2009 Kasm Anneleri

kızlarrr gelın mantı yaptım
hamıleyken sıkıp koymustuk annemlerle
sımdı son postayı yapıcam
yanındada tarhana corbası
ayde gelın bızde bugun yemek yıcez hahahahah
kocam sasıracak

tw karsısında sızakı olucak galıba eller hawada aama yanına koymuyo ellerı
walla aslında dlktor tw ızletmeyın dedı
gercekten gec konuuyolar tw cok ızleyınce
kıtap oku onunla konus sarkı sole dedıde
peeeeehhhhhhhhhh
benım kıtap okucak zamanım
bebegınde dınleyecek psıkolojısı yok
yürü be anneeeeee bana meme wer yeter dıycek

kızlarrr gelın mantı yaptım
hamıleyken sıkıp koymustuk annemlerle
sımdı son postayı yapıcam
yanındada tarhana corbası
ayde gelın bızde bugun yemek yıcez hahahahah
kocam sasıracak

oğlum uyuyo kocamda
bende tarhana yaptım şekerim artık ne yemek yapcamı şaşırıyom yawww

ooy bacılar yetişiin. kaynana gelcekmiş ya. ya uff sinirlerim bozuldu ya inaki kötükedihüso

oooof dertliyim diyom ya nerde bu karılar ya. gidemde derdimi kime anlatam ben şimdii alsanaalsanasmile

slm kızlar napıyosunuz
dışarda acayip kar var hava çok soğuk eve tıkılı kaldık tam kocişe postaladım oğlanı o oyalarken ben uyuyum dedim acık bide bakem benim kaynatörle kayınpeder geldi. ben diyorum zaten bana uyku haram diye ama kimse inanmıyor.
ay bu akşam kardeşim binicek otobüse aydından geliyo edirneye yollarda felaket aklımda hep onda umarım kazasız belasız gelir
haberlere bakıyorum bi yandan metronun dün edirne ankara seferini yapan otobüs silivride 3 mt. den uçmuş içinde 6 aylık bi bebek varmış o ölmüş çok üzüldüm

ooy bacılar yetişiin. kaynana gelcekmiş ya. ya uff sinirlerim bozuldu ya inaki kötükedihüso

ayyy sorma kıs benimkide gitmiş msn de avatarına bebeklik resmini koymuş bi de ''benziyo muyuuuuuuuuuuuzzzzzzz'' yazmış ! Asya'yı kastediyo ...ayy baktıkça nasıl sinir oluyorum anlatamam.... bişey dememek için kendimi zor tutuyorum niye sana benzesin benim melek gibi yavrum yaaa !!!!!kötükedihüso

yaa sen onları haşlamamış mıydın ne yüzle geliyolar gene akannehir

ben varımm delikafadulden
naber meltuğ sen ist nerdensin ??
uniiiiiiiiiiii yakaladım seniiiiiii napan gıı allam şu an sarıyeri hayal bile edemiyom :1shok:
biizm buralarında farkı yok gerçi mahrumiyet bölgesi olduk nan yollar bız tuutu tipi şeklinde kar yağiyo eyvahedigeldismile

kaynana deel fredynin kabusu mubarek karu yaaa msn den bile yetişiyiiiiiiii alsanaalsanasmile
takma len ne benzicük asyam akıllı fıstık gibi anası dururkeneeee babaanneye benzicek hali yok yaaaaa kaydirigubbakcemile2
ay kk olarak toplanıp boğsak ya bu karuyu bea sevabımısa aklinialirimsmile

slm ben bahçelievlerdeyim sen??

ayy benim kaygana aynı apartmanda seninki allan amerikasında ama o daha çok yetişiyo seni sinir edio fallaaa klava: online kaynana ayhhhhh kabıs gibinn ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…