy şaşırdım kaldım yahuu
bi de brda ben yaazdım millete şş pat yapın diye herkeş yaptı ben kaldımm :roflol:
sen de kıçını kaşı ipeğinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…