aayyhh nası fırtına varr kar bi yağii ki sorman gariii kaldık buralarda ii mii? selocaaannn angara nasıl gıııııı
selam kızlarselam karular nediniz
amanin hava öle soğukki bide sabah 7 de elektirikler gitti 11 de geldi ama ev bumbuz oldu kociş işyerinden gazlı ocağı getirdi tıkındık bi odaya öle idare ettik yaaa bide kötü koktuki gaz ıııyyiiiiiiiiiiiiiiiii
kalktım bide küçük tüpün üzerine ıhlamur koydumda öle oda mi,s gibi ıhlamur koktu allahtan geldi elektirkler yoksan yanmıştım yane
kiz cerin kim doguruyor..bi lat attin hepimizi depresyona soktun iyimiklava:
selam kızlar
ya ben de ondan korkuyo çok yağınca elektrikler kesiliyo
kız dizideki karu doğurui siz neen depresyona girionus delüleee kaydirigubbakcemile3
gerçi bende islerken doğum anını yaşadım resmen ayhhhhh akannehir
evet haklısın canımhoşgeldin özlemcima.s.a.s.
ne zormuş bi odanın içinde tıkınmak:1no2::1no2:
yok almiim bacımm gezmee gelmek ii olii de burda yaşanmaz gııeeee sen artık istanbullu oldun bacım:roflol::roflol:
evet haklısın canım
furkan napıyo :ecrin_bebek:
benimde geçen gün altına bezi koyacaydım
meğer kakası varmış poposunu bi kaldırdım çiş yapar gibi yatama üstüme ve terliğime kadar kaka oldum gazıyla birlikte savurursa kakayı ortalık pok gölüne döndüakannehir
yok almiim bacımm gezmee gelmek ii olii de burda yaşanmaz gıı
ayyhh eveett sabah burdada gitti 11 de geldi allahtan üst katta d.gaz sobası var alt kat kombili hemen yukarı çıktık gııselam kızlar
ya ben de ondan korkuyo çok yağınca elektrikler kesiliyo
selim kucağımdafurkanım şu an uyuyo emme her an uyanabülüa.s
selim paşadan naber:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
boklu ipeşim benümmm :ecrin_bebek: ay bizim kız haftalık zıçıy ya duzene girerde hergun zıçarsa baya zorlancam zira alıştım bele sadece haftada bir temizlemeye ohaoldumsmile biriktirio biriktirio boyundan aşşaa poh oluyo delü yaaa kaydirigubbakcemile3
elenktürünk giderse yandım başka ısı kaynağımız yok :çok üzgünüm:ayyhh eveett sabah burdada gitti 11 de geldi allahtan üst katta d.gaz sobası var alt kat kombili hemen yukarı çıktık gıı
ayyhh eveett sabah burdada gitti 11 de geldi allahtan üst katta d.gaz sobası var alt kat kombili hemen yukarı çıktık gıı
elenktürünk giderse yandım başka ısı kaynağımız yok :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?