2009 Kasm Anneleri

benim düğün altınları duruyodu bu kadında benden habire isteyip duruyo daha önce bi kere vermiştim alırsın kocayı kafaya çekersin kredi aldırdım adama bi araba kaynanayada kalmadı altın falan dedim şimdi kafam rahat. geçip karşıma hepsimi gitti deyip duruyodu bende sana verdiklerim varya dedim 3 gün ne geldi ne telefon etti.
valla anamın babamın evinden ezilmeye gelmedim yeter ezdikleri hiç çekemem kahrını

burcu lan noldu sana kaynana ve kayınpederinle uğraşmaktan ermişin bu ne pozitiflik nazlımı bile geçecen nerdeyse gıııııııııı olumunekankayizsmile
he nan bende ona tikkat ettim hatun pozitif enerjı saçıyiihihoyyyt
cnm benim haklısında ben normal doğum yaptım resmen dağıldım
doğum yaptığımdan beri bide fissür derdim varki sorma gitsin
offf takmamak elde değil hepsi bir yana ama fissür sebebiyle çok cnm yanıyo
bitkisel bir tedavi var onuda oğlum emiyo diye yapmıyom ne etcem şaştım
fissür neki:uhm: basurdan mı bahsediyin yooğsam laelaelaelaelae
ayy özge hasta oliy gabaaa abuuuuuu evden de çıkmadım noldukine
öksürüyo hapşırıyo ve de kusuyooooo öhüüüüüüüüü
dostum moralini bozmak gibi olmasın ama poku yidin:sinifsinif: inş. ateşi falan çıkmaz:Saruboceq:
slm milet ben geldim sonundaakannehir

anaaaaaa iyi insan lafının üstüne gelirmiş opuyorumnanaktan yoksam çomağımı hazırlasak nan :roflol:

benim düğün altınları duruyodu bu kadında benden habire isteyip duruyo daha önce bi kere vermiştim alırsın kocayı kafaya çekersin kredi aldırdım adama bi araba kaynanayada kalmadı altın falan dedim şimdi kafam rahat. geçip karşıma hepsimi gitti deyip duruyodu bende sana verdiklerim varya dedim 3 gün ne geldi ne telefon etti.
valla anamın babamın evinden ezilmeye gelmedim yeter ezdikleri hiç çekemem kahrını

heyt beee bire bireeeeeeeeee
darısı bana inş bende bir açsam ağzımı rahatlıcam

buradayım kuzumopuyorumnanaktan
taşınma işini hallettim geçen hafta cenazemiz vardı eşimden 1 yaş büyük olan dayısının oğlunu mide kanserinden kaybettik
pazar günü abim askerden geldi bi koşuşturma geçti işte ancak gelebildim:delphin:
hoşgeldin bacımmm özledik walla Şeniz
eşinin başı sağolsun seninde gözün aydınn
artık hep burdasın dimi gitmicen bi yere :asigim:
kızım çözdüm ben kaynana işini yanıma taşınamıyolar artıkzemuszemus
2 hafta önce biraz kapıştık bende istemiyom gelmenizi dedim kadın benim deli halimi görünce tırstı herhalde gidersem yanına bu manyak beni öldürür diye vazgeçti gelmekten. hoş yeri geldiğinde hala yapıcağından geri kalmıyo ama aldım sazı artık elime eskiden kocişle çözmeye çalışıyodum sorunları aman kırılmasınlar diye şimdi kendi işimi kendim görüyom
yaşasın kötülük :lepi:

:1shok:aboowww bunların hepsini sen mi söledin gıı :1shok: walla tebrik ederimm vereliniortak

kızım çözdüm ben kaynana işini yanıma taşınamıyolar artıkzemuszemus
2 hafta önce biraz kapıştık bende istemiyom gelmenizi dedim kadın benim deli halimi görünce tırstı herhalde gidersem yanına bu manyak beni öldürür diye vazgeçti gelmekten. hoş yeri geldiğinde hala yapıcağından geri kalmıyo ama aldım sazı artık elime eskiden kocişle çözmeye çalışıyodum sorunları aman kırılmasınlar diye şimdi kendi işimi kendim görüyom
yaşasın kötülük :lepi:
heyyyttttt beee kim tutar seni :lepi:valla kalplerini kırmayalım derken hep bizim kabimiz kırılıyor
hoşgeldin bacımmm özledik walla Şeniz
eşinin başı sağolsun seninde gözün aydınn
artık hep burdasın dimi gitmicen bi yere :asigim:

:1shok:aboowww bunların hepsini sen mi söledin gıı :1shok: walla tebrik ederimm vereliniortak
sağol tatlııım
walla bende hepinizi çok özledim şükür kavuşturanakaydirigubbakcemile5
yok artık gitmem bir yere bıdıklarıma buradayımaklinialirimsmile
kıs adaşım senin bu beyza aynı arif enişte gıııı:roflol::roflol:

Son düzenleme:
yaaa hatunlar birşey soracağım ensar kakasını 3-4 günde bir yapıyor pazartesiden beri yine yapmadı hemşire kabız olunca su ver demişti deneyen var mı aranızda

heyyyttttt beee kim tutar seni :lepi:valla kalplerini kırmayalım derken hep bizim kabimiz kırılıyor

sağol tatlııım
walla bende hepinizi çok özledim şükür kavuşturanakaydirigubbakcemile5
yok artık gitmem bir yere bıdıklarıma buradayımaklinialirimsmile
kıs adaşım senin bu beyza aynı arif enişte gıııı:roflol::roflol:
he gıı aynı arife benziimiş :1ninca: zaten tam erkek fatma oldu çıktı herkes erkek sanıyii delikafadulden
yaaa hatunlar birşey soracağım ensar kakasını 3-4 günde bir yapıyor pazartesiden beri yine yapmadı hemşire kabız olunca su ver demişti deneyen var mı aranızda

verme sakın :olmaz: cerinin özgesi haftada bi 10 günde bi yapiimiş doktor normal olabilir demiş anne sütü alan bebeklerde normalmiş yanii

he gıı aynı arife benziimiş :1ninca: zaten tam erkek fatma oldu çıktı herkes erkek sanıyii delikafadulden

verme sakın :olmaz: cerinin özgesi haftada bi 10 günde bi yapiimiş doktor normal olabilir demiş anne sütü alan bebeklerde normalmiş yanii

kıs tek kendi benzesinde huyu benzemesin:roflol::roflol:
heee yaaa vermeyem demiiii
sanki kendim kabız olmuşum gibi rahatsızım geçen bi mıçtı ohhhh beee didim ben rahatladım haaa:roflol::roflol::roflol:

buradayım kuzumopuyorumnanaktan
taşınma işini hallettim geçen hafta cenazemiz vardı eşimden 1 yaş büyük olan dayısının oğlunu mide kanserinden kaybettik
pazar günü abim askerden geldi bi koşuşturma geçti işte ancak gelebildim:delphin:

canım yeni evin hayırlı olsun yavrularınla kocişinle mutlu huzurlu yaşa işallahhhhhh zemuszemus
abin gelmiş gözünüz aydınnnn
kaybınız içindde çok uzuldum gencecik allah ailesine sabır versin eşiinin başı sağolsun

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
yürü beeeee aslan burcu kız madem bu cevher vardı sende de neen hamileyken benzetmedin sen bunnarı o kaa sıkıntı çektin anammm

canım yeni evin hayırlı olsun yavrularınla kocişinle mutlu huzurlu yaşa işallahhhhhh zemuszemus
abin gelmiş gözünüz aydınnnn
kaybınız içindde çok uzuldum gencecik allah ailesine sabır versin eşiinin başı sağolsun

sağol cerinimmm iyi dileklerin içinopuyorumnanaktan
kaybettiğimiz abimiz 5 yıl önce babasını 2 yıl önce annesini kaybetmişti 2 kardeşi kaldı sadece allahım onlara çok sabır versin:gitme:

kıs tek kendi benzesinde huyu benzemesin:roflol::roflol:
heee yaaa vermeyem demiiii
sanki kendim kabız olmuşum gibi rahatsızım geçen bi mıçtı ohhhh beee didim ben rahatladım haaa:roflol::roflol::roflol:

burçları bie aynı hacıı :bbo: ikiside yay :bbo: inanmazsın doğdukları gün bile aynıı:sinifsinif: ariftte kurban bayramının birinci günü doğmuş beyzada aynen kurban bayramının birinci günü doğdu :bbo:

pok gördüğüne o kadar mı sevindin yanii :roflol:

sağol cerinimmm iyi dileklerin içinopuyorumnanaktan
kaybettiğimiz abimiz 5 yıl önce babasını 2 yıl önce annesini kaybetmişti 2 kardeşi kaldı sadece allahım onlara çok sabır versin:gitme:

ayyyyyy allah sabırlar versin yaaaa :sinifsinif:

burçları bie aynı hacıı :bbo: ikiside yay :bbo: inanmazsın doğdukları gün bile aynıı:sinifsinif: ariftte kurban bayramının birinci günü doğmuş beyzada aynen kurban bayramının birinci günü doğdu :bbo:

adı neen bayram koymamışlar gıı

aboowwww bu kıs bari çektirmese sanabilmiyorumkismile
he yaaa ik defa bu kaaaa çok sevindim pok gördüğüme:roflol::roflol::roflol:

Back
X