2009 Kasm Anneleri

nisa rahat vermiyo ki siz yarim saat uyuyo diyonuz ben onu bile mumla ariyorum kucagimda uyutuyom 1 saat tam derin daldi koyayim uyusun diyorum daha kucagimdan indiriken aciyo gözlerini:bbo:yeni huy gelistirdieyvahedigeldismile ille yaninda durucam konusucam konusmazsam agliyo:1ninca:düsün yani bugün 2 saat elektrik süpürgesini actim ki sussun bende baska islerimi yapiim simdi babasina paketledim o bakiyoboshayallersmile

iyi bari yaa bende düsünüyodum nasil bi araba acaba diye memnunsan sorun yokyerimsenibenrahatlikla getirebilirim izine

çok geçmiş olsun canım
selam kızlar ben geldıma.s.
hoşgeldiiiiiiin
tesekkur ederim canim.

rica ederim canım

niye habire huy degistiriyo bunlar ya. bende bugun o yarim saati mumla aradim valla.mafoldumben

hoosbulduk cersucummmm
annemlerdeydım 3 gundur ızmıtte..
bugun geldım oglumun dengesı sastı ama enteresanda bısey oldu
abmın ewınde adam akıllı akıllı durdu kendı kendıne uyudu
ama aksam annemlerın ewe ınınce gece uyumadı 1 e kadar
uyudugunda da yeın ederım 1 saat aarayla uyandı sabaha kadar delırdım

kenya kizz sanada sorucaktim hic karsilasamadik sogan suyu ise yaradi mi??o sogan suyu devamli yapilmiyo bilion demi sekerim 15 günden fazla yaparsan rahim duvarini inceltiyo 15 gün olduysa 1 hafta yada 15 gün ara vericeksin

gecmiş olsun
devam etmiyorum soğan suyuna canım agır geldi basım donmeye basladı bıraktım abartılı derecede sütüm olmadı yada bizimki sürekli emdiği iöin farkedemedim 3 4 gun içip bıraktım gaz yapmadı
yalnız bu süt yapma durumu kişinin bunyesine gore degisiyo galba sende dene istersen belki sende daha cok işe yarar

hoşgeldin canım geçmiş olsun
selam kızlar ben geldıma.s.
selam canım

oooh ne güsel değişiklik olmuştur
bende delirdim yalnızlıktan laelaelaelaelae

bende anama gideyim hazir tatilken diyorum ama zaten napicagi belli olmuyo kizin, iyice sapitmasindan korkuyorum.:bbo:

eski vucudumu ösledim
sinemaya gitmeyi
özgürce takılmayı
deliksiz uyumayı vs vs boshayallersmile

niye habire huy degistiriyo bunlar ya. bende bugun o yarim saati mumla aradim valla.mafoldumben

evet yaa yeni yeni huylar cikiyo tam diyorum düzene giriyo artik yine sapitiyo, herseyi görmek incelemek istiyo, yaninda ses istiyo kucakta ziplamak istiyoakannehirbüyüdükce dahada ilgi istiyolar

noluyo bu bebelere yaaa herkesin dengesi sapitmis resmen:bbo:

sagol canim
benim sütle sorunum yok cok sükür stilltee iciyorum düzenli o beni dengede tutuyo merak ettim sadece eger azalirsa falan ise yariyomu diye

SLM KIZLAR BEN KASIM 2008 ANNESıYıM VE TOPıKTE BıR YARIŞMAYA KATILDIM OYLARINIZI BEKLıYORUM ÖNEMLı BıŞEY DEĞıL AMA AZ KıŞı OLDUĞUMUZDAN OYLARA YANSIYOR DıNLEıYP OYLARINIZI BEKLıYORUM 9 NUMARANIN SESı SÜPER AMA PROFESYONEL DıKKATE ALMANIZI ÖNERıRıM ŞEKERLER BEBıŞLERıNıZı VE SıZLERı ÖPTÜM BUARADA NUMARAM 3 KIZLAR

http://www.kadinlarkulubu.com/yaris...enesu-produksiyon-iftiharla-sunar-kkstar.html

hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız valla havalar çok soğuk karda yağdı gözümü< aydın yağsında soğuklar kırılsın dedik yağdı çok şükür evet bebeler nasıllar napıyolar anneleri.

evet yaa yeni yeni huylar cikiyo tam diyorum düzene giriyo artik yine sapitiyo, herseyi görmek incelemek istiyo, yaninda ses istiyo kucakta ziplamak istiyoakannehirbüyüdükce dahada ilgi istiyolar

ilk sene boyle canim. hem en hizli buyudukleri zaman, hemde yeni ogreniyolar herseyi. hersey dengelerini bozuyo. onemli olan bozuldu diye vazgecmemek. su bi kac ay daha zor geciyo, ondan sonra biraz daha duzene girer insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…