aynı şey canım
oncelikle gecmis olsun canim size. ortaya bisey atiyosun sonra yok oluyosun. bi daha olmasin, merak ediyoruz ya.:mymeka:
bu arabanin donus kabiliyeti super canim. kendi etrafinda 360 derece donebiliyo. dusun aksama kadar odadan odaya rahat rahat dolasiyoruz.:lepi:
çok geçmiş olsun canımben geldiiimmm hasta hasta
galiba ben hasta olucam heryerim agriyo atesim var gibi üsüyorum
hastaneden cikmadan bana hemsireler emzirme döneminde atesli hastalanicaksin demislerdi onun icin fitil vermislerdi az önce attim azcik acildim insallah ilerlemez
siz napiyonuz bakem
wannacim dönüs kabiliyeti nasil o bebek arabasinin bende aldim aynisini ama yaza türkiyeye getirmek icin daha kartonunda duruyo bizim bebek arabamiz 3lü setten normalde buda yedek olucak memnunsun demi haci
hoşgeldiiiiiiinselam kızlar ben geldıma.s.
tesekkur ederim canim.
nisa rahat vermiyo ki siz yarim saat uyuyo diyonuz ben onu bile mumla ariyorum kucagimda uyutuyom 1 saat tam derin daldi koyayim uyusun diyorum daha kucagimdan indiriken aciyo gözlerini:bbo:yeni huy gelistirdieyvahedigeldismile ille yaninda durucam konusucam konusmazsam agliyo:1ninca:düsün yani bugün 2 saat elektrik süpürgesini actim ki sussun bende baska islerimi yapiim simdi babasina paketledim o bakiyoboshayallersmile
iyi bari yaa bende düsünüyodum nasil bi araba acaba diye memnunsan sorun yokyerimsenibenrahatlikla getirebilirim izine
kenya kizz sanada sorucaktim hic karsilasamadik sogan suyu ise yaradi mi??o sogan suyu devamli yapilmiyo bilion demi sekerim 15 günden fazla yaparsan rahim duvarini inceltiyo 15 gün olduysa 1 hafta yada 15 gün ara vericeksin
hoşgeldin canım geçmiş olsunben geldiiimmm hasta hasta
galiba ben hasta olucam heryerim agriyo atesim var gibi üsüyorum
hastaneden cikmadan bana hemsireler emzirme döneminde atesli hastalanicaksin demislerdi onun icin fitil vermislerdi az önce attim azcik acildim insallah ilerlemez
siz napiyonuz bakem
wannacim dönüs kabiliyeti nasil o bebek arabasinin bende aldim aynisini ama yaza türkiyeye getirmek icin daha kartonunda duruyo bizim bebek arabamiz 3lü setten normalde buda yedek olucak memnunsun demi haci
selam canımselam kızlar ben geldıma.s.
hoşgeldin canım, iyiyiz çok şükür sen nasılsınnbr kızlar
bu akşam kalabalıkmış bura
hoşgeldin canım, iyiyiz çok şükür sen nasılsın
hoosbulduk cersucummmm
annemlerdeydım 3 gundur ızmıtte..
bugun geldım oglumun dengesı sastı ama enteresanda bısey oldu
abmın ewınde adam akıllı akıllı durdu kendı kendıne uyudu
ama aksam annemlerın ewe ınınce gece uyumadı 1 e kadar
uyudugunda da yeın ederım 1 saat aarayla uyandı sabaha kadar delırdım
hoosbulduk cersucummmm
niye habire huy degistiriyo bunlar ya. bende bugun o yarim saati mumla aradim valla.mafoldumben
hoosbulduk cersucummmm
kenyaa .!.:gecmiş olsun
devam etmiyorum soğan suyuna canım agır geldi basım donmeye basladı bıraktım abartılı derecede sütüm olmadı yada bizimki sürekli emdiği iöin farkedemedim 3 4 gun içip bıraktım gaz yapmadı
yalnız bu süt yapma durumu kişinin bunyesine gore degisiyo galba sende dene istersen belki sende daha cok işe yarar
bende anama gideyim hazir tatilken diyorum ama zaten napicagi belli olmuyo kizin, iyice sapitmasindan korkuyorum.:bbo:
hoosbulduk datlumselam canım
evet yaa yeni yeni huylar cikiyo tam diyorum düzene giriyo artik yine sapitiyo, herseyi görmek incelemek istiyo, yaninda ses istiyo kucakta ziplamak istiyoakannehirbüyüdükce dahada ilgi istiyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?