yuuuh uniii bi de senin kaynananın bebeklik resmi mi var akannehir
ee harbiden kadının oğlu için eski erkek arkadaşım dediği kaa var gıı kaydirigubbakcemile3
benim kaynananın ilk resmi düğün resmidir heraldee akannehir
eh işte kupa meydanında mizan kebap var ya oraya hastayım kankimin amcasının yeriydi benim işyerimde yenibosna e-5 üzerinde kaçıyoduk hep oraya cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
işyerim e-5 üzeri derken yannış anlaşılmasın sakın haa :roflol::roflol::roflol::roflol:
ben namıslı bi devlet memuruyumm delikafadulden
naber millet kim var kim yok
biz de dışarı çıktık bugün
mothercarede indirim var tulumlar 13e bodyler de 5.5a falan geliyo
tulumlar sığmaz oldu diye ve de 3-6 aylı mc tulumları tam oluyo bu sefer 6-9 ay alem daha uzun giysin dedim
eve geldim bi açtım paketi ben giycem nerdeyse akannehir
insan bi ara beden yapar bee hiç de 68 numero gibi durmuyo
neyse bi kaç aya kaaa giyer heraldee
naber millet kim var kim yok
biz de dışarı çıktık bugün
mothercarede indirim var tulumlar 13e bodyler de 5.5a falan geliyo
tulumlar sığmaz oldu diye ve de 3-6 aylı mc tulumları tam oluyo bu sefer 6-9 ay alem daha uzun giysin dedim
eve geldim bi açtım paketi ben giycem nerdeyse akannehir
insan bi ara beden yapar bee hiç de 68 numero gibi durmuyo
neyse bi kaç aya kaaa giyer heraldee
aman aklına mukayyet ol
daha lazımsın bacummolumunekankayizsmile
atla gel kuzum o zmn ben kartaldayım
birlikte büyütürük kıslarızemuszemus
kıs bu şimdi amerikaya ablasının yanına gitti ya orda bulup çıkardılar heralde 10 senedir hiç yoktu böle bi resim piyasada... akannehirakannehirakannehir
ooff keşke gelmese...
ohh maşallah canım gene doldurdun poşatleri geldin eve dimi
güsel günlerde giysin berayımız
alışveriş yaptığına göre berayım yine slingin içinde bakındı durdu dimi
ayy ben bi cesaret edip avm gidemedim
bir ara denemek lazım eyvahedigeldismile
şuan alışverişin tam zamanı herşey sezon indirimindedir
aslında tam 1 yaşında kışlık almak lazım yaaa
kız senin kaynana çok kıskaaaaaanç ayyyyyy allah yardım etsin sana
ben de korkuyorum götürmeye yaa... her yer çok kalabalık... gezicem diye hasta edersem yavrumu hepten kafayı üşütürüm kafamçokkarıştı
sorma canım yaa...ilk evlendiğimiz sene kocişle azcık yakın görse bizi oturup ağlıyodu...:bbo:
ben de korkuyorum götürmeye yaa... her yer çok kalabalık... gezicem diye hasta edersem yavrumu hepten kafayı üşütürüm kafamçokkarıştı
sorma canım yaa...ilk evlendiğimiz sene kocişle azcık yakın görse bizi oturup ağlıyodu...:bbo:
bacım ozaman senin kaynana kıskanç değil manyak
yarem yanlış ekledın herhal
şamdan gelse sımdıye gelirdi nan
bebe emzırıyom
bide benim kayinpeder 60indan sonra eve pc alicakmis.. kizima hergün netten bakmak istiyorlarmis.. haftada bir görümceme gidip bakiyorlardi. cok özlyorlarmis.. ama webcami hep cocuga tutuncada korkuyorum gözleri bozulcak diye.. bide monitorde ilgisini cekiyor gözü hep ekranda yada webcamde oluyor.. esimde ne diyim diyor.. almasinlar yaa.. biz esimle nisanliyken al demistim net cafeden görüsmek zor oluyor demistimde.. kayinpeder ne gerek var zaten oraya gidiceksin demisti..
bide benim kayinpeder 60indan sonra eve pc alicakmis.. kizima hergün netten bakmak istiyorlarmis.. haftada bir görümceme gidip bakiyorlardi. cok özlyorlarmis.. ama webcami hep cocuga tutuncada korkuyorum gözleri bozulcak diye.. bide monitorde ilgisini cekiyor gözü hep ekranda yada webcamde oluyor.. esimde ne diyim diyor.. almasinlar yaa.. biz esimle nisanliyken al demistim net cafeden görüsmek zor oluyor demistimde.. kayinpeder ne gerek var zaten oraya gidiceksin demisti..
edoşuuuummmmmmmmmmmmmm hoşgeldin canım geçmiş olsun !! ay nedir bu egemin çektikleri yaa((
anamm beni bu döt ve döbekle heçbi allaann kulu güselleştiremes haakociş oğluma baktı bende kuaföre gittim
saç kestirdim fön çektirdim
şuan kendimi dünya güzeli gibim hissedimmm bayanssulusmile
ilaç gibi geldi kaydirigubbakcemile3
naniknanikdelüüüüü :roflol::roflol::roflol:
ya benimde koca tarafımın acaip değiyo desemki nazarınız değio bişinizi verin yakim beni linç ederler nan :1ninca:
nann topicde en azından 4 tane elif varr soyadını da sölesene belki ben sancak senii ne maluuumm boshayallersmilenagı yolladım arkadaslık ıstegı elıf benım kı
slm kızlarr
bizim kıza masal anlattım gozlerimin içine bakıyodu cokta hosuna gitti masallah kuzum beni dinlerken uyuyakaldı işe yarar inş. bundan sonra konusarak uyuruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?