- 9 Ekim 2008
- 3.386
- 13
- 73
ben gellldddddddddddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmsalakcinni
özledim lann hepinizi:1hug:
ayy öldüm günlerdir varya ancak toparlanabildim ishal mide bulantisi yüksek ates eklem agrisi hepsi bir anda buldu beni, doktora gittim ilacta vermedi emziriyorum diye geberdim resmenakannehir hastaneden taburcu olmadan önce bana fitil vermislerdi cati kemikleri yerine yerlesirken hastanlanirmis kadinlar diye sizde de olursa kullanin dediler kullandim onu ama bi ise yaradigini söyleyemem,coksükür bugün bi sikayetim kalmadi, ishal salginmis herkes hasta, ayni anda kociste ayni sekilde hastalandi nisayi kaynanama baktirdik kendimizde gittik oraya sagolsun ilgilendi hihoyyyt cok korktum nisa ya da gecicek diye ama doktor ona gecmez emzirmeye devam et dedi....emzirdim bende ama ateslendikten sonra sütüm cok azaldi önceden memelerim dolardi simdi bos bos:çok üzgünüm:sütüm geri gelsin diye herseyi yapiyorum insallah gelir
çok geçmş olsuuunnn bebem Şenizne oldu kasım analarına yaw :uhm:ben gellldddddddddddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmsalakcinni
ayy öldüm günlerdir varya ancak toparlanabildim ishal mide bulantisi yüksek ates eklem agrisi hepsi bir anda buldu beni, doktora gittim ilacta vermedi emziriyorum diye geberdim resmenakannehir hastaneden taburcu olmadan önce bana fitil vermislerdi cati kemikleri yerine yerlesirken hastanlanirmis kadinlar diye sizde de olursa kullanin dediler kullandim onu ama bi ise yaradigini söyleyemem,coksükür bugün bi sikayetim kalmadi, ishal salginmis herkes hasta, ayni anda kociste ayni sekilde hastalandi nisayi kaynanama baktirdik kendimizde gittik oraya sagolsun ilgilendi hihoyyyt cok korktum nisa ya da gecicek diye ama doktor ona gecmez emzirmeye devam et dedi....emzirdim bende ama ateslendikten sonra sütüm cok azaldi önceden memelerim dolardi simdi bos bos:çok üzgünüm:sütüm geri gelsin diye herseyi yapiyorum insallah gelir
kız dünürrrrr geçmiş olsun çokkkkkk ŞenizŞeniz
sütün gelir canım yaa olmaz bişee :Saruboceq:
çok geçmş olsuuunnn bebem Şenizne oldu kasım analarına yaw :uhm:
bende geberim yaaa
furkana geçerse bittim yyaaa inşallah geçmez nasıl olcekse :uhm:
sagol dünürcüüümmm:1hug:
sütüm gelir mi dersin simdilik mama vermedim nerdeyse iki saate bir emziriyorum ki kalanida pompaliyorum 5 ml bile olsa memede kalmasin ki yerinde yeni süt gelsin diye
insallah gelir yoksa mama takviyesi yapicam:çok üzgünüm:
sanada gecmis olsun fatom eger grip degilsen yada soguk alginligi bebege gecmezmis doktor dedi sadece grip geciyo bebege
seninde mi cati kemiklerin yerine yerlesiyo bacumma.s
yok bacım benim çatılar yerindede :roflol::roflol::roflol:
ben basbaya grip oldum burnumdan su aki resmen
elifcim gelir gelir bendede öle oldu geldiii
insallah dünürcüm insallah
olmadi sen bana egenin dolaptaki sütlerini yolla emi nasilsa damat icmiyy:1rolleyes:
opuyorumnanaktanzeytüüüüüünüüümmmopuyorumnanaktan
:asigim:dogumgünün kutlu olsun canim:asigim:
a.s.a.s.a.s.kocisinle ve ipekböcüünle mutlu huzurlu seneler yasaa.s.a.s.a.s.
Naz 3te uyandi. altini temizledim, emistik, azcik mutfakta is yaptim. sonra salona geldim, Naz'i pusetine koydum, bende salonu supurmeye basladim. bi baktim uyuyakalmis. eeee, hani 1.5 saat sonra uyuycakti bu bebe. 1 saat sonra sizmis. al sana duzen.Çok üzgünüm çoook
birde bu bebeler uyurken inadina ses yapmali. sesde daha guzel uyuyolar sanki.kafamçokkarıştı
ben gellldddddddddddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmsalakcinni
:mymeka: dettt süt kardeşmi yapcen nan bebeleriiii :mymeka:
gelinim olcek o benimmmm delikafadulden
vallahi saka maka keşke yakın olsak seve sevee emziririm bile kızzz olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?