2009 Kasm Anneleri

karakızcanım uyku yapıyo gerçekten
ilacı içirdikten yarım saat sonra sürekli esniyo işte o an uyutman gerekiyo uykusu kaçmadan.gece de 1 saat önce veriyom da emerken sızıyo zilli zorla uyandırıyomda emsin iyice gece de kakmasın diye
dün 1 de yattı taaaaaaaaaaa 8 de uyandı hatta ıhh mıh ediyodu hemen aldım memeyi tıktım da biraz emdi yine sızdı sonra teeeeeeeeeeeeeee 11 de kaktı :lepi:
normalde gece 1 kere kalkardı dün onuda yapmadıCADIARZU

benim kizda iki gundur kaka yapamiyodu. az once bi yapmis, gozlerime inanamadim, hic oylesini gormemistim.:1shok:

cerin geldi aklima. ozge 8 gunde bir falan yapiyo ya, iyi cikiyo isin icinden.kaydirigubbakcemile3

eeeee tracy teyzenin bu konuda bi çözümü yokmu:roflol::roflol:
tracy teyzem ağlatmayın başka bişey demiyo zattın
sakinleştirip işe devam der.bende havluyu sardıktan sonra alalacele bezini takıp alıyom kucağıma biraz sakinleşiyo koyum bir kol giydiriyom yine ağlıyo al kucana kafayı geçir yine al sakinleştir bir kol derken yarım saatte giyiniyoz vallaakannehir
ağlarken hava da yututyo ya daha kötü olmasın diye sakinleştirme yoluna gidiyom bende napam. başka yöntem biliyonmu fato teyzem de helelülülülülülü

cnm bende bugün senin yaptığın gibi koltuğa koydum yerini yadırgadı galba
uzaktan izledim habire kafasını kaldırıp bakıyo tekrar uyumaya çalışıyo tekrar kafayı kaldırıp etrafa bakıy sanırım değişik geldi en sonda ağladı aldım işin yoksa tekrar şşş pat yap.yaptım bu sefer yerine koydum yarım saat uyudu bunada şükür
gündüzleri benim kız genelde uyumamayı tercih ediyo
ama gece 12-1 olduğunu nasıl anlıyorlarsa uyuyo kendi yatağındabilmiyorumkismile

benim kizda iki gundur kaka yapamiyodu. az once bi yapmis, gozlerime inanamadim, hic oylesini gormemistim.:1shok:

cerin geldi aklima. ozge 8 gunde bir falan yapiyo ya, iyi cikiyo isin icinden.kaydirigubbakcemile3

nan benim günde en az 4 kez yapıyo
ama ilk defa karakızım geldiği zaman yaptı bende inanamadım
sırtına kadar çıkmış ilk kez kıyafeti poka bulandı.
sağolsun karakızım yıkadı kızcezimin poposunu:sm_cool:
bezi aşıpta nasıl sırtına çıkarıylar bende anlamıyom
8 günlük bir kaka düşünemiyom bendeeyvahedigeldismile

bende bi katı giydirene kaaa bişe yok ne zamanki bacaklar kapanmaya başladını anlıyo başlıyo feryada emme ben hemececik giydiriyom o kadarda ağlasın canım

bende bi katı giydirene kaaa bişe yok ne zamanki bacaklar kapanmaya başladını anlıyo başlıyo feryada emme ben hemececik giydiriyom o kadarda ağlasın canım

bende masaj faslıda varya ondan canım süre uzun yani
masajda da ağlarmı insan ya
büyüyünce bana yap desinde ben o zaman sorarım ona
aslına ilk başlarda seviydi sonra bozdu
ilk 15 gün de altını bile açamıyodum tersti yani kızım
alt açınca tüm bebeler mutlu olur benim kız ortalığı yıkıyodu.
daha sonra alıştı hastanede topuk kanı falan alındı ya soyulunca aklına geliydi herhaldedelikafadulden

nan fato aklıma geldide sen bizi kandırıyon demi nanalsanaalsanasmile
aslında furkanım çok uslu bebe de nazar değmesin diyemi iyi değil diyip duruyon nan yoksam:mymeka:
seni çakal seni
gaz şurubuda içirmiyosan nasıl gidiriyon gazını furkanımın:umursamaz:

slm kızlarrrrrr
bişey sorcam konu banyodan açılmışkennn
sizin bebelerin koltuk altı ayak parmakları el parmaklarını aralarından
bişiler birikip veeeedee çok kötü bi koku oluşturuyo muu
yoksam bizimkindemi bi anormallik varrrr
elimi oraya sürdüğüm deee elim çok fena kokuyooo :))))

bizimki banyodan sora hiç uyumuyodu simdi biraz kestiriyo yoruluyo sanırım :)

azcik benimkide uyuyo kiz. ama bebek dedigin banyo sonrasi misil misil uyur.bilmiyorumkismile

benim kizda hergun mutlaka yapiyodu, noldu bilmiyorum valla.bilmiyorumkismile

ben bayiliyorum o kokuya.kaydirigubbakcemile3
oglumun ayaklarini koklamayi kizim dogunca biraktim ben.:kedi:

kızlar ben kzıma yeni banyo yaptırdım ya az once o banyo bosuna gitti Allahım bir yapmıski az daha kafasına kadar gelecekmiş
yaa bu bezi yanlıs mı bagladım acaba nasıl bu kadar yapmıs masallah
bugun herkesin bebesi sırtına cıkarıyo galba :))

len bu kasım kaynanaları toptan zapık haaaaa akannehir

benimki emzirmiyo ama saolsun kızımı hep aynı cümleyle seviyo : dövüyollar mı gızım seni heee dövüyo mu bu anan seni he kızım dövüyollar dövüyollarrrrrrrr ohaoldumsmile başka cümle yok haa korkuyom bebem anne demeden bu cumleyi sölicikkk laelaelaelaelae

normal canım bizimkininde öyle oluyo
sürekli yıkayamayacagım için ıslak pamukla siliyorum vucudunu ama ellerini sıcak su ve sampuanla yıkıyorum yoksa kötü koku silmekle gitmiyo :))

maaşallah canımmmm
yeterki yapsınnnnn ne güzel işteeee
olmadı hergün yıkarsın ne olcak :))

wannacım aynennn içime çekip duruyorummmm
kötü de koksaaa bi hoş geliyo bana :)))
kenyacım bende siliyodum ellerini ama dediğin gibi gitmiyodu koku
dediğini yapayım bende yıkayayım ellerini bari..

bizdede oluo 3-4 günde bir yıkanıp havasız kaldığı için oluo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…