kızlar ben kzıma yeni banyo yaptırdım ya az once o banyo bosuna gitti Allahım bir yapmıski az daha kafasına kadar gelecekmiş
yaa bu bezi yanlıs mı bagladım acaba nasıl bu kadar yapmıs masallah
bugun herkesin bebesi sırtına cıkarıyo galba :))
len bu kasım kaynanaları toptan zapık haaaaa akannehir
benimki emzirmiyo ama saolsun kızımı hep aynı cümleyle seviyo : dövüyollar mı gızım seni heee dövüyo mu bu anan seni he kızım dövüyollar dövüyollarrrrrrrr ohaoldumsmile başka cümle yok haa korkuyom bebem anne demeden bu cumleyi sölicikkk laelaelaelaelae
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanwannacım aynennn içime çekip duruyorummmm
kötü de koksaaa bi hoş geliyo bana :)))
kenyacım bende siliyodum ellerini ama dediğin gibi gitmiyodu koku
dediğini yapayım bende yıkayayım ellerini bari..
eveeeeeeeeeeetslm kızlarrrrrr
bişey sorcam konu banyodan açılmışkennn
sizin bebelerin koltuk altı ayak parmakları el parmaklarını aralarından
bişiler birikip veeeedee çok kötü bi koku oluşturuyo muu
yoksam bizimkindemi bi anormallik varrrr
elimi oraya sürdüğüm deee elim çok fena kokuyooo :))))
bişery yaptınmu gııııııı benimkide yapmadı iki gündür perişanızkızlar ben kzıma yeni banyo yaptırdım ya az once o banyo bosuna gitti Allahım bir yapmıski az daha kafasına kadar gelecekmiş
yaa bu bezi yanlıs mı bagladım acaba nasıl bu kadar yapmıs masallah
bugun herkesin bebesi sırtına cıkarıyo galba :))
benimki emzirmiyo ama saolsun kızımı hep aynı cümleyle seviyo : dövüyollar mı gızım seni heee dövüyo mu bu anan seni he kızım dövüyollar dövüyollarrrrrrrr ohaoldumsmile başka cümle yok haa korkuyom bebem anne demeden bu cumleyi sölicikkk laelaelaelaelae
nan fato aklıma geldide sen bizi kandırıyon demi nanalsanaalsanasmile
aslında furkanım çok uslu bebe de nazar değmesin diyemi iyi değil diyip duruyon nan yoksam:mymeka:
seni çakal seni
gaz şurubuda içirmiyosan nasıl gidiriyon gazını furkanımın:umursamaz:
bizdede oluo 3-4 günde bir yıkanıp havasız kaldığı için oluo
ya benim kaynana tam uyuz be cancazım
31 sene önce bi dane doğurmuş onua atmış kenara kendi kendine büyümüş şimdi kendini oğlumun annesi zannediyo herşeyi o yapsın istiyo geçen gördüm kendi memesini vermeye çalışıyo çocuğa kadını öldürüyodum oracıkta nerdeyse
ayyy bunların hepsi aynı bende gazı için çıra isi vercekmişim hangi devirdeyiz ya
canım bende işe başladığımda kullanyım diye süt sağıyom 3 günde 100 ml birikti :sinifsinif:
ben bayılıyo o kokularaslm kızlarrrrrr
bişey sorcam konu banyodan açılmışkennn
sizin bebelerin koltuk altı ayak parmakları el parmaklarını aralarından
bişiler birikip veeeedee çok kötü bi koku oluşturuyo muu
yoksam bizimkindemi bi anormallik varrrr
elimi oraya sürdüğüm deee elim çok fena kokuyooo :))))
abbbaaaoooowww üstüme iyilik sağlık sen bağa yalancımı deyonn nan alsanaalsanasmile
sabahtan beri şu saate kaaa ne kadar uyudu bilinmi hacı sadece 1 saat:mymeka:
keşke dediğin gibi olsa bacım bize heç bi şurup yaramadı en son doktor babulineyi dene dedi oda olmazsa artıkı bırsak dedi bende bıraktımbaştaki gibi çok değil ama yinede durmi azalıyo yavaş yavaş
küstüm sağa :dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
selam kızlar
yine kaynanalardan şikayetler var herhal. benim kaynanam tam bir melek. para biriktirir bana gönderir. şimdi 2 hafta sonra ben işe başlayacam kadın izmirden kalkıp yanımıza gelecek ki ben küçük bir ilçedeyim. çok iyidir valla. her dediğimi yapar. tek kusuru çok konuşur o da olsun artık bende iyi dinleyiciyimdir zati geçinip gideriz
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
nan senın yazdığına katıla katıla gülerkene yakalandım işyerinde allahım yarabbim ya kaydirigubbakcemile
ben bayılıyo o kokulara
ellerini hep kokardım eldiveni çıktıktan beri kokmuy arar oldum bağımlılık yapmıştı galba:roflol:
babuline biraz kullan cnm ya belki işe yarar olmadı uyutur furkanımınaniknanik
azalıyosa sorun yok zaten benimkide azalcana çoğalıybilmiyorumkismile
ay pardon hacı ya seni de kovdiriiik görüyonmuuu :roflol:
ama napam ayy insanı çıldırtiy bunnarrr delikafadulden
ay pardon hacı ya seni de kovdiriiik görüyonmuuu :roflol:
ama napam ayy insanı çıldırtiy bunnarrr delikafadulden
senin gibi arşiv odası yokki gitsin orda gülsün:roflol::roflol::roflol::roflol:
nan zaten az evvel bişi duydum face ve msn yasaklanıymış diye tebi ben hemen atladım yaaa kadınlar kulubu de mi yasaklandı acaba diye :roflol: :roflol: :roflol:
heç falla ya nappim odada gülüyom zati odada kozmik oda gibim heryer cam gelen geçen bağa bakiy :roflol: :roflol: :roflol:
kizceme memeyi verip cekiyorum, kuduruyo. canim kiyamam ya.kaydirigubbakcemile3
bugun hic oynamadim demistim, ahanda oynadim kizimla.opuyorumnanaktan
eşim ev temizlio
bende kızı uyutmaya çalışıom ama uyumuyo zilli ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?