2009 Kasm Anneleri

kızlarrr
ıstanbulda hawa fenaaa karlı buzlu
sımdı oglum oynuyo babayla bende ewımı sılıcem

selam karular nediniz
amanin hava öle soğukki bide sabah 7 de elektirikler gitti 11 de geldi ama ev bumbuz oldu kociş işyerinden gazlı ocağı getirdi tıkındık bi odaya öle idare ettik yaaa bide kötü koktuki gaz ıııyyiiiiiiiiiiiiiiiii
kalktım bide küçük tüpün üzerine ıhlamur koydumda öle oda mi,s gibi ıhlamur koktu allahtan geldi elektirkler yoksan yanmıştım yane

aayyhh nası fırtına varr kar bi yağii ki sorman gariii kaldık buralarda ii mii? selocaaannn angara nasıl gıııııı

selam kızlar
ya ben de ondan korkuyo çok yağınca elektrikler kesiliyo

kız dizideki karu doğurui siz neen depresyona girionus delüleee kaydirigubbakcemile3
gerçi bende islerken doğum anını yaşadım resmen ayhhhhh akannehir

dünürüm korkunu yenmek için korkunun üzerine git bacım yani bi dene daha doğue bak korku neyn kalimi:roflol::roflol::roflol::roflol:

boklu ipeşim benümmm :ecrin_bebek: ay bizim kız haftalık zıçıy ya duzene girerde hergun zıçarsa baya zorlancam zira alıştım bele sadece haftada bir temizlemeye ohaoldumsmile biriktirio biriktirio boyundan aşşaa poh oluyo delü yaaa kaydirigubbakcemile3

madem haftada bir zıçiii getir klozete oturt bacım :roflol::roflol::roflol:

elenktürünk giderse yandım başka ısı kaynağımız yok :çok üzgünüm:

benimde yok gııı ilk başta küçük tüpü açtım üzerine ıhlamur kodum kokmasın deyü sonra baktık gelmedi eşim gaz ocağını getüdü ama iğrenç koki haaaa
büyük tüpe bağladık düşünebilinzmi salonun ortasına büyük tüp ve gaz ocağı hemen yanı başında küçük tüp ve üzerinde ıhlamur:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…