2009 Kasm Anneleri

tam 25 dakka uyumus :)
kesinlikle yatak odasında cok uzun uyuyo oturma odasında yarım saat :)

yaw iki gündür esir hayatı yaşıyos yaaaohaoldumsmile sankim dağ başında yaşıyos bu kadar elektrik kesintisi olur mu yaaawww

geçen sene istanbulda kar yağsın diye bekliyodum
yağmadı
itiraf ediyom gittiğim yeri kurutuyooooooooom

ay bide babuline çıktı başımıza laelaelaelaelae
nurse artık bi halta yaramiyi bide bundan mı alsak ki bilmiyorumkismile

evet şekerciim beray slingde bakıdı ve uyuduu kaydirigubbakcemile2
ya ama poşet falan doldurmadım kız
ben de 1 yaş için kışlık elbise falan alcam da gittiğimiz avmde çok con con markalar var indirimde 50 falan yaaneee akannehir
o yüzden tulumu kalmadı diye sadece mcye uğradım paketteki tulumlar ve boduler uygun oluyo indirim olunca
işte mc tam benim kıza göre ince uzun kaydirigubbakcemile2
şu an 3-6 ay mc tulumları tam oluyo dar da olduğundan tam üstüne göre çok yakışıyo ama işte onnar kısalırsa diye salak ben gidip 6-9 ay aldım o da benim boyum kadar nerdeyse akannehir
bacım ozaman senin kaynana kıskanç değil manyak

:roflol: :roflol:

Kızlar facede ekledım ama beynım sulandı herkesı karıstırdım yaw

ay bide babuline çıktı başımıza laelaelaelaelae
nurse artık bi halta yaramiyi bide bundan mı alsak ki bilmiyorumkismile
al cnm bugün gazlarını hep kendi çıkardı
içinde anasonda varya rahatlatıyor kızı
Kızlar facede ekledım ama beynım sulandı herkesı karıstırdım yaw

zamranla öğrenirsin bizimde sulandıydı şimdi iyide en son eklemeleri karıştırıyoz
bide çok elifffffffffffffff oldu ya.gerçi ben elifleri hiç karıştırmam.elif ismini çok sevdiğimden olsa gerek

benim gazmana her zamanki gibi babulinede yaramadı doktor artık bununlada geçmezse bırak dedi kendi kendine geçer dedi
abooooooooo bi verdim o gün daha beter oldu hepsini kaldırdım ecza dolabına artık heç bişe vermim :1no2::1no2:
ben yokken kaynatıyonuz ben gelince herkeş arazi :mymeka:

vallaha ben furkannan uğraşim yine gaz krizi tuttu uyuttum bakalım uyuycakmı:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…