2009 Kasm Anneleri

ya sızdırmıyo ama sanki bebeğe ıslaklık hissi veriyo gibi çiş yapar yapmaz belli oluyo dokununca ıslak gibi primada pek annaşılmıyodu bilmiyorumkismile

yaa siz primayı kaça alıyosunuz... abim almış bugün migrostan 26,5 tl ... ben en son 21 e almıştım indirim vardı...bu nee yaaa iyice abarttılar....

bende çok güzel ve çok zayıf çünkiiiiiii :enbuyukkk:

:roflol::roflol::roflol:
aynen benim gıcık olma sebebim de bu :1ninca:

nan sen manyadın mı gene... el kadar bebenin orasıyla burasıyla uğraşıp durma ... fıstık gibi kız olucak o her bi yeri güzelleşicek daha kanından çıkalı kaç gün oldu ....
benim kızın da alnı tüy içinde bekliyom bekliyom dökülmüyo ağda mı yapsam ki delikafadulden

canım başınız saolsun...allah sabır versin çok gençmiş

sağdaki cerin soldaki selocan

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: kopptummmmmmmmmmm delikafadulden

hasta diye kızı 10 gündür yıkamıyom yaa:sinifsinif: bu akşam yıkasak mı ki :uhm:

biz de bi haftadır yıkamıyoduk burnu tıkalıydı... pislikten tıkandığı sonucuna vardım artık delikafadulden yavrum çingene çocuklarına döndü kirden ... bu sabah yıkadık ama ev de soğuk inş üşütmeyiz :bbo:

yok ben Duru yum İpek tracy teyzesinin yöntemi ile uyumaya çalışıyo şuan

:roflol::roflol::roflol:

itek şu ağlama yöntemini bende mi denesem aklinialirimsmile
dene cidden çok işe yarıyor akşamları bari rahatlarsın
itekim basiniz sagolsun.:teselli:
sağol canııım
anaaaaa benim kocişte ben kadar bakaıo şimdi Allah var yane
daha tek başıma yıkamadım beraber yıkıoz adam kzın karşısında halay bilem çekio
yane sütü gelse nerdeyse emzircek delikafadulden
sende bizdensin yaniiaklinialirimsmile
sağol canımŞeniz

sağol itekcim sabahtan beri furkanal köşe bucak kaçik

sende artık yeter yaaa bu kaaa gündüz ykusu olurmu la
her ikisi birdende aynı saatte nasıl uyi yaw:uhm:
ayyy ne yapıyım şu gündüz uykusuna hastayım yaaa gece uykusunu bile bu kaaa çok sevmiyorum yaniiii:roflol::roflol:
kim öldü gııı heç bişeden habaım yok:uhm::uhm:
canım eşimden 1 yaş büyük olan dayısının oğlu mide kanserinden vefat etti geçen hafta ondan bahsediyorduk
valla ya. ben kizi zar zor uyutuyorum, itek hatunu ikisini ayni anda beceriyo valla. helal olsun.vereliniortak
meslek sırrı söylemem:roflol::roflol::roflol::roflol:

sağol canııııımmm evet çok gençti

kizim ne ballisin masallah. iki bebe ayni anda uyuyo bide ustune sen uyumayi dusunuyorsun.kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol:şans diye buna derler yaaa ensarım yavrum hiç üzmüyor annesini
valla yaaa... allah yrdım ediyo bunu küçük diye heralde...ama bu gidişle 3. yü de yapar bu :roflol::roflol::roflol::roflol:
cidden yaaa allah yardım ediyor
3.de ensar gibi olacağını bilsem yaparım haaa:roflol::roflol::roflol:

yaa dün 2 saatcik dışarı çıktık kocişle... kaç gündür evdeyim sinirlerim bozuldu artık ota boka ağlamaya başladım adam korktu gezmeye götürdü beni :) ama hiç bişey anlamadım asya evde diye...anneme bıraktığım halde rahat edemedim yaa bi tane kot pantolon aldık minnoşuma bi de yemek yedik güya..çiğnemeden yuttum bir an önce eve koşucam diye..midem hala kötü :bbo:
eve geldiğimden beri de asya kucağımdan inmiyo ... uyuyo yatırıyorum ağlayarak kalkıyo..ne ana kucağı ne dönence hiçbişeyle ilgilenmiyo...annem de diyo dün sen gidince küstü galiba yüzümüze bakmadı (( gene bırakıcam diye mi korkuyo acaba ? bu aylarda başlar mı ki böyle yapmaya ?? ayy içim parçalanıyo...
bi de yabancılamaya başladı babasıyla benden başkası kucağına alınca ağlıyo... daha çok erken diil mi yaa ?? zeytin tracy bu konuda ne diyo bakim :))) ayy bu arada dün alayım dedim tracy nin kitabını d&r da 27 tlydı ... gene hepsiburadaya kaldık :roflol:

off altıma işiycem uyanıcak diye bırakamıyorum :roflol::roflol:

enique eşim daha dün yanlışlıkla 98li 4+ almış 20tl
sonra gitti 3 numara 80li aktif bebek aldı oda 20tl
3 numara uyu oyna daha da ucuzmuş niye ondan almıyoz diyo
migros bence en pahalı market be cnm

itek hangisine aglama yontemi yaptin?

eneste hiçbir şeyi beceremedim ama ensar doğduğunda denedim hep aynı saatlerde uyutup uyandırmaya çalıştım uykusu gelip ağladığında da yatırıyordum yatağına kendi uyuyordu
aynen şimdi devam ediyor hep aynı saatlerde uyuyor ve yatağına koyuyorum kendi kendine uyuyor

ben büyük bir hevesle bekliyom benden ve babsından başka kimseye gitmice günleri özellikle halasına hiççç gitmesin kötükedihüso

ben saa diyom hacııı
hoşgelmişsin duru hanııııımmm
demek ipek tracy yöntemi ile uyuyor bizimki doğuştan alışık gelmiş bu uyuma yöntemine:roflol::roflol:
benimki de öleydi yaa nolduysaaa :kedi:
deme beeee ben mıçtım o zaman işe başlayınca eyvahedigeldismile

ahanda biz de öleydik sonra birden büyü bozuldu ohaoldumsmile

masallah o zaman ensara.

ay ankara da çok soğuk kar yağdı benimki de pırt pırt çıkardı uyuyamadı ondan gaaba

enique eşim daha dün yanlışlıkla 98li 4+ almış 20tl
sonra gitti 3 numara 80li aktif bebek aldı oda 20tl
3 numara uyu oyna daha da ucuzmuş niye ondan almıyoz diyo
migros bence en pahalı market be cnm

aaa her numaranın bi de çeşitleri mi var öyle ?? bizimki mavi paket aloe veralı mı ne...bak işte ben gitsem görürdüm onları ...erkeklere bişey aldırmak ölüm... alma çok pahalı diyorum nolucak çocuk bezsiz mi durucak diyo...:roflol::roflol::roflol: mıçımı sıkıyım da başka markete bakim demiyo delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ben büyük bir hevesle bekliyom benden ve babsından başka kimseye gitmice günleri özellikle halasına hiççç gitmesin kötükedihüso

ben de içten içe seviniyorum bu hallerini görünce babaannesine gitmicek diye...en son 2 haftalıktı gördüğünde ...sonra amerikaya gitti 9 şubatta gelicek...asyam tam 3 aylık olucak o zaman... inş heç yüz vermez :lepi:

deme beeee ben mıçtım o zaman işe başlayınca eyvahedigeldismile

ya da ben kendimi kötü hissediyorum bırakıp gittim diye bana öyle geliyo (( ama resmen yapıştı bugün bana yaa hiç böle yapmazdı...gülerek uyanırdı şimdi ağlayarak uyanıyo beni görünce susuyo bilmiyorumkismile içini falan çekip duruyo... :sinifsinif: ayy ben iş bulup da başlayana kadar iyice bağımlı olucaz birbirimize asıl ben napıcam o zaman yaa bilmiyorumkismile ayy nasıl bişeymiş bu annelik böle yaaa akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…