2009 Kasm Anneleri

günaydın kızlar sanırım gece nöbeti tutulmuş yine kız dilmuh sen heç uyumıyınmi 4.45 te yazmışsın yaf kıs sen gel ben bakacem sanada bebenede azcık dinlen sen yavrum ya .

gunaydinlar.a.s.

artik iyice anladim. benim kizin zoru benimle. dun toplasan bir saat bile dogru durust uyumayan, gecede gazdan hem kendini hem beni mahveden kiz bu sabah babasi evde diye normalden fazla uyudu. boyle olunca tabi adamda bu kiz mi uyumuyo diyo.

babasi kapidan cikar cikmazda acti gozlerini.akannehir

kaydirigubbakcemile3 zoru senle annesi Naz hanımın benimkide ben evde olunca hiç uyumuyo kaydirigubbakcemile3

sanada gunaydin.
dun canli yayin yapmadiniz.kaydirigubbakcemile3

ay yapalım dedik ama olmadı kızlar izin vermedi zeytün karusu şşşşşşşttttt şşşşşşştttt diye tracy teyze yöntemlerini ipek üzerinde uygularkene ben kolumda iki salladım uyuttum kızımı :roflol: :roflol: tabi toplamda 40 dakika ya uyudu ya uyumadı ama en nihayetınde benım yöntemımdi :roflol:

yalnız varya zeytün karusunu tebrik ediyorum ıpek böcüğüne vede tracy teyzenin düzenlemelerine rağmen o kadar şeyi nası hazırladı helal olsun vallahi ona.misssss gibi şeyler yapmıştı

vallahi zoru benle.delikafadulden

en iyi yontem benim yontem diyosun.:roflol:

ikinci bebe istemem diyenler, demeyin!
bende istemem bir tane yeter demistim.
kizima kavusmak 3 senemi aldi, hemde 3 sene icinde 3 kayipla.mafoldumben

hayirlisini isteyin. simdi ikinci dusunmeyin zaten. ileride insan ozluyo, bi tane daha istiyo valla.

ben geldim gene
açım her"zamanki gibi
kociş sabah geldi uyuyo bende kaldırıp kalkırmamak arasında gidip geliyom
kalkıp kahvaltı hazıorlayak oğlumla

ah canım çok şükür bebişin kollarında düşünme eskiyi emi
bende düşünmüyom uzun bi süre
oğlum büyüsünde hayırlısıyla
belkim bide zilli bi kızım olurkaydirigubbakcemile2

ah canım çok şükür bebişin kollarında düşünme eskiyi emi
bende düşünmüyom uzun bi süre
oğlum büyüsünde hayırlısıyla
belkim bide zilli bi kızım olurkaydirigubbakcemile2

kizima baktikca Rabbim'e surekli sukrediyorum ama eskiyi unutmak mumkun degilki. yasadiklarimi hatirladikca hala agliyorum. ama sabrim sonu selamet diye bosuna dememisler. benim sabrimin sonuda dunya tatlisi bir kiz evlat oldu cok sukur.

seninde zor bir bebegin var. simdi dusunmemen normal. ileride Rabbim seninde gonlune gore versin insallah.opuyorumnanaktan

ayyy sorunlar hep aynı benim velet de emiyo 5 dk sona bırakıyo yarım saat sona bidaaa bide 3 gün oldu kaka yapmadı z.yağı veriom hergün banamısın demedi

bu donemde boyle herhalde. Naz'da aliyo, 10 dakikayi bulmuyo birakiyo. hergun kaka yapan cocuk yapmaz oldu. dun hic yapmadi. hergunde z.yagi vermek istemiyorum. bakalim aksama kadar yapmazsa bu aksam veririm.:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…