kızlarrr gelın mantı yaptım
hamıleyken sıkıp koymustuk annemlerle
sımdı son postayı yapıcam
yanındada tarhana corbası
ayde gelın bızde bugun yemek yıcez hahahahah
kocam sasıracak
oğlum uyuyo kocamda
bende tarhana yaptım şekerim artık ne yemek yapcamı şaşırıyom yawww
ıkıncı kez tarhana yapıcam bacım
pek sewmıyomda
guzel yapıosan taıfını wer hele bacım
ooy bacılar yetişiin. kaynana gelcekmiş ya. ya uff sinirlerim bozuldu ya inaki kötükedihüso
slm kızlar napıyosunuz
dışarda acayip kar var hava çok soğuk eve tıkılı kaldık tam kocişe postaladım oğlanı o oyalarken ben uyuyum dedim acık bide bakem benim kaynatörle kayınpeder geldi. ben diyorum zaten bana uyku haram diye ama kimse inanmıyor.
ay bu akşam kardeşim binicek otobüse aydından geliyo edirneye yollarda felaket aklımda hep onda umarım kazasız belasız gelir
haberlere bakıyorum bi yandan metronun dün edirne ankara seferini yapan otobüs silivride 3 mt. den uçmuş içinde 6 aylık bi bebek varmış o ölmüş çok üzüldüm
ayyy sorma kıs benimkide gitmiş msn de avatarına bebeklik resmini koymuş bi de ''benziyo muyuuuuuuuuuuuzzzzzzz'' yazmış ! Asya'yı kastediyo ...ayy baktıkça nasıl sinir oluyorum anlatamam.... bişey dememek için kendimi zor tutuyorum niye sana benzesin benim melek gibi yavrum yaaa !!!!!kötükedihüso
yaa sen onları haşlamamış mıydın ne yüzle geliyolar gene akannehir
ben varımm delikafadulden
naber meltuğ sen ist nerdensin ??
uniiiiiiiiiiii yakaladım seniiiiiii napan gıı allam şu an sarıyeri hayal bile edemiyom :1shok:
biizm buralarında farkı yok gerçi mahrumiyet bölgesi olduk nan yollar bız tuutu tipi şeklinde kar yağiyo eyvahedigeldismile
slm ben bahçelievlerdeyim sen??
avcılar tarafındayım canım ben esenyurt kafamçokkarıştı
hımm bahçelievler güzel yer kupanın oralarmı yoksa haznedar taraflarında mısın
kaynana değilmi onlar heryerden yetişir!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?