2009 Kasm Anneleri

kıs bu şimdi amerikaya ablasının yanına gitti ya orda bulup çıkardılar heralde 10 senedir hiç yoktu böle bi resim piyasada... akannehirakannehirakannehir
ooff keşke gelmese...

abuu her semtteki kebabçıyı bilii nan ne biçim hatın bu yaa kaydirigubbakcemile3
demek e-5 üzerinde haaa :1ninca: deli mannaaaak koparttın gene beniii :roflol:

ohh maşallah canım gene doldurdun poşatleri geldin eve dimi
güsel günlerde giysin berayımız
alışveriş yaptığına göre berayım yine slingin içinde bakındı durdu dimi
ayy ben bi cesaret edip avm gidemedim
bir ara denemek lazım eyvahedigeldismile
şuan alışverişin tam zamanı herşey sezon indirimindedir
aslında tam 1 yaşında kışlık almak lazım yaaa

mothercare in tulumlarının eni dar boyu uzun oluyo...ince uzun bebişlere göre :) mesela kanz ın kıyafetlerinin de eni geniş boyu kısa... hemen kolları bacakları kısalıveriyo...
yaa ben de elbise jile falan almak istiyorum ... hiç kız gibi giydiremedim minnoşu

aman aklına mukayyet ol
daha lazımsın bacummolumunekankayizsmile

opuyorumnanaktan

atla gel kuzum o zmn ben kartaldayım
birlikte büyütürük kıslarızemuszemus

kıs ben burdan kartala gelene kadar yolda büyür zaten yavrucak...
işte bunu dmeek istiyom zeytinim herkeslere çok uzaktayım (((((((

kıs bu şimdi amerikaya ablasının yanına gitti ya orda bulup çıkardılar heralde 10 senedir hiç yoktu böle bi resim piyasada... akannehirakannehirakannehir
ooff keşke gelmese...

kız senin kaynana çok kıskaaaaaanç ayyyyyy allah yardım etsin sana

ben de korkuyorum götürmeye yaa... her yer çok kalabalık... gezicem diye hasta edersem yavrumu hepten kafayı üşütürüm kafamçokkarıştı

kız senin kaynana çok kıskaaaaaanç ayyyyyy allah yardım etsin sana

sorma canım yaa...ilk evlendiğimiz sene kocişle azcık yakın görse bizi oturup ağlıyodu...:bbo:

bacım ozaman senin kaynana kıskanç değil manyak

yaza saklıyom kendimi artık valla evde kimse tutamaz beni artıkın
tabi kızım bana bu imkanı verirseeyvahedigeldismile
ipeşimle gezecez yazın bol bol:lepi:

napiyosunuz kizlar benim her yerim agriyor ya kizim kucaktan inmiyoooo hic.. sirtina kadar doldurmustu yine banyo yaptirdim.. uyuyo simdi.. esim birazdan mac izlemeye gidicek.. benide anneme birakicak.. insallah üsütmem kizi.. ama evde yalniz kalmakta istemiyorum.. üfff büyüsünler diyoruz ama iyce agirlastikca kol falan kalmiyo yaa.. öyle bunaldimki..

bide benim kayinpeder 60indan sonra eve pc alicakmis.. kizima hergün netten bakmak istiyorlarmis.. haftada bir görümceme gidip bakiyorlardi. cok özlyorlarmis.. ama webcami hep cocuga tutuncada korkuyorum gözleri bozulcak diye.. bide monitorde ilgisini cekiyor gözü hep ekranda yada webcamde oluyor.. esimde ne diyim diyor.. almasinlar yaa.. biz esimle nisanliyken al demistim net cafeden görüsmek zor oluyor demistimde.. kayinpeder ne gerek var zaten oraya gidiceksin demisti..

anam bilsem benimkiler de sadece webcam den bakıcak 24 saat tutarım benim kızı pc karşısında :roflol::roflol::roflol::roflol:

ayyy benim kendi anam istiyo pc çok özlüyolar kızzzz

kociş oğluma baktı bende kuaföre gittim
saç kestirdim fön çektirdim
şuan kendimi dünya güzeli gibim hissedimmm bayanssulusmile
ilaç gibi geldi kaydirigubbakcemile3
anamm beni bu döt ve döbekle heçbi allaann kulu güselleştiremes haa
delüüüüü :roflol::roflol::roflol:
ya benimde koca tarafımın acaip değiyo desemki nazarınız değio bişinizi verin yakim beni linç ederler nan :1ninca:
naniknanik
nagı yolladım arkadaslık ıstegı elıf benım kı
nann topicde en azından 4 tane elif varr soyadını da sölesene belki ben sancak senii ne maluuumm boshayallersmile

slm kızlarr
bizim kıza masal anlattım gozlerimin içine bakıyodu cokta hosuna gitti masallah kuzum beni dinlerken uyuyakaldı işe yarar inş. bundan sonra konusarak uyuruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…