Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şu kocamın alarmı yuzunden bebem işçi gibin her sabah sabahın köründe kalkmaya alıştı resmen yaaaaaa hoffffffffffff guclubacismile
düşünmemiş diiller ama arife günü kaynanam hastaneye gitmiş o yüzden arif koymuşlar :lepi: ayy iyikide bayram olmamış :Saruboceq: bayram diyince hep aklıma darbukatör baryam geliyii :roflol:adı neen bayram koymamışlar gıı
aboowwww bu kıs bari çektirmese sanabilmiyorumkismile
he yaaa ik defa bu kaaaa çok sevindim pok gördüğüme:roflol::roflol::roflol:
mümkün olduğunca babasıylan görüştürmicemki huyundan suyundan kapmasın kötükedihüso
heey milleeet ben geldiiiimmmm
allammm tuba yolladıın fıkrayı okuyunca ağlıcadım gıı nerdeysee akannehir
beray iki gecedir 4te uyanii emmeye sonra sanki sabah olmuş gibi uyumuyo yaaa konuşuyo gülüyo sonra sinirleniyo falan 1.5 saatin sonunda uyuyo ancaa
anam bu gece zaten zırt pırt uyandı öncesinde bi de o saatte uyandı
uğraş dur napcamı şaşırdım herüf de işe gidecek ya ööle uyuyooo
erken kalkıyo ya sanki biz uyuyabiliyoz yaaa sinir oldum gece gecee
kaydirigubbakcemile3
bizimkiler hiç görüşemiyo gııı
kızım babasını tanıyamiiceekk mafoldumben
kociş işten gelince beroş uyumuş oluyo ay yazık kocişime çok üzülüyom üstünden çıkanı koklaya koklaya uyuyooo
ama madem çok özlüyon uyanınca ilgileniver bi zahmet demi :mymeka:
kız dur hele bi soluklan bacımm :teselli: gel önce seni bi öpemm Şeniz kız bu trazy gacısı berayda ters tepki mi etti naaptı :uhm: melek gibi kızın gözünü açtı :1shok: acaba bu ara erken mi uyutuyonda erken kalkıyoo CADIARZU biraz daha geç uyutmayı dene istersen :1hug:
hele o kocalardan heç bahsetme yaaa Çok üzgünüm çoook sinirlerim tepeme çıkıyoo Çok üzgünüm çoook akşam geliyii azcık seviyii oynıyii o kadar tabii beyzanın keyfi varsa eğer zaten ağlıyosaa heç bulaşmıyoo bileesoorada yorgunum uykum war diyoo odasına gidiyoo bi güzelde kapısını kapatıyoo dahada top patlasa uyanmıyoo Çok üzgünüm çoook
kız bu kocalara hiç acıma kötükedihüso
bu bebeler uyuyunca melek gibi oluyolaryaa onlara cok cazip geliyoo ama huysuzlanınca azcık uğraşmıyolarr tabii murat enişteylen itekin kocasını saymıyorumm kaydirigubbakcemile3
selocanım hepsiburadadan ütü siparişi verdimm hihoyyyt yani milli oldum hacııııı delikafadulden ayy çok heyçanlandımm :kedi:
ne kaa kolaymış gıı ben bu işi pek bi sevdimm zemuszemus kredi kartını acilen arife teslim etmem lazımm delikafadulden
evet dubam yaa dün erkenden uyudu da ondan ama tracy falan yapmıyom nan bişe gece uykusunu da bozacam gerçi ben daha hiç uyurken uyandıram falan diye ellemedim de
dün 5.30 gibi banyo yaptı 6.30 gibi de uyudu sonra da uyanmadı ben de uyandırmadım emmeye kalktı yani ama sanırım çok erken uyumuş oldu babasını da göremedi zaten bilmiyorumkismile
bugüün 8 de falan yutcam bakalım huysuzlanıyo ama napem dolandırırım evde yoksam zabanan daha zor oluyo bee uykunun ortasındaa
hee benim herüf de geliyo uyanıksa eccük kucak tamam laf istiyo annesi bu konuş bunla diyo hey yarebbiim akşama kaa zaten dilimizde tüy bitiyoo acık da sen konuş dimi sanki kendim tek başıma yaptımklava:
hayır o diil de tamam şimdi ben işe gidiyom sen gündüz o uyurken uyursun falan diyebilir ama ben işe başlayınca sanki gee uyandıında ilgilencek sende meme var diip geçcek kenara
sanki 7/24 emziriyozz senağlama
düşünmemiş diiller ama arife günü kaynanam hastaneye gitmiş o yüzden arif koymuşlar :lepi: ayy iyikide bayram olmamış :Saruboceq: bayram diyince hep aklıma darbukatör baryam geliyii :roflol:
mümkün olduğunca babasıylan görüştürmicemki huyundan suyundan kapmasın kötükedihüso
6 bucukta mı uyuttun nan beroşuu :1shok: sen onun 4e kadar uyuduğuna şükret bee :Saruboceq: ben 11de başlıyom uyutmaya tam olarak dalmasıda 112-12.30u buluyoo sonraa bi dörtte kalkıyoo emmeye sonra tekrar sabah benlen kalkıyoo :lepi: bence sen cok erken uyutuyosun ama yinede sen bilirsin ben düzeninize karışmıyımm bilmiyorumkismile
sankim benim kocayı anlatıyon hee kaydirigubbakcemile3 azcık mızmızlanınca al annesi meme istiyoo diyee kucaama veriyoo![]()
hele o kocalardan heç bahsetme yaaa Çok üzgünüm çoook sinirlerim tepeme çıkıyoo Çok üzgünüm çoook akşam geliyii azcık seviyii oynıyii o kadar tabii beyzanın keyfi varsa eğer zaten ağlıyosaa heç bulaşmıyoo bileesoorada yorgunum uykum war diyoo odasına gidiyoo bi güzelde kapısını kapatıyoo dahada top patlasa uyanmıyoo Çok üzgünüm çoook
selecan sen murat enişteyi duymadın mııkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hee gıı ben de hem kızmışım hem de acımışım ne yufka yürekliyim yaww
itek nere kaçtın gıı senin kociş nasıl bakıyodu geceleri ben işe gidiyom zabanan demiyomuydu yaa akannehir
hee şimdiden yaptı bileee delikafadulden ama ben koca parası yiyom hacıı ölee kolay harcayamıyom paraları :çok üzgünüm:hee ben de gördüm geçmiştee
hepsiburada linkleri havada uçuşmuş delikafadulden
bağımlılık yapii nan tikkat et
ben de sterilizatör, katı meyve sıkacağı ve ekmek kızartma makinası siparişi vericem önümüzdeki günlerde emme bu ara para yok :1shok:
aynen bende hee :roflol:bugün beroş ne zaman uyursa ben de uyucam diyodum ahanda kafaltı edem derken takıldım kaldım şimci uyanır akannehir
ayy sorma yaaa guclubacismile dün altını değiştiriyomm babasıda arkada oturuyoo boynu tutuldu babasına bakcak diyee guclubacismile nankör beyzaa guclubacismilekızlar aslında kocaları bizim alıştırmamız lazım. anlar anne değil. yani hormonları bizim gibi çalışmıyo. verin dizlerine sallasın. öyle öyle anlicak onlar baba olduğunu. şimdi eziyetini biz çekecez sonrada bebişler babacı olur ben diyim. helede kız anneleri tikkati olun:1ninca:
mannakkkkkkk :roflol::roflol: