2009 Kasm Anneleri

aaa her numaranın bi de çeşitleri mi var öyle ?? bizimki mavi paket aloe veralı mı ne...bak işte ben gitsem görürdüm onları ...erkeklere bişey aldırmak ölüm... alma çok pahalı diyorum nolucak çocuk bezsiz mi durucak diyo...:roflol::roflol::roflol: mıçımı sıkıyım da başka markete bakim demiyo delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ben de içten içe seviniyorum bu hallerini görünce babaannesine gitmicek diye...en son 2 haftalıktı gördüğünde ...sonra amerikaya gitti 9 şubatta gelicek...asyam tam 3 aylık olucak o zaman... inş heç yüz vermez :lepi:

ya da ben kendimi kötü hissediyorum bırakıp gittim diye bana öyle geliyo :((( ama resmen yapıştı bugün bana yaa hiç böle yapmazdı...gülerek uyanırdı şimdi ağlayarak uyanıyo beni görünce susuyo bilmiyorumkismile içini falan çekip duruyo... :sinifsinif: ayy ben iş bulup da başlayana kadar iyice bağımlı olucaz birbirimize asıl ben napıcam o zaman yaa bilmiyorumkismile ayy nasıl bişeymiş bu annelik böle yaaa akannehir

diyorum ya cnm bizimkide doğru bezi bulana kadar ekstradan 2 paket daha aldı
bide diyoki 10 gün sonra nasılsa bunuda kullancan

ay ankara da çok soğuk kar yağdı benimki de pırt pırt çıkardı uyuyamadı ondan gaaba

evet yaa cidden bugün çok soğuk kombinin derecesini iyice yükselttim
ensarda uyurken kıpırdıyor kıpırdıyor pırt pırt yapınca uykuya dalıyorkaydirigubbakcemile3

uniii hani prima nemli oluyodu yaaa
prşmanın uyu ve oynasını al aktif bebek sızdırıyo
uyu ve oyna hem daha ucuz hem de sızdırmıyo çünkü dışı biraz daha muşambamsı
ben bezimi buldum uyu ve oynaa

su tracynin gaz sorununa mucizevi bi cozumu yok mu yaw?

ensar bacaklarının karnına ittirilmesini çok seviyor hemen gazını çıkarıyor eneste gülüyor:roflol::roflol:
bizde de kabızlık sorunu var yaa pazartesiden beri kakasını yapmadı bebişim:sinifsinif:

ensar bacaklarının karnına ittirilmesini çok seviyor hemen gazını çıkarıyor eneste gülüyor:roflol::roflol:
bizde de kabızlık sorunu var yaa pazartesiden beri kakasını yapmadı bebişim:sinifsinif:

ay o enesi yerim beeen delikafadulden

iteek başınız sağolsun Allah sabır versin cnm
kız maaşallah oğluşlarına yaww ne güsel ...ee şimdi ben ardayı ağlamaktan çatlasada yataana yatıriim kucaama almiimmii?

hey allahım evde resmen köşe bucak kaçik
busenin gribi furkana geçmesin diye eyvahedigeldismile
başarılı olcama dair heç umudum yok emme ben yinde bi arada tutmayam:umursamaz:

slm kızla nasılsınız

benim kız memeyi bırakıp ellerini emiyo yaa hemde ikisini birden agzına sokmaya calısıyo napiim engel olamıyorum

slm millet nabersiniz
Yarem canım iyiyiz ama yoğungünler geçiriyoruz nete heeeçç gelemiyom
misafir olmadığında da oğluşum durmayo nete unuttum yaniiii
sen nasılsın canım kızın nasıl iyimi

slm kızla nasılsınız

benim kız memeyi bırakıp ellerini emiyo yaa hemde ikisini birden agzına sokmaya calısıyo napiim engel olamıyorum
aynen benimkide öle memeyi verirken direk yumruğunu ağzına tıkıyo
çok kuvvetli emme reflekslşeri var da neden bu refleksi emzikte yapmıyolar annamadım
gecmiş olsun canım aman dikkat edin

sağol canım vallaha inşalah yayılmadan atlatırız

Back
X