2009 Kasm Anneleri

aynen benimkide öle memeyi verirken direk yumruğunu ağzına tıkıyo
çok kuvvetli emme reflekslşeri var da neden bu refleksi emzikte yapmıyolar annamadım

sağol canım vallaha inşalah yayılmadan atlatırız

diyorumki cok tatlı ellerin var resmen cok cok yapyo agzına sokup gercekte nemzik almıyo emziği itip ellerini sokuyo caresi yok herhalde

benimde burnum kötü yaa inş. grip falan olmam

slm hatunlar naasınız bebek arabsı ne aldınız nası aldınız
ban kraftın baston arabalrını baeğendim ama dümdüz yatmıyoo
bide travel sistemler var onlarımı alsam bilmom onlarında oto koltukları hemen küçülcek yani çok kullanamıcezz siz nası yaptınızz ne aldınız bana bi fikir verirseniz çok sevinirim

bide travel sistemler var onlarımı alsam bilmom onlarında oto koltukları hemen küçülcek yani çok kullanamıcezz siz nası yaptınızz ne aldınız bana bi fikir verirseniz çok sevinirim

selam canım ben kızıma chicco nun arabasını almıştım büyük biraz
bi tanede baston arab aldım ufak tefek yerlere gittmek için uzun mesafeye yani bebeğin uyuması için büyüğünü alıyodum küçüğünü ise markete parka vs.
ve baston olanını o kadar çok kullandımki annatamam çok kullanışlı bişe ama yatmıyo dediğin gibi

hey allahım evde resmen köşe bucak kaçik
busenin gribi furkana geçmesin diye eyvahedigeldismile
başarılı olcama dair heç umudum yok emme ben yinde bi arada tutmayam:umursamaz:
ayy canım geçmiş olsun inş. furkana geçmedn atlatırsınız

slm kızla nasılsınız

benim kız memeyi bırakıp ellerini emiyo yaa hemde ikisini birden agzına sokmaya calısıyo napiim engel olamıyorum
ayy benim oğluşum da el emmeye başladı son günlerde

meyve sıkayım bari yaa sende bol bol içir buseye canım

içiriyorum buseye her gün mandalina sıkıp veriyom
bende 2,3 günde bir portakal, limon ,nar, sıkıp içiyom ayrıca bugün vitamin almaya başladım şu grip evimizden çıkana kadar alıcam bünyemi ayakta tutmam lazıma.sa.s
buseyede bu akşam babası vitamin getiri onuda korumam lazıma.sa.s

içiriyorum buseye her gün mandalina sıkıp veriyom
bende 2,3 günde bir portakal, limon ,nar, sıkıp içiyom ayrıca bugün vitamin almaya başladım şu grip evimizden çıkana kadar alıcam bünyemi ayakta tutmam lazıma.sa.s
buseyede bu akşam babası vitamin getiri onuda korumam lazıma.sa.s

bende 3 4 gunde bir elevit içiyorum

hoşbuldum canım
nasılsın asyam nasıll

sağol canım ben grip oluyorum sanırım burnum kötü
asyada uyuyo simdi poposu biraz pişik oldu sürekli degiştiriyorum doktorun verdiği ilac işe yaramadı hametan aldık onu sürdüm bakalım nasıl olacak inş. gecer biran once
senin fıstıgın nasıl canım

maxi cosi Qunniy tek geçerim ben aldım :lepi:

Back
X