2009 Kasm Anneleri

abovv buneeymiş bacımm bölee çok pahalı çok güzelde
bizi aşarr kafamçokkarıştı

ya ben önce kraft matrix aldım kullanışlıda taş gibi araba 2 kez kullandık
eşim sinir oldu arabaya bagaja sokamamış zor giriomuş gittik bunu aldık
evde 2 araba var duruo kraft ölece

canım zapp modeli ama içine 0 dan 1 yaşına kadar kullanılan maxi cosi oto koltuğu aldık
2 şekilde kullanılıo

güle güle kullan canım
bunun fiyatı iyiymiş ama oto koltugu lazım içine dediğin gibi goruntusu ve kullanısı güzele benziyo ama yatan bi puset olsa daha ii olurmus

Temel, Fadime'nin kedisinden nefret etmektedir.

Birgün kararını verir ve Fadime evde yokken kediyi yakalayıp, arabasına koyar.
1-2 kilometre kadar ileride, bir köprünün yanına bırakıp evine döner.

Kapıyı açıp eve döndüğünde bir de bakar ki, kedi sepetinde oturuyor.

Ertesi gün, Fadime'nin evden çıkmasını bekleyip, kediyi yine arabaya atar.

Bu kez 5-6 kilometre ötedeki bir kasabada, bir çöp konteynerinin içine bırakır.
Eve döner, kapıyı açar, kedi yine baş köşeye kurulmuş, Temel'e kötü kötü bakıyor...

Ertesi gün işi iyice inada bindirir, kediyi yakaldığı gibi 10-15 kilometre direksiyon sallar,

bulduğu her tali yola girer, kedi yönünü kaybetsin diye çeşitli şaşırtmaca yollara girer,

daireler çizer. Sonunda yaptığı işten iyice emin olunca, arabayı durdurur ve kediyi bırakır.

Arabasına atlayıp, evinin yolunu tutar.
Saatler sonra Temel, Fadime'ye telefon açar;
- Uy Fadime, kedi yaninda mi?
- Evde, niye soriysun da?
- Oni ver telefona, Kayboldum?.

çıldırcam yaaaaaaaaaaaaaaa
2 kez uyuttum 20 dk uyudu uyandı
çok yoruldum tek bi iş bile yapamadım
saat başıda emio artık göğsüm yaraldu biri iptal

çıldırcam yaaaaaaaaaaaaaaa
2 kez uyuttum 20 dk uyudu uyandı
çok yoruldum tek bi iş bile yapamadım
saat başıda emio artık göğsüm yaraldu biri iptal

bende ayni durumdayim canim. yarim saat uyuyo diye sikayet ediyodum, bugun o yarim saati mumla ariyorum.mafoldumben

ben geldiiimmm hasta hasta

galiba ben hasta olucam heryerim agriyo atesim var gibi üsüyorum
hastaneden cikmadan bana hemsireler emzirme döneminde atesli hastalanicaksin demislerdi onun icin fitil vermislerdi az önce attim azcik acildim insallah ilerlemez

siz napiyonuz bakem
wannacim dönüs kabiliyeti nasil o bebek arabasinin bende aldim aynisini ama yaza türkiyeye getirmek icin daha kartonunda duruyo bizim bebek arabamiz 3lü setten normalde buda yedek olucak memnunsun demi haci

oncelikle gecmis olsun canim size. ortaya bisey atiyosun sonra yok oluyosun. bi daha olmasin, merak ediyoruz ya.:mymeka:

bu arabanin donus kabiliyeti super canim. kendi etrafinda 360 derece donebiliyo. dusun aksama kadar odadan odaya rahat rahat dolasiyoruz.:lepi:

kenya kizz sanada sorucaktim hic karsilasamadik sogan suyu ise yaradi mi??o sogan suyu devamli yapilmiyo bilion demi sekerim 15 günden fazla yaparsan rahim duvarini inceltiyo 15 gün olduysa 1 hafta yada 15 gün ara vericeksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…