2009 Kasm Anneleri

kıs burası kuzey kutbu gibi oldu :roflol::roflol::roflol: Asyayı camdan baktırıyorum şaşkına döndü çocuk kafayı bi o yana sallıyo bi bu yana opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

offff sorma yaa tam kabus ! ne güzel rahattım 15 gün sonra geliyo aklıma geldikçe yüreğim daralıyo... dün eşim bişey anlatıyodu vazgeçti boşver sütün kesilir falan dedi ...dedim anlat bişey olmaz 15 gün sonra nasıl olsa kesilicek kötükedihüso
Asyaya takmış kafayı şimdi her dk msn e bişey yazıyo onla ilgili...bi de diyomuş ki eşime gelince bi kaç gün sizde kalayım mı ....... anammmm allahım koru yarabbiii :1shok:

kupaya çok yakınım bılıyosun galıba buraları

eh işte kupa meydanında mizan kebap var ya oraya hastayım kankimin amcasının yeriydi benim işyerimde yenibosna e-5 üzerinde kaçıyoduk hep oraya cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

işyerim e-5 üzeri derken yannış anlaşılmasın sakın haa :roflol::roflol::roflol::roflol:
ben namıslı bi devlet memuruyumm delikafadulden

hamıleyken canım kıymalı pide istemişti eşim biyere götürdü allahın gücüne gıtmasın çok iğrençti sonra yıyemeden kalktık ordan kocacıgım üzüldü aşerdim yiyemedım dıye saat akşam 9 da hırs ettık pide yıyecez diye orayı bulduk saolsunlar bı güzel yedık pidemizi oranın sahıbıylede bayagı muhabbet etmiştik

kaynana değilmi onlar heryerden yetişir!!!

benimki kaynanaların şahııı delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kıs burası kuzey kutbu gibi oldu :roflol::roflol::roflol: Asyayı camdan baktırıyorum şaşkına döndü çocuk kafayı bi o yana sallıyo bi bu yana opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ayy bende özgüşü baktırdım bak didim kızım bu senin hayatının ilk karı neyseki küresel ısınmanın son demlerinde deelizde bebeler düünya gözüynen kar gördü :ecrin_bebek:

:1shok::1shok::1shok:
ya uni kocan ne dio bu duruma yani kadın resmen hayatı sana zindan edio adamcezin elinden bişe gelmiomu yaa gııcık oluyom senin şu kaynanana haaaaaaa benim güzel unimi üzüoooooo guclubacismile

ayyy ilk defa göğüslerim şişti süt doldu ... benim kız sabahtan beri uyumadı uyumadı şimdi den kalkmıyoakannehirsağıp da kendim mi içsem acep...akıp ziyan olmasın....:roflol::roflol::roflol:

meltuğ hangi hastaneye gidiosun doktorundan memnunmusun annat bakimm
medicalpark bahçelievlerde emel hanımı pek bi methediolar ama CADIARZU

ayyy ilk defa göğüslerim şişti süt doldu ... benim kız sabahtan beri uyumadı uyumadı şimdi den kalkmıyoakannehirsağıp da kendim mi içsem acep...akıp ziyan olmasın....:roflol::roflol::roflol:

öööööğğğğğğğkkkkkkkkkkkkk pisluk belli kaynana stresi sarmış seni :bbo:
sağ lan ziyan etme sütü 15 gün sora lazım olur o süt kuman gelio ya delikafadulden

meltuğ hangi hastaneye gidiosun doktorundan memnunmusun annat bakimm
medicalpark bahçelievlerde emel hanımı pek bi methediolar ama CADIARZU

ben jfk ya gidiyorum erhan bey var memnunum zaten bı arkadaşım tavsiye etmişti kılo problemımız vardı her hafta gittim valla allaha şükür artık oturdu beslenmesı şimdi ayda bir gidecem

ya uni kocan ne dio bu duruma yani kadın resmen hayatı sana zindan edio adamcezin elinden bişe gelmiomu yaa gııcık oluyom senin şu kaynanana haaaaaaa benim güzel unimi üzüoooooo guclubacismile

canım ne desin yaa ... başlarda inanamıyodu ama artık o da görüyo... oğlundan yüz bulsa daha neler yapıcak da kociş ezdirmez beni saolsun... heralde o da destek olmasa atmıştım kendimi bi yerden... akannehir

ben jfk ya gidiyorum erhan bey var memnunum zaten bı arkadaşım tavsiye etmişti kılo problemımız vardı her hafta gittim valla allaha şükür artık oturdu beslenmesı şimdi ayda bir gidecem

kilo problemi derken zayıf mıydı çiçko mu naptı hele bi de bakam
ya ben doktorumdan memnunum aslında ama ya daha iyisi varsaaaa delikafadulden

canım ne desin yaa ... başlarda inanamıyodu ama artık o da görüyo... oğlundan yüz bulsa daha neler yapıcak da kociş ezdirmez beni saolsun... heralde o da destek olmasa atmıştım kendimi bi yerden... akannehir

anaam bu karının yüz bulmamış hali diosunn ohaoldumsmile
oyyyyyyyy oyyyyyyyyyy yüz bulsa hergun seni kırbaçlardı desene :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…